Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הנורה התחילה להידלק לי בכל נסיעה למרות שלחץ האוויר תקין

האם נדפק החיישן? מדובר התקלה פשוטה או משהו שאמור להיות יקר לתקן?

פורסם (נערך)

אתה קובע תקינות "לפי העין" או במדידת הלחץ? כי ה-TPMS מתריע בלחץ מספיק גבוה כדי ששיטוח הצמיד בגלל החסר לא ייראה לעין. האם ידוע לך האם מדובר בחיישנים בתוך הצמיג? האם ההתראה כללית או מכוונת אותך לצמיג מסויים?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

אתה קובע תקינות "לפי העין" או במדידת הלחץ? כי ה-TPMS מתריע בלחץ מספיק גבוה כדי ששיטוח הצמיד בגלל החסר לא ייראה לעין.

חוץ מזה, כדאי לציין באיזה רכב מדובר, כי בדגמים שונים מערכת ה-TPMS פועלת בשיטות שונות.

בדקתי לחץ אוויר בעמדת ניפוח בתחנת דלק. 

כל הצמיגים היו על 32

רשמתי רכב בכותרת - מיצובישי ספורטבק 2015 (אשכוך ראשון שאני פותח בפורום הזה, אם צריך עוד פרטים שלא נתתי אשמח לדעת)

פורסם

תיקנתי את ההודעה שלי כשחזרתי לכותרת.

מה לחץ האוחר המומלץ?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, מחפש1 כתב:

בדקתי לחץ אוויר בעמדת ניפוח בתחנת דלק. 

כל הצמיגים היו על 32

רשמתי רכב בכותרת - מיצובישי ספורטבק 2015 (אשכוך ראשון שאני פותח בפורום הזה, אם צריך עוד פרטים שלא נתתי אשמח לדעת)

בדקת אני מניח אחרי נסיעה שהצמיג חם.

לכן אוויר חם מתפשט, והלחץ יראה גבוה יותר, בערך 10%.

לכן מאוד יכול להיות שאכן חסר לך לחץ אוויר בצמיגים.

כל כמה זמן אתה בודק ומנפח?

ומה הלחץ שרשום לך שצריך למלא. יש מדבקה על דופן הדלת או בתא כפפות.

שים לב שרשום לחץ שהרכב גם בתפוסה מלאה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

בדרך כלל יש הנחיות לחץ למצבי העמסה שונים.

ההערה לגבי טמפרטורת הצמיגים נכונה וחשובה.

ואני חוזר: מה לחץ האויר המומלץ לדגם שלך? יש איזו תפיסה שלחץ 32PSI מתאים לכל רכב - ולא היא. ברוב הרכבים המודרניים הלחץ הנדרש יותר גבוה.

פורסם
לפני 4 שעות, guybaskin כתב:

לחץ אוויר לפי דרישת יצרן ברכב הזה הוא 38 PSI

החיישנים תקינים, תמלא אוויר כנדרש :)

צודק זה אכן צריך להיות 38

רכב שקניתי לא מזמן ועוד לא יצא לי למלא בו אוויר 

• תוכן חדש...