Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנו גרים בישוב ברצועת עזה . מחפשים רכב חדש ,שמצד אחד יהיה נוח לנסיעות ארוכות של המשפחה ומצד שני יהיו לו יכולות שטח בעיקר עבור  שבילי דיונות החול הסובבים אותנו , חורף וגם קיץ ( לא חולמים לרדת מהשבילים איתו,  אבל בכל זאת חול.. ) 

חשבנו על סובארו פורסטר xs  . אבל לא ראינו עליו סקירות וידאו או כתבות בשנה האחרונה . אז לא רצינו ליפול על חיסרון משמעותי  שלא ידענו .. 

לא אהבנו את צריכת הדלק ואת המחיר שנראה יקר כך שאם יש לכם הצעות אחרות במקביל נשמח לשמוע .

כן חשוב לנו מבחני ריסוק עדכניים ( כתוב 5 כוכבים אבל לא ברור ממתי ומה הפרוט )  וכן רמת אבזור הבטיחות האקטיבית  . 

ממש תודה 

פורסם

אם אתה כבר משקיע על אותו יקר עדיף שתיצמד לטכנולוגיה שלא ממש חדשה או טורבו עדיף דיזל או הייבריד יש המון מכוניות לצרכים המדוייקים ההם יונדאי סנטפה או קיה סורנטו וכו 

פורסם
לפני שעה, eliau כתב:

אם אתה כבר משקיע על אותו יקר עדיף שתיצמד לטכנולוגיה שלא ממש חדשה או טורבו עדיף דיזל או הייבריד יש המון מכוניות לצרכים המדוייקים ההם יונדאי סנטפה או קיה סורנטו וכו 

אני יושב שלשניהם אין בכלל יכולות שטח והן גם הרבה יותר יקרות ברמת איבזור הבטיחות המקבילה לפורסטר xs 

לפני שעתיים, המהיר הזהיר כתב:

סובארו xv רכב מעולה, צריכת דלק פחות טוסה ומרגיש מעט מיושן.

את הxs אני לא מכיר.

דאצ'יה דאסטר גם חזקה יחסית בשטח, הגיר הידני מומלץ יותר.

השאלה עד כמה הם נוחים לנהיגה כרכב משפחתי . לידני לא הייתי מתקרב , בכל זאת רוב הנסיעות הן כלל לא בשטח.  

פורסם
לפני 4 שעות, golansa כתב:

שלום

אנו גרים בישוב ברצועת עזה . מחפשים רכב חדש ,שמצד אחד יהיה נוח לנסיעות ארוכות של המשפחה ומצד שני יהיו לו יכולות שטח בעיקר עבור  שבילי דיונות החול הסובבים אותנו , חורף וגם קיץ ( לא חולמים לרדת מהשבילים איתו,  אבל בכל זאת חול.. ) 

חשבנו על סובארו פורסטר xs  . אבל לא ראינו עליו סקירות וידאו או כתבות בשנה האחרונה . אז לא רצינו ליפול על חיסרון משמעותי  שלא ידענו .. 

לא אהבנו את צריכת הדלק ואת המחיר שנראה יקר כך שאם יש לכם הצעות אחרות במקביל נשמח לשמוע .

כן חשוב לנו מבחני ריסוק עדכניים ( כתוב 5 כוכבים אבל לא ברור ממתי ומה הפרוט )  וכן רמת אבזור הבטיחות האקטיבית  . 

ממש תודה 

אם אתה גר ברצועת עזה, הייתי ממליץ יותר ללכת על כיוון של נמר, או מרכבה 😎

• משעמם 1
  • מצחיק 4
פורסם

לדאסטר גם אין מערכות אקטיביות ובמבחן ריסוק קיבלה 3 כוכבים 

אותי את האמת זה פחות הרתיעה בתור בעל דאסטר אבל כל אחד והשיקולים שלו 

הרכב מרגיש טוב עושה שבילים כמו גדול בגאז ענקי ודי מרווח מאחורה לאישתי עם עוד סלקל מאמין שילד קטן נוסף יכול להכנס שם אם כי קצת בצפיפות 

אתה רוצה רכב חדש? יד שניה? מה התקציב?

פורסם
לפני 14 שעות, המהיר הזהיר כתב:

סובארו xv רכב מעולה, צריכת דלק פחות טוסה ומרגיש מעט מיושן.

את הxs אני לא מכיר.

דאצ'יה דאסטר גם חזקה יחסית בשטח, הגיר הידני מומלץ יותר.

