Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוברבורדים ירדו מהכביש די מהר, מתאר לעצמי שזה בגלל כל הפציעות נגרמו מהרכיבה עליהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, liorwohl כתב:

לא ברור לי מה ימנע מערסים לקחת לוחית של מישהו ולנהוג כמו חיות על חשבונו.

בדיוק מה שמונע מהם לעשות זאת עם לוחיות רישוי של קטנועים, מכוניות או אוטובוסים - קישור בין המספר הסידורי של הכלי למספר הרישוי. או קישור לרוכב - ורוכב שיתפס על כלי שאינו נושא את המספר שלו יענש (הכלי יוחרם?).

דרך אגב, חזרתי לפני מספר ימים מארצות הקור. נהגי האופניים שם צייתו יפה לכל חוקי התנועה, אם כי אבוי למי שצעד על הנתיב שלהם. לעונת זאת נהגי קורקינטים - ויש שם הרבה כאלה בהשכרה לפי זמן - התנהגו כמו בבונים מזרח תיכוניים בלונדייים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, liorwohl כתב:

אני הייתי רוצה לנסוע ברחובות בתור בנאדם בוגר עם זה, על המדרכה בפחות מ10 קמש בלי לסכן אף אחד. למה אין אפשרות כזאת?

ראיתי משהו דומה בקורקינטים שיתופיים בריגה (לטביה). מותר שם לרכב על המדרכות, יש איזורים בהם לפי GPS מהירות הקורקינט מובלת אוטמטית ל 15 קמ"ש במקום 25 באיזורים רגילים. 

פורסם
לפני שעה, nit_zan כתב:

מירב מיכאלי:

"נחייב שכל קורקינט קורקינטה ישא תישא לוח לוחית רישוי"

רישוייה

• מצחיק 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בתאריך 15.9.2022 בשעה 19:43, llaavvii כתב:

בגדול נראה לי שגם אם החוק יעבור רוב בעלי הכלים יתעלמו ממנו, אני רוצה לראות את הפקחים שהיום לא רצים ורודפים אחרי בעלי הקורינטים\אופניים שעוברים עברות גסות,

מתחילים לרוץ אחריהם אח"כ

לא צריך לרדוף אחריהם. 
צריך לתת קנסות למי שמוכר כזה כלי (חנות ) בלי לוחית רישוי. 
תוך שנתיים שלוש רוב הכלים עם רישוי 

לשאר אפשר לחכות בחניה או פשוט לנעול אותן או להחרים אותן 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 9 שעות, EliC25 כתב:

(הרי מי יתן לאחיו הצעיר או לבן שלו לרכב על כלי בניגוד לחוק, כאשר הכלי רשום בשמו או בבעלותו?)

כל מי שנותן לילד שלו לרכב על טרקטורון או באגי. 

לפני 9 שעות, EliC25 כתב:

לבטל את הבעלות הפרטית על הכלים האלו.

קומוניזם נכשל ואתה רוצה להביא אותו בחזרה אלינו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

קודם להחזיר את המשילות, אחר כך לחוקק כל מני תקנות וחוקים. אין לזה שום ערך אם זה גם ככה לא ייאכף. לפעמים אני בהלם שאין אנרכיה מוחלטת במדינה הזאת, לאור העובדה שבפועל זו מדינה ללא משטרה.

פורסם
לפני 36 דקות, MostlyWicked כתב:

קודם להחזיר את המשילות, אחר כך לחוקק כל מני תקנות וחוקים. אין לזה שום ערך אם זה גם ככה לא ייאכף. לפעמים אני בהלם שאין אנרכיה מוחלטת במדינה הזאת, לאור העובדה שבפועל זו מדינה ללא משטרה.

יש אנרכיה, מה גורם לך לחשוב שאין?

פורסם
לפני 3 שעות, PinkDolphin כתב:

זו אנרכיה, מה גורם לך לחשוב שזו לא אנרכיה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 18.9.2022 בשעה 15:45, liorwohl כתב:

קודם כל אני בעד הלוחית רישוי, צעד שיכול להועיל. לא מבין את הבכיינות, חכו לראות אם זה יקרה בפועל או לא לפני שבוכים.

לא ברור לי מה ימנע מערסים לקחת לוחית של מישהו ולנהוג כמו חיות על חשבונו.

אני לא יקנה קורקינט למרות שזה אחלה דבר לסידורים בעיר כי לנסוע לאט ובזהירות על המדרכה אסור לי, ואני בטח לא יסע על הכביש, ובאותו זמן כל יום רואים המוני רוכבים נוסעים עם הקורקינט על כבישים חצי עירוניים חצי בין עירוניים כאלה (נגיד רחוב מנחם בגין הרצליה, שושנה פרציץ תלאביב, הרב מלכה פתח תקווה, דרך רבין פתח תקווה) כשלצידם יש שביל אופניים ארוך נוח ריק ומופרד היטב.

לעולם לא אוכל להבין אותם, עד כמה טיפש אפשר להיות? כל יום מוכיחים לי מחדש שאין להם מוח.

מישהו פה הזכיר שצריך קטגוריה איטית יותר שתורשה לנסוע על המדרכה ואני מסכים מאוד. הדבר קיים בפועל עם הוברבורדים, קורקינטים של ילדים קטנים מאוד וטרקטורונים חשמליים קטנים ואיטיים, אבל זה תופס רק לילדים.. אני הייתי רוצה לנסוע ברחובות בתור בנאדם בוגר עם זה, על המדרכה בפחות מ10 קמש בלי לסכן אף אחד. למה אין אפשרות כזאת?

יש מצב הולכי רגל בכל הקורקינטים שפחות מ10קמש אבל הזה לא נוח לנסיעה ולא יציב ,כך אלו שלא מספיק יציבים על דו גלגלי יש מצב לעשות תאונה היא ברמה גבוהה מאוד.

פורסם
לפני 17 שעות, PinkDolphin כתב:

תבצע עבירה, תגלה כמה אין אנרכיה.

תזכור תמיד שלמשטרה אולי אין מספיק כח להגן עליך, אבל די והותר כדי להעניש אותך.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

זה משפט שצ"ל מצוטט בחתימה😂

ולעזאזל, הוא למרבה הצער נכון...

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

תבצע עבירה, תגלה כמה אין אנרכיה.

לא ממש נכון. יצא לי לגור לתקופות ארוכות בקנדה, שוייץ וארה״ב.
למרות ההתבכיינות התמידית ״למה המשטרה אוכפת עבירה X במקום לטפל בעבירות האמיתיות״ (תמיד נאמר אחרי שנתפסים על X), הסיכוי להיתפס ולהיענש על עבירת תנועה כאן הוא מזערי עד לא קיים, ביחס לכל המקומות האחרים שגרתי בהם. וזה איכשהו נכון גם לעבירות שנאכפות ע״י מצלמות, שם אפשר היה להניח שלא יהיה פער משמעותי.

פורסם

בתל אביב בכמה מקומות הסדירו שבילים מסודרים עם רמזורים יעדיים. 

המצב כרגע שרוב הרוכבים לא מתייחסים לרמזורים האלו, אם אתה עוצר ברמזור אדום יעודי בשביל אופניים, אתה עוף מוזר  ובעצם עצירה מהווה מטרד והפרעה לתנועה לעשרות רוכבים שנוסעים באותו שביל. 

• תוכן חדש...