Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@אורח לרגע אני באמת חושב שאתה מגזים, זה לא שאני מנסה לקבל הצעת מחיר מדוייקת לתיקון אחרי תאונה או שחזור גרוטאה בטלפון.

התקשרתי למוסך, שאלתי "כמה עולה להחליף משאבת דלק?".

שאל אותי 2\3 שאלות ואמר מחיר (לא זוכר כמה היה, אלף ומשהו).

הגעתי אליו, בזמן ההחלפה אמר לי שיש שם גם גומייה שרצוי להחליף (עוד 30-40 שקל בערך).

אז כן, זה לא ההצעת מחיר שהוא הביא לי בטלפון ואבל זה גם לא 1 ל1 העבודה ששאלתי עליה בטלפון.

ולא, זה לא מוסך מדרכה חאפר, אבל גם לא "מרכז שירות" - אלא מוסך, שאתה מדבר בו עם המוסכניק ולא בטלפון שבור.

וגם אם יש "מוסך שירות" וצריך נציג שידבר עם פקידה שתעשה "הצעת מחיר מסודרת",

יש לכם בקשה מהלקוח, יש לכם מחירון - קשה לעשות דקה חישוב?

פורסם
לפני 5 שעות, Sparrow420 כתב:

@אורח לרגע אני באמת חושב שאתה מגזים, זה לא שאני מנסה לקבל הצעת מחיר מדוייקת לתיקון אחרי תאונה או שחזור גרוטאה בטלפון.

התקשרתי למוסך, שאלתי "כמה עולה להחליף משאבת דלק?".

שאל אותי 2\3 שאלות ואמר מחיר (לא זוכר כמה היה, אלף ומשהו).

הגעתי אליו, בזמן ההחלפה אמר לי שיש שם גם גומייה שרצוי להחליף (עוד 30-40 שקל בערך).

אז כן, זה לא ההצעת מחיר שהוא הביא לי בטלפון ואבל זה גם לא 1 ל1 העבודה ששאלתי עליה בטלפון.

ולא, זה לא מוסך מדרכה חאפר, אבל גם לא "מרכז שירות" - אלא מוסך, שאתה מדבר בו עם המוסכניק ולא בטלפון שבור.

אין בעיה, הכל טוב. ברור שיש גם מקרים כאלה וטוב שיש מקרים כאלה ומכונאים כאלה ולקוחות כאלה.

השאלה הייתה מה הבעיה לתת מחיר בטלפון- על זה עניתי. לא כיסיתי את כל קשת המקרים והאפשרויות.

אני לא נציג עמותת "אין מחיר בטלפון". סכ"ה נשאלה שאלה אז נתתי את ההסבר מצידו השני של הדלפק/טלפון/ליפט. זה גם ממש לא מעיד על כך שכך פועל המוסך בו אני עובד. זה שאני מבין את הסיטואציה ואת הסירוב של נותן השירות לא בהכרח מעיד שאני מצדד בו. אני פשוט מבין את זה, אז שיתפתי את הידע הזה.

לפני 5 שעות, Sparrow420 כתב:

וגם אם יש "מוסך שירות" וצריך נציג שידבר עם פקידה שתעשה "הצעת מחיר מסודרת",

יש לכם בקשה מהלקוח, יש לכם מחירון - קשה לעשות דקה חישוב?

זה לא דקה. 

והאם זה קשה או לא, או משתלם או לא זה לא אני ולא אתה נחליט בשביל בעל העסק.

הוא יחליט איך לנהל את העסק ואתה תחליט אם בא לך לפרנס אותו. 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

אז ניגשתי לשם היום פיזית.

איך שחניתי קפץ עליי ״יועץ שירות״, ושאל אותי מה אני צריך.

הסברתי לו את המצב. הוא ענה לי על כל השאלות ונתן לי סדר גודל של עלויות.

כמובן שאמר שלא בהכרח צריך, בודקים ואז מעדכנים. כמובן שגם אמר שאם יש גומיה עייפה ושמים לב לזה כשמחליפים צלחת העלות גם משתנה.

הוא גם נתן לי כרטיס ביקור עם המספר שלו אז בפעם הבאה אוכל להתקשר ישירות ולהתעדכן.

קיבלתי את המידע שרציתי בשקיפות מלאה ולא הרגשתי שמסתירים ממני משהו, אז ההערה שלי בתחילת השרשור לא הייתה במקום. 

מניח שהפקידה קיבלה הנחיות מהמוסך לגבי הצעות מחיר בטלפון, ויש סיכוי שאין לה זמן להתעסק בזה, בשביל זה יש ״יועצי שירות״.

כל מוסך עובד אחרת. כן חושב שהיא יכלה להפנות אותי ליועץ שירות שיענה על השאלות אבל שוב אני לא יכול להתערב להם בצורת העבודה. יכול לקבל את זה או למצוא מקום אחר. במקרה הזה עשיתי טיפה מאמץ וקיבלתי את המידע שרציתי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הפיתרון בדרך כלל זה לאתר מוסך סביר עד סביר ביותר, לפתח איתו קשרי עבודה ואמון לאורך זמן. ואז אתה יודע שלא דופקים אותך ואם מתגלה משהו נוסף זה לא סתם, והמוסכניק מכיר את הרכב שלך ולא יטעה בהערכת המחיר. כשהייתה לי הונדה לא זזתי מהמוסכניק (היקרן אבל הספץ) עד שהוא סגר והיה לי שקט.  

הבעיה, שזה לא תמיד מסתדר, כי גם מוסכניקים שלא באים לדפוק אותך לפעמים נופלים מקצועית. ואז אתה מאבד אמון ומחפש את הבא.

(בעיקר בשוק הנוכחי שהם עצמם לא מכירים את איכות חלקי החילוף התחליפיים שרנדומלים שמגיעים השד יודע מאיפה, והמחיר לפעמים מפתה -- מסרק הגה חדש ממקור סיני עלום 800 ש"ח, מתוקן 1,200 ש"ח לא תיקח חדש? )

במהלך הקורונה מוסך שכיבדתי ועבדתי איתו והמלצתי עליו לאחרים טעה בגדול באיבחון וגרם לרכב נזק עד לסיכון ממשי בנהיגה ואחרי שוב ושוב נסיונות לאלתר תיקון נפטרתי מהרכב. לא ענין של כסף, כלומר גם, אבל איבדתי בו אמון ואני נוטר לו שגרם לי לאבד בו אמון.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 34 דקות, Jack457 כתב:

הבעיה, שזה לא תמיד מסתדר, כי גם מוסכניקים שלא באים לדפוק אותך לפעמים נופלים מקצועית. ואז אתה מאבד אמון ומחפש את הבא.

אז שיש בעיה לא צריך ישר להשתגע, לחשוב שהומסך עבד עלייך ולחפש מוסך אחר.

אפשר לחזור למוסך ולהתלונן, לפי איך שהוא מטפל בתלונה שלך את יכול לדעת אם זה באמת פאשלה חד פעמית או משהו מגמתי.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...