Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין לא צריך להחליף את פילטר האוויר של המנוע בסוזוקי SX4 שלי, אבל מהסתכלות שלי, זה מלוכלך מספיק בשביל שאעשה זאת קצת מוקדם.

רציתי למנוע התרוצצות מיותרת ולהזמין, אז מצאתי מותג עם ביקורות טובות באמאזון, עשיתי כמובן Amazon Guaranteed Fit ולמרות זאת, קיבלתי אחד בשביל מנוע 2.0 ליטר (לי יש 1.6) שרחב יותר (קצת אשמתי כי אכן היה כתוב 2.0 ליטר, אבל חשבתי שהחלק זהה בגלל ה-Assured Fit). עכשיו הבעיה היא שאין את הגודל שאני צריך באמאזון עם משלוח לישראל.

בדקתי בעליאקספרס, ושם יש את החלק המתאים, אבל הבעיה היא שאין לי מושג מה המותג\איכות וכו' של החלק שם.

עד כמה זה קריטי?

פורסם (נערך)

כן, זה קריטי.

למה לרוץ לקנות פילטר בעלי אקספרס? לא חסר חנויות חלפים בארץ, חלקן גם יעשו משלוח עד הבית. לא חייב פילטר מקורי, אפשר גם תחליפי של אחת החברות מהשורה הראשונה בעולם הסינון.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

יש חשיבות.

קונים לפי מק"ט. בודקים לפי מספר שילדה באתרים מסויימים- חפש בגוגל לפי היצרן.

יש הרבה יצרנים מומלצים, חיפוש מהיר בפורום יעזור.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, קורן בן אשר כתב:

כן, זה קריטי.

למה לרוץ לקנות פילטר בעלי אקספרס? לא חסר חנויות חלפים בארץ, חלקן גם יעשו משלוח עד הבית. לא חייב פילטר מקורי, אפשר גם תחליפי של אחת החברות מהשורה הראשונה בעולם הסינון.

אפשר כמה דוגמאות לחנויות חלפים מומלצות בארץ?

עריכה: עכשיו הסתכלתי על 2 חנויות חלפים בארץ - באף אחת מהן לא מצויין מותג, אז אשמח גם להמלצה על מותג אם אתה מכיר משהו.

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
פורסם (נערך)

רשימה חלקית מאוד:

אבי חלקי חילוף ברחובות - יש אתר מסודר, את הרוב אפשר למצוא באתר, שירות מהיר מאוד, קצת יקר.

משה חלפים פ"ת

אוטוסטור חולון

שקד חלפים

אחים חדד

יש גם אופרציה חדשה יחסית של סולו (שומע ביקורות מעורבות עליהם).

לפני 11 דקות, LaCoco כתב:

עריכה: עכשיו הסתכלתי על 2 חנויות חלפים בארץ - באף אחת מהן לא מצויין מותג, אז אשמח גם להמלצה על מותג אם אתה מכיר משהו.

מאן, מאהלה-קנכט, פורפלקס, פילטרון, יש הרבה.

בדוק אם זה מתאים לך: https://www.justmotor.co.il/product/פילטר-אויר-חברת-mahle-1

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

• תוכן חדש...