Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיוטה יאריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3 בוכנות ברכה סול כמו המייקרה מתבטא ברעידות בסרק, ובגלל הגיר הרציף רעש בהאצה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 דקות, yulianx כתב:

ובגלל הגיר הרציף רעש בהאצה.

אני מחפש דוקה גיר רגיל.

השאלה שלי היא האם הרעידות בסרק מזיקות למנוע מה שיגרום ליותר בלאי

פורסם

זה לא מזיק, ככה המנוע עובד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מנוע 3 צילנדרים יותר "קל" מ4 צילנדרים והוא פחות מאוזן ממנו לכן הוא רועד רק בסרק בחלק מהרכבים האלו יש משקולת לאזן היום חלק מאוד גדול מהרכבים המודרנים עם מנועי 3 צילנדרים חלקם הגדול מנועי טורבו למשל אוקטביה,  במנועי 4 צילנדרים המנוע יותר "כבד" והמשקל הפיזי שלו מונע את הרעידות ,למיטב ידיעתי התושבות מחזיקות את המנוע במקומו אם התשובות לא יציבות המנוע יכול לא לשבת כמו שצריך וליפול לכן הרעידות זה חלק מאופי הפעולה של המנועי 3 צילנדרים 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 שעות, Shay Shd Dave כתב:

במנועי 4 צילנדרים המנוע יותר "כבד" והמשקל הפיזי שלו מונע את הרעידות

לא זה לא המשקל.

במרובע צילינדרים תמיד יש זוג בוכנות שעולה וזוג בוכנות שיורד בפאזה נגדית בדיוק, ככה שהבוכנות מאזנות זו את זו.

בתלת צילינדרי אין בוכנה שנעה בפאזה נגדית לבוכנה אחרת ואין איזון טבעי, אפשר לשחק עם המשקל אבל העיקרון הזה תמיד ישאר, מבנה תלת צילינדרי הוא מבנה לא מאוזן אלא אם כן משתמשים במשקולות  איזון שעושות את התפקיד הזה. 

• אהבתי 1

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 29.12.2022 בשעה 22:24, Buki כתב:

לא זה לא המשקל.

במרובע צילינדרים תמיד יש זוג בוכנות שעולה וזוג בוכנות שיורד בפאזה נגדית בדיוק, ככה שהבוכנות מאזנות זו את זו.

בתלת צילינדרי אין בוכנה שנעה בפאזה נגדית לבוכנה אחרת ואין איזון טבעי, אפשר לשחק עם המשקל אבל העיקרון הזה תמיד ישאר, מבנה תלת צילינדרי הוא מבנה לא מאוזן אלא אם כן משתמשים במשקולות  איזון שעושות את התפקיד הזה. 

לכן ציינתי במרכאות את עניין הכובד 

אם אני לא טועה ותקן אותי אם כן לוואגיות יש משקלות איזון ולצרפתיות אין

• תוכן חדש...