Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

הבית שאני מתגורר בו פונה לכביש שמוביל לכביש המהיר.

כל שישי (כל שישי),  יש גלים של טרקטורונים/אופנועים שמתפרעים ויש להם רעש מוגזם בהחלט, ברמה שגם שהחלון סגור זה מקפיץ אותנו בבית.

אני אוסיף שיש טרקטורונים שעוברים אבל יש להם רעש סביר. אני מהמר שיש טרקטורונים שעברו שיפורים כאלו ואחרים והרעש בלתי נסבל. במיוחד שהם מחליטים לשים פול גז בתוך העיר.

איך אני, בתור האזרח הפשוט שסובל מהמטרד הלא סביר הזה, צריך לקדם את הנושא?

לפנות לעירייה?

למשטרה?

כמובן שאין לי זמן ספציפי שבו הם עוברים, זה קורה בשעה רנדומלית (וגם קורה באמצע שבוע, אבל פחות).

אם אני אתקשר למשטרה/עיריה בזמן שיש את הרעש - עד שהם יגיעו הם כבר לא יהיו כאן.

אם יש פתרון למצב פרט ללסבול בשקט? בתחום מי אמור להיות הטיפול בנושא? (כדי שאדע לשבת עליהם חזק יותר).

תודה ושבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

בעקרון, הכתובת לתלונות זאת המשטרה, אך כפי שכתבת - עד שהמשטרה תגיב, הם כבר ייעלמו. אז אל תצפה לפתרון מצידם.

אם יש עוד שכנים שהרעש מפריע להם, אפשר להתאחד ולהתחיל לפנות בתלונות לרשות מקומית ולחברת נתיבי ישראל (לשעבר מע"צ) - תלוי מי אחראי על קטע הכביש ה"בעייתי".

להתלונן על רעש קבוע מהכביש הראשי (לא לטעון שזה בזמנים אקראיים אלא רעש קבוע), ולבקש פתרון אקוסטי. 

אם הרעש מפריע רק לך (לא מפריע לשכנים), אפשר גם לפנות לרשות המקומית, לבקש מעורבות של פיקוח עירוני/ ניידת שיטור עירוני. 

• תוכן חדש...