Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אופל אסטרה 1.4 טורבו (2012).

בזמן האחרון היתה לי הודעה בצג הרכב של Service vehicle soon. חיבור של מחשב הראה תקלות במערכת טרמוסטט (P0597,P0598).

הלכתי למוסך יבואן (תיכננתי בכל מקרה ללכת לשם בגלל ריקול שקשור לכרית אוויר). באותו בוקר לפני הנסיעה למוסך התווספה עוד הודעה לצג של מפלס נמוך של נוזל קירור.

במוסך הראו לי את הצינור הסדוק שממנו נוזל הקירור היה דולף (הוחלף), והחליפו את מכלול הטרמוסטט בגלל ההודעה הראשונה שהאוטו היה מראה.

נסיעה בחזרה הביתה מהמוסך בהרצליה לרמת גן עברה בצורה סבירה עד כמה ששמתי לב, ללא אירועים מיוחדים.

יומיים לאחר מכן בנסיעה לא מאוד ארוכה בתוך העיר, כשדוממתי מנוע, שמעתי קולות של ביעבוע. פתחתי את המכסה מנוע וראיתי את הנוזל קירור האדום מבעבע ורותח בתוך מיכל העיבוי.

אני לא יודע אם המנוע התחמם יותר ממה שהוא צריך, לא שמתי לב למד הטמפרטורה, אבל להרגשתי החום שהרגשתי מהמכסה מנוע כשפתחתי אותו היה קצת יותר מהרגיל (לא עלה עשן או משהו בסגנון ולא הרגשתי שום דבר בנסיעה).

רעיונות?

לגרור את האוטו למוסך? לנסוע? (רמת גן -> הרצליה)

תודה!

פורסם
לפני 11 שעות, מרק10 כתב:

בהחלט להגיע למוסך באופן מיידי. 

האם קיים מחסור בנוזל קירור ?

על פניו לא נראה שחסר נוזל קירור

פורסם (נערך)

אם בדקת שלא חסר נוזל קירור במיכל ההתפשטות וגם ברדיאטור סע למוסך בהקדם ויש לב שהטמפ' לא עוברת את טמפ' העבודה (קו אדום).

במידה וטמפ' מתחילה לטפס לעבר הקו האדום תעצור בצד הכביש ותזמין גרר.

יש לבדוק שגם המאווררים של הרדיאטור ושל המזגן עובדים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש מצב שאולי יש איזו שהיא סתימה ברדיאטור או שהטרמוסטט תקול או שהמיכל עיבוי סדוק או שהפקק של הרדיאטור שחוק ולכן מומלץ לבדוק מהקל לכבד. בכל מקרה אם הרכב מתחמם לעצור בצד ולגרור

• תוכן חדש...