Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע שנותן גז מעצמו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עשיתי אתמול טיפול לרכב במוסך, החליפו שני תושבות מנוע (ימנית וליד הגיר), עשו ניקוי מצערת ושמו תוסף דלק, אחרי שעתיים נסעתי בפקק ואחרי חמש דקות של האצות ובלימות המנוע השתגע וכששחררתי את הרגל מהגז הוא כל כמה שניות נתן מכות של גז והעיף את הרכב קדימה גם כשהייתי עם רגל על הברקס הוא פשוט נתן גז עם הברקס. איכשהו הגעתי, חניתי, כששמתי הילוכים על פארקינג בכלל הוא התחיל להשתולל ורק אח"כ אחרי שכיביתי והדלקתי שוב את המנוע (אחרי שעתיים בערך) הוא נסע נורמלי, אבל לא היה פקקים כך שאין לי מושג איך הוא היה מתנהג אם שוב היה פקק. הבוקר נסעתי למוסך, הרכב עבד מעולה והמוסכניק טען שזה נראה לו משהו נקודתי ואין לו מה לבדוק, מישהו מכיר כזו תופעה?

יש לי מאזדה 3 2008.

תודה!

פורסם

כנראה משהו קרה בניקוי המצערת, ואולי חדרה לחות למנוע החשמלי שלה. 

ממליץ לחזור למוסך ולספר להם את זה. 

ושלא תהרוג את עצמך או מישהו עד אז. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

חזרתי למוסך, הם הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח, עשו איתי נסיעה לבדיקה, לא קרה כלום כמובן כי זה קרה רק בפקק, ואמרו לי לחזור אם זה ממשיך...

פורסם

תיקח את הרכב לכביש צדדי ושקט ותנסה לזחול שם עם עצירות, "כאילו" פקק. תבדוק את הרכב. ואולי גם תיקח איתך מישהו שיצלם כדי שתוכל להראות למוסך - אם באמת חוזרת הבעיה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

מניח שסביבת המנוע החשמלי התייבשה בינתיים ולכן הכל תקין. 

אין לי יותר מה להוסיף מאשר לגשת למוסך במידה וזה חוזר. 

אמן את עצמך לכבות את המנוע מיידית במקרה שהרכב מאיץ ללא שליטה. 

רק ליתר ביטחון. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

קרה לי משהו מעט דומה עם מאזדה 3 כזו, במקרה שלי אבל זה היה בעיה עם המצערת, והבעיה הייתה שהיא פשוט נשארה פתוחה ולכן המנוע כל הזמן נתן "גז" קבוע.

במקרה שלך זה במכות של גז , יתכן שזה גם כן קשור למצערת

• רעיון טוב! 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

איזה מצערת אלקטרונית או מכנית ? היה לי את זה בפיז'ו וניקוי מצערת פתר  את זה יכו להיות שהם נגעו בפרפר בניקוי וצריך לעשות לימוד מצערת

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, tamir3000 כתב:

אמן את עצמך לכבות את המנוע מיידית במקרה שהרכב מאיץ ללא שליטה. 

לא מסכים, תכבה מנוע ותאבד גם היגוי ובלימה.

להוציא מהילוך לסרק.

• רעיון טוב! 3
  • תוכן חדש...