Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כ-40 דקות טיסה מתל-אביב, מיתגלה עולם מוטורי שלם,זה מתחיל מזה שכל רכב שני משופר,

ומהכניסה לשדה תעופה,יש שילוט לראלי, מגזינים מיוחדים לראלי עם מפות גישה מפורטות בכל חנות,אלפי תירים,

שמגעים לראלי,חברות השכרת רכב בחוסר מכוניות, ומלונות בתפוסה מלאה,

כל הסוף שבוע,מוקדש לחגיגת הראלי והכלכלה חוגגת גם.:wink:

למרוץ עצמו,כל הנהגים יוצאים מתחנת שרות ענקית (service) בכבישים הציבורים,

עד לזינוק, שהמרחקים לפעמים עשרות קילומטרים מהשרות ואין בלגן בכבישים,

הכול מתוזמן כמו שעון שויצרי, כל שתים וחצי דקות בדיוק מוזנקת מכונית,

והכול מיתנהל בטוח וטוב.

המכוניות הרישמיות(קטגוריה A) נוסעות חזק בצורה יוצת דופן, בלי נפילות טורים בין ההילוכים,

והשבילים ברמה טובה(יש בארץ משבילים לא פחות טובים) אז למה המדינה מחכה (רכבים קטגוריה A אפשר ליבא),ואני אני ימשיך עם ה-205 ראלי שלי (בינתיים)!!! קובי כהן:-D

פורסם

נעזוב לרגע את הממשלה האטמוה

ואת הכבישים הדפוקים

ואת המיסים העצומים על הרכבים

ואת העובדה שזה לא חוקי כרגע ועוד 1001 סיבות

מי יסכים לבוא להתחרות בישראל ? :)

פורסם
נעזוב לרגע את הממשלה האטמוה

ואת הכבישים הדפוקים

ואת המיסים העצומים על הרכבים

ואת העובדה שזה לא חוקי כרגע ועוד 1001 סיבות

מי יסכים לבוא להתחרות בישראל ? :smile:

לדעתי יגעו מכל העולם עם נצטרף ל סבב של ה- WRC

בקרוב יהיו תמונות וסרט(אם משהו רוצה להכניס אותם לאתר אני השמח):roll:

סחתיין!

האם אפשר להגיע ותמורת תשלום לנהוג נהיגה כזו ?

במסגרת קורס, או סתם בליווי מדריך?

ואם כן, כמה עולה, וכמה עולה טיסה הלוך-חזור?

לא חסרים קורסים והשכרות בגיים ואופנועים צריך לברר.

כרטיס הלוך חזור 200-250 דולר,אבל קפריסין יקרה

קובי כהן

פורסם

גם אני הייתי בקפריסין בראלי. זו הפעם הרביעית. הפעם האירגון היה כמעט למופת. מוזר היה לראות שיחסית לשנים קודמות הקהל הקפריסאי היה מועט.

באתר של הראלי פורסם שכדי להשיג את ה מדריך ואת ה PASS כובע וחולצה יש לשלם 15 פאונד קפריסאים. כמו כן הוגדרו שני מקומות בהם ניתן להשיג זאת בטיילת של לימסול ובסרויס. הבעיה שהכל אזל יום קודם וכך מצאנו את עצמנו ללא מפה, אחד המארשלים בסרויס אירגן לי מפה בחינם ונסענו לסטיג הראשון שלנו (סטייג 3 ו- 6). כ 4 ק"מ לפני סוף הסטיג עצרנו ועברנו לאוטובוס שלקח אותנו קרוב יחסית. הסטייג יחסית על אדמה רכה ללא סלעים ואבנים גדוות אבל איטי וכולל פניות כל 50 מטר. לואב שבעין לא מזויינת נראה איטי היה כמובן הכי מהיר. היה מוזר שפתאום גרונהולם לא מגיע. היה ברור שקרה משהו.

בערב חזרנו לסרויס כדי לחזות בסובארו STI מפוייחת לחלוטין שעלתה באש תוך כדי מירוץ.

למחרת יצאנו לסטייג 8 שמהיר יותר ומאוד ארוך. היינו בנקודת ההתחלה אחרי הצהריים עברנו לסטייג 10 לקראת סופו. הקטע שבו צפינו היה על אספלט וחוייה מדהימה לעמות בתוך hairpin במרחק של מטר מהמכוניות. הסטייג הופסק כנראה בגלל התאונה של דובאל בסטייג 11 והשריפה שהוא גרם.

ביום ראשון הכל התחיל מוקדם. התעצלנו לקום כלכך מוקדם ויצאנו לסטייג האחרון בדרך עוכבנו כי המשטרה חסמה כביש שממנו באו המתחרים. אז ישבנו וצפינו בהם בנסיעה מנהלתית מעל סכר. כשהסטייג הסתיים המשכנו אל הסטייג. המשטרה שוב לא נתנה לנו להתקרב וצעדנו 3 ק"מ אל סיום הסטייג. הסייג ממוקם בצורה כזו שרואים את המכונית זמן רב ממש עד קו הסיום והוא מהיר וכולל hairpin.

היה טוב, אבל חבל שגרונהולם וגם סולברג פרשו. לואב היה ללא תחרות. נהיגה מרשימה למנפרד סטול בסיטרואן WRC פרטית (מקום שני) ולאח של סולברג (הנינג) שנוהג בפוקוס. כל הכבוד למרטין על המלחמה מולו ביום השלישי.

אשתדל לפרסם תמונות בקרוב (יש יותר מ 1000)

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

רק לידיעה ממשלת קפריסין הכניסה לקופתה 20 מליון לירות סטרלינג מהאירוע,

הייתי אמור להשתתף אבל הספונסר איכזב , לסקרנים עלות השתתפות מקצועית לצוות פרטי

20000$. לכן עזרנו בארגון והיייתי משקיף בסטייג 8 ו14 מטעם הaa (מקביל מממסי)

לא פלא שפיגו וסיטרואן פורשים בסוף השנה הם מנצחים בהליכה, אין כבר תחרות אלא רק ביניהם

יונדאי וטויוטה חוזרות בעונה הבאה, ושמעתי שקרלוס סיינז רשום בסיטרואן בראלי טורקייה.

ואילו אנחנו בארץ? ממשיכים לקוות ,

מירוצי מכוניות

פורסם

זאב, התמונות מ-ע-ו-ל-ו-ת!

(אם אתה רוצה להעלות אותן בגדול יותר \ בכמות גדולה יותר ולא בשישיות, אני אשמח לעזור)

גיא

פורסם

מפיל .......

גולף , שנה הבאה נוסעים גם לראות ??:idea:

תעלה עוד קצת תמונות ....

לא יודע אבל ה WRC EVO מכוערת רצח והאיבו הרגילה פשוט יפיפייה .......

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...