Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן קצת מוזר.

הדרישות 4x4  בעיקר לשבילים, יכולת גרירה טובה גם בשטח,מנוע בנזין (כדי להסב לגז - בשני הדגמים המנועים מותאמים לגז), לא חייב 7 מקומות אבל חייב הרבה מקום מאחור כי יש שני כלבים גדולים והרבה ציוד (לסובארו אצטרך במקרים מסויימים להוסיף ארגז שיושב על וו הגרירה).

אני מניח שמבחינת אמינות הסובארו מנצחת בגדול ושכדי לרכוש טרטוורס צריך לרדת 2 שנתונים .

התקציב 100k- + .

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

אכן קצת מוזר. האאוטבק הוא אולי הרכב הכי "שלם" של סובארו ויהיה עדיף בשטח, בטח עם צמיגי AT אפילו שהכיול שלו מיועד כביש יותר מאשר הפורסטר. פשוט רכב טוב. קצת נמוך.

איפה שהטרוורס לוקח זה לא רק נפח אלא כוח. וכוח פותר הרבה בעיות. הוא ללא ספק רכב שנועד יותר לגרירה. והשאלה היא מה עושה לך החלל הפנימי העצום והכורסאות הללו. ה-AWD בשני המקרים נועד יותר למזג אוויר קשוח (=שלג) מאשר נסיעת שטח. 

אם בצועים נטו, האאוטבק. אם אתה צריך נפח ענק אז הייתי הולך על רכב שיש לו את זה במקום מיני תוספות חיצוניות כבדות שמוציאות רכב מאיזון. בעיקר רכב מאוזן להפליא כמו הסובארו. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

נקודה חשובה.

טראוורס לא מתאים למערכות גז רגילות בגלל מנוע עם הזרקה ישירה.

מערכת גז מתאימהיקרה משמעותית, ופחות חסכונית.

ולדברי ההמונים גם לא אמינה כמו הפשוטות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 11.12.2022 בשעה 15:25, Jack457 כתב:

אכן קצת מוזר. האאוטבק הוא אולי הרכב הכי "שלם" של סובארו ויהיה עדיף בשטח, בטח עם צמיגי AT אפילו שהכיול שלו מיועד כביש יותר מאשר הפורסטר. פשוט רכב טוב. קצת נמוך.

איפה שהטרוורס לוקח זה לא רק נפח אלא כוח. וכוח פותר הרבה בעיות. הוא ללא ספק רכב שנועד יותר לגרירה. והשאלה היא מה עושה לך החלל הפנימי העצום והכורסאות הללו. ה-AWD בשני המקרים נועד יותר למזג אוויר קשוח (=שלג) מאשר נסיעת שטח. 

אם בצועים נטו, האאוטבק. אם אתה צריך נפח ענק אז הייתי הולך על רכב שיש לו את זה במקום מיני תוספות חיצוניות כבדות שמוציאות רכב מאיזון. בעיקר רכב מאוזן להפליא כמו הסובארו. 

השתכנעתי שהסובארו הוא הרכב. ממש לא צריך "רכב שטח", למרות שיהיה כיף עם יכולת השטח אפילו המינימלית שחדשה עבורי. צריך נסיעת בשבילים קלים (אבל לעיתים עם בוץ וירידה לשדות קצורים וכו')כשאני גורר עגלה של טון. חלל פנימי גדול הוא כיף למשפחה אבל לא הכרחי.  כסאות קפטן -חיסרון. חשוב לי מאד ההסבה לגז! כמי שחסך עשרות אלפי שקלים בנסיעה על גז, מבחינתי זה הכרח. פעם בחודש חודשיים אשתמש בתוספת ארגז שיושב על וו הגרירה כי צריך את תוספת הנפח (כשנוסעים כולם, כולל ילדים כלבים וציפורים) אבל אולי צ'ימיגג יעשה את אותה עבודה והרבה יותר זול.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

אגב, לאאוטבק יש דגם 3.6L עם מנוע 6 ציל' ו-260 כ"ס (לעומת 4צ' ו-170 כ"ס ב-2.5)

עם יתרון של גיר פלנטרי לעומת רציף ב-2.5

וחסרון בצריכת דלק שאצלך יוכל להצטמצם עם מערכת גז

פורסם

3.6 נדירות ויקרות. אבל כן - אם לא היתה הגבלת תקציב...

• תוכן חדש...