אכן פותח השרשור ציין בטיחות ושם הדסטר לא מצטיינת, הדגם האוטומטי הוא לא 4X4 אז על חול אין מה לדבר.
ואכן הסובארו (פורסטר\אוטובק) הם מתאימות מאוד ויחסית יותר "משפחתיות" מאשר הכניסה לעולם הג'יפים הכבד (רקסטון?),
יש לא מעט רכבים שגם מגיעים ב4X4 כמו הסוזוקי קרוס,ויטארה ודומים לה אבל אני לא מכיר עד כמה הם ישרדו בדיונות.

פורסם
לפני 11 שעות, _-? כתב:

לדאסטר גם אין מערכות אקטיביות ובמבחן ריסוק קיבלה 3 כוכבים 

אותי את האמת זה פחות הרתיעה בתור בעל דאסטר אבל כל אחד והשיקולים שלו 

הרכב מרגיש טוב עושה שבילים כמו גדול בגאז ענקי ודי מרווח מאחורה לאישתי עם עוד סלקל מאמין שילד קטן נוסף יכול להכנס שם אם כי קצת בצפיפות 

אתה רוצה רכב חדש? יד שניה? מה התקציב?

חדש.  תקציב כ 200K.

ושוב מאוד חשוב שיהיה כמה שיותר נוח נעים ובטיחותי לנהיגת כביש ויחד עם זה בעל יכולות שטח טובות . 

פורסם

בתקציב הזה פורסטר הוא כנראה הרכב האולטימטיבי לדרישות שלכם. גדול מרווח ונוח, התנהגות כביש לא רעה, יכולת שטח טובה ביחס לסגמנט וגם רמת בטיחות גבוהה.

ממכרים שמחזיקים רכב כזה כבר שנתיים אני יודע שיש מועדון לקוחות עם טיולים מאורגנים והדרכות שטח שעוזרות להכיר את הרכב ולהוציא ממנו את המקסימום.

פורסם
לפני 9 שעות, Mike808 כתב:

בתקציב הזה פורסטר הוא כנראה הרכב האולטימטיבי לדרישות שלכם. גדול מרווח ונוח, התנהגות כביש לא רעה, יכולת שטח טובה ביחס לסגמנט וגם רמת בטיחות גבוהה.

ממכרים שמחזיקים רכב כזה כבר שנתיים אני יודע שיש מועדון לקוחות עם טיולים מאורגנים והדרכות שטח שעוזרות להכיר את הרכב ולהוציא ממנו את המקסימום.

ככה באמת נראה . 

נושא צריכת הדלק קצת מרתיע ( ביחוד שאנו רחוקים מהעיר )אבל ראיתי שמחירי הסולר מאוד התייקרו יחסית לבנזין כך שיש גם קיזוז יחסי בין צריכת הדלק שלו לבין רכבי דיזל עם צריכה יותר טובה אבל עלות יותר גבוהה.  

פורסם

מצטרף להלצה על פורסטר

ממליץ לראות את המבחן וידיאו באתר אוטו ולראות מה הוא מסוגל לצלוח

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
לפני 13 שעות, איש שמח כתב:

מצטרף להלצה על פורסטר

ממליץ לראות את המבחן וידיאו באתר אוטו ולראות מה הוא מסוגל לצלוח

שלום 

האמת הייתי בנסיעת מבחן הרכב די רועש במהירויות גבוהות , וגם סביבת הנהג נורא מיושנת .  רוב מכריע של הנסיעות תהיינה נסיעות כביש , אז ממש בעיה . 

יש המלצות אחרות על רכב עם יכולות שטח דומות בתקציב עד 250k ? 

פורסם

אפשר לשקול טויוטה ראב 4 בנזין שמגיע עם הנעה כפולה אבל קח בחשבון שהוא פחות מוצלח בשטח מהפורסטר וכנראה יהיה פחות מבוקש מהדגמים ההיברידיים בתור משומש בעתיד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 25.10.2022 בשעה 20:51, ravico כתב:

אתה גר ברצועת עזה, הייתי ממליץ יותר ללכת על כיוון של נמר, או מרכבה 😎

נראה לי שהוא התכוון לעוטף עזה ולא לרצועת עזה

אם אתה מדבר על סכומים כאלו אולי תשקול לנד קרוזר טיפה שנים אחורה קצת עבודה בחיפושים תוכל למצוא במצב חדש

אין יותר טוב ממנו

• תוכן חדש...