Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש הסברים לכמה רמזורים לא ברורים בתא

nimrod7676
שימו לב! השרשור הזה בן 790 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם 

לאחרונה עם שיפוץ פני העיר ברובע "משולש ההייטק" נוספו רמזורים שאני פשוט לא מבין את קיומם. 

התמוהה ביותר: הרמזור ברחוב לינקולן, בכניסה למנהרת קרליבך. 

יש רמזור שתקוע באמצע הכביש, במקום ללא שום צומת, והוא אדום למשך כדקה וחצי, בעוד כאמור, שאין שום צומת מכוניות בכביש הזה. 

במסלול האופניים המקביל לכביש, אגב, הרמזור ירוק. 

דוגמאות נוספות נוכל למצוא בחידוש של דרך בגין לכל אורכו, ובשדרות שאול המלך, סתם ככה באמצע הרחוב( כרגע לא פעילים)

מישהו יודע להסביר את כמות הרמזורים התמוהה על פניו, או שמה מדובר בחלק מהתכנית לצמצום השימוש ברכב פרטי בעיר? 

שואל בתמימות ולא כתלונה על העירייה. 

אשמח לשמוע דעות

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך תמונה עדכנית של המקום בלינקולן? זה יעזור להבין.

לדוגמא,בדרך בגין באיזור שדרות יהודית

יש בפניה ימינה מבגין לרחוב הארבעה אתה רמזור לכיוון דרום שיש בו ישר וימינה, שהוא אדום בזמן שהרמזור בשביל אופניים המקביל, ירוק.

זה מכיוון שמי שפונה ימינה לרח' הארבעה, חוצה את שביל האופניים אז יש לו אדום בזמן  שלאופניים יש ירוק.

מכיוון שאף אחד כמעט לא מציית לרמזורים של אופניים, אבל לרמזורים של מכוניות כן מצייתים, זה יוצר מצב מבלבל. אולי גם בלינקולן משהו כזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשאול המלך ("סתם ככה באמצע") - יש להניח שהרמזורים יסייעו להולכי רגל לעבור 

(יש שם מעבר חצייה "רגיל" כרגע, ודיי הרבה חוצים אותו).

בדרך בגין / דרך פ"ת - גם אני לא כ"כ מבין (עובר שם מספיק פעמים) למה התכוונו בדיוק, אבל קח בחשבון שיש שם גם כביש שרות + מסלול תח"צ (ושישו ושמחו).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, חולגי כתב:

בשאול המלך ("סתם ככה באמצע") - יש להניח שהרמזורים יסייעו להולכי רגל לעבור 

(יש שם מעבר חצייה "רגיל" כרגע, ודיי הרבה חוצים אותו).

בדרך בגין / דרך פ"ת - גם אני לא כ"כ מבין (עובר שם מספיק פעמים) למה התכוונו בדיוק, אבל קח בחשבון שיש שם גם כביש שרות + מסלול תח"צ (ושישו ושמחו).

כמה קשה להקים גשר הולכים רגל? 

וגם הרמזורים אדומים ביחד עם רמזור הולכי הרגל. 

אני גר ברמת גן ועובד במרכז תל אביב, 

נוסע 8 קילומטר לכיוון ועם הקורקינט הייתי מגיע לעבודה באותו זמן כמו עם האופנוע. זה הזוי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גשר עולה להקים קצת יותר יותר מרמזור...

צריך מקום ליסודות שלא בטוח שיש בכלל.

(הקמת גשר קצת יותר מסובכת מלרמזר צומת - זה צריך להיות דיי ברור)

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל האזור עדיין בעיצומן של עבודות, כולל האזור שנראה לכאורה גמור בסביבות קרליבך.

כנראה לא מכוונן שם העניין לגמרי עדיין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 790 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...