Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איש מקצוע אולד סקול מהמעלה הראשונה

אדם חכם חד ובעל חוש הומור

היו בינינו דיונים ארוכים בפורום בעיקר באמצע העשור הראשון של המילניום

יצא לי פעם להעזר בשרותיו

יהיה זכרו ברוך

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, רפי לין כתב:

היום, לפני 6 שנים נפטר צביקה וולקן ("צביקה קרבורטור) שותיקים כאן זוכרים

אותו מהשתתפותו הפעילה בפורום זה.

ת.נ.צ.ב.ה

צביקה קרבורטור.jpg

צבי היה אדם זהב.. היה כייף לדבר איתו ולהתייעץ.

אייל .

• אהבתי 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אי אפשר לשכוח את צביקה קרבורטור... היה איש זהב, בעל מקצוע אמיתי, סבלני ואיכפתי. דור הולך ונעלם... 

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צביקה היה חבר. בן אדם נדיר שכל החיים היה רק בתחום הרכב, אפילו את השרות הצבאי עשה בסדנת רכב נדמה לי.

בן אדם סבלני, אינטיליגנטי, מתנסח בבהירות, כותב ומסביר יפה, אף פעם לא העליב איש ולא נגרר למריבות מיותרות. 

וכן לא התבייש להודות שלא יודע משהו  (בתחום שלא קשור לקרבורטורים) והיה מוכן להקשיב וללמוד מאחרים.

היה משתתף קבוע בדיונים טכניים מרתקים שהיו פה בטכני ובכלל אישיות בולטת ומאפיינת של הפורום.

בקטע העסקי הוא היה כנראה פחות מוצלח.

אנחנו הכרנו אותו החל משנת 2004, אז נרשם לפורום. מכיוון שהמכוניות האחרונות עם קרבורטור נמכרו בארץ ב 1993, ב 2004 עדיין היה לו הרבה עבודה. כיוון קרבורטור לאחר פסילה בטסט, התנעה קרה, צ'וקים, צריכת דלק גבוהה וכו'.

ניתן היה לראות עם השנים ועם ירידה בכמות רכבי קרבורטור, איך יש לו פחות ופחות עבודה. בשנים האחרונות אלו היו בעיקר רכבי אספנות שנוסעים מעט ואין שם פרנסה אמיתית.

אני לא יודע למה צביקה לא מצא לנכון להתפתח לתחומים אחרים, כמו הזרקות דלק או שיפוץ מכלולים וכו'. נשאר רק עם קרבורטורים וחוץ מזה שום דבר. ולדעתי לא הייתה בזה פרנסה כמעט בכלל.

הוא נסע אוטו ישן,  מיצובישי לנסר 1991 שבשלב מסויים החליף בלגאסי מאותם שנים, עסק קטן ליד השוק העירוני בנתניה שעם השנים רוב המוסכים יצאו משם ועברו לאיזור תעשיה, מאוד צנוע.

אני חושב שהוא היה בעל יכולת טובה ללמוד ויכל להצליח בתחומים אחרים. לא מובן לי למה לא עשה את זה.

• אהבתי 2

• תוכן חדש...