Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני נכה מקבל קצבה מביטוח לאומי אבל ללא תו נכה, חניתי בחניית נכים וקיבלתי דוח

זה הראשון והיחיד שקיבלתי אי פעם

בחרתי להישפט מה הסיכוי שזה יסתיים ללא הרשעה או אזהרה בלבד? יש לי מסמכים רפואיים שמצדיקים את החנייה גם

שברולט ספארק 22 

פורסם

הגשת בקשה לתו ודחו אותך?

לא על כל סוג נכות מקבלים תו נכה 

אם ביקשת להשפט חכה לדיון ושם תביא את הטענות שלך 

יש סיכוי שתיפול על שופט טוב ויחליק לך 

שוב, רק בגלל הקצבה והאישורים שאתה טוען שיש לך

פורסם

תוציא בינתיים תו נכה, אם אתה זכאי, ובוא אתו למשפט. יהפוך את העבירה לטכנית / קלה 

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לא כל נכה זכאי לתו נכה לרכב. יש קריטריונים שעליו לעמוד בהם, כגון אחוזי נכות, האיברים הפגועים וכד.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
בתאריך 13.10.2022 בשעה 10:25, fatboy1340 כתב:

לא כל נכה זכאי לתו נכה לרכב. יש קריטריונים שעליו לעמוד בהם, כגון אחוזי נכות, האיברים הפגועים וכד.

בתאריך 13.10.2022 בשעה 05:22, tinoki כתב:

תוציא בינתיים תו נכה, אם אתה זכאי, ובוא אתו למשפט. יהפוך את העבירה לטכנית / קלה 

בתאריך 12.10.2022 בשעה 23:31, _-? כתב:

הגשת בקשה לתו ודחו אותך?

לא על כל סוג נכות מקבלים תו נכה 

אם ביקשת להשפט חכה לדיון ושם תביא את הטענות שלך 

יש סיכוי שתיפול על שופט טוב ויחליק לך 

שוב, רק בגלל הקצבה והאישורים שאתה טוען שיש לך

השיקול המרכזי שלי הוא האם להודות באשמה וללכת ישר לטיעונים לעונש ואז לטעון את הטענות שלי, או לכפור באשמה וללכת לניהול הוכחות שם אני אציג את 

ההוכחות שלי

כך או כך גם אם אני מודה וגם אם אני כופר תהיה לי הזמדנות לטעון את הטענות שלי, זה דרך ניהול הוכחות וזה דרך טיעונים לעונש 

זה הלבט הגדול ביותר שלי האם לנסות את מזלי ולכפור באשמה וזא להציג את הטענות שלי בניהול הוכחות, או לנסות את טוב ליבה של השופטת

להודות באשמה וללכת ישר לטיעונים לעונש 

מה דעתכם הייתם עושים במקומי?

שברולט ספארק 22 

פורסם

תלוי בסוג הנכות: אם נכות המזכה בדרך כלל לתג נכה - תכחיש ותוציא תג ואז בוא למשפט עם התג.

אם לאו - תודה ותבקש רחמי בימ”ש בצירוף מסמכים תומכים.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני כ- 10 שנים אבא שלי חנה ל- 5 דקות בחניית נכה ליד רופא השיניים וישב ברכב, לא יצא מהרכב. מיד הגיח שוטר, ביקש את הפרטים שלו ופינק אותו בקנס של 1,000 שקלים.

אבא שלי הוא נכה 100% עם סעיפים שונים, אבל באותה תקופה עוד יכל לנהוג. יש לו תעודת נכה שגם הציג אותה לשוטר, אבל אין לו תו נכה. יכול להיות שהוא אפילו זכאי לתו כזה.

אחרי שזה קרה שלחנו בקשה לביטול הקנס בצירוף הסבר של מה שקרה, תעודת הנכה ואולי כמה מסמכים רפואיים.

ביטלו לו את הנס.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...