Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעורב בתאונה עם צד ג' שפגע ברכב שלי  מאחור בעוצמה וגרם לנזק גדול.

השמאי שהבאתי אמר לי שלא כדאי לתקן את הרכב מכיוון שיש פגיעה בשלדה, הרכב ניתן לתיקון אולם  יקשה עלי מאד בעתיד למכור הרכב בעיקר בשל ההמנעות של קונים פוטנציאליים מרכב בעל פגיעה בשלדה.

מדגיש כי הנזק אינו עד כדי אובדן להלכה או טוטל לוסט.

הצעתו היתה למכור הרכב לסוחר רכב ואת יתרת הסכום לתבוע מחברת הביטוח.

האם מישהו נתקל בבמקרה כזה? אני חושש שעלולה להיות בעייה עם ההפרש שאדרוש מחברת הביטוח ושבסופו של דבר לא אקבל את מחירון הרכב (סוחר+פיצוי מחב' הביטוח) שהיה שמור מאד ובעל ק"מ נמוך עד לקרות המקרה.

פורסם (נערך)

כן. עשיתי את זה בעבר. מול חברת ביטוח של צד ג'.

מטרת חברת הביטוח לשלם לך כמה שפחות.

לכן אם לדוגמא הנזק הוא X.

ואתה מוכר את הרכב לסוחר והייתרה שאתה תובע מחברת הביטוח היא פחות מ-X, אז מבחינתם הם הרוויחו.

קח בחשבון שהם לפעמים חושבים שזה תרגיל ואז חברת הביטוח מבקשת להעמיד שמאי מטעמה שיבדוק את הרכב.

האם אתה תובע את חברת הביטוח שלך?

במידה וכן האם השמאי הוא שמאי מרשימת השמאים שלך חברת הביטוח?

אגב לאף אחד לא אכפת כמה הרכב היה שמור או לא.

אתה מקסימום תקבל מחירון משוקלל.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

נקמיצ'י תודה רבה על התשובה.

השמאי הוא שמאי שלי והסביר לי היום שהרכב יוגדר אובדן להלכה.

כפי הנראה ימכר לסוחר רכב עבור חלקי חילוף.

הבעייה שאין רכבים חדשים במלאי וללא צפי עתידי....האם מישהו יודע באיזה חברות עדיין יש מלאי? - הכוונה לרכב שאינו חשמלי

תודה

פורסם (נערך)

אל דאגה, הרכב יחזור לכביש על תקן בובה יד ראשונה מרופא ייקה.

אבל זו לא בעיה שלך אלכא של הקורבן שיקנה אותו.

אתה תקבל מחירון משוקלל ותצא לקניה. ערוך סיבוב בסוכנויות ובצע בירורים, כי המלאי משתנה אפילו לפי רמות אבזור, וכמובן לפי אספקה ולפי ביטולי הזמנות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...