Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי בעיית היגוי שעברתי איתה בכמה מוסכים וגם התייעצתי פה, מוסך אחד החליף הרבה חלקים וישלמתי ביוקר עד שהבעיה נפתרה, מוסך שעברתי בדרך אמר שלא יטפל כי אין לו ודאות שהבעיה תיפתר וגם לא כלכלי לטפל בזה.. (אמר שצריך להחליף קפלום הגה ואין לו איך להשיג משומש כדי לבדוק אם זה בוודאות יטפל בבעיה.. 

יש לי היכרות מעמיקה עם 2 מוסכים ושואל באופן כללי... מוסך יטפל במה שמשתלם לו לטפל? משמע טיפול תקופתי בלמים ושאר טיפולים שגרתיים?אם אני צריך טיפול שדורש איבחון מעמיק ובחינה שהכל בסדר אני בבעיה? 

לצערי עוד לא מצאתי מוסך שאני בטוח ב100% שלא משנה מה יקרה ביקור אחד יסגור את הפינה

פורסם

אני בהחלט יכול להבין מוסך שלא רוצה להכנס לטיפול בתקלה כשהוא יודע שיש סיכוי גבוה שהוא גם ישקיע עבודה מרובה, גם לא יפתור את הבעיה, וגם ישאיר לקוח לא מרוצה שישלם לו (אולי) את שכר עבודתו.

לפני חודש גררתי את רכבי (סקודה ייטי) שכבה באמצע הנסיעה למוסך רון בת"א. רון אמר לי מראש שבמקרה "הטוב" הלך ראש מנוע שתיקונו יעלה 10000 ש"ח, ובמקרה הרע הלך מנוע שעלות החלפתו (כנראה) לא כלכלית.

אשרתי לו לפרק ולבדוק.  אחרי הבדיקה הוא הודיע לי שלדעתו אין מנוס מהחלפת המנוע, ושהוא לא מתעסק בהחלפת מנועים. (בדיוק בגלל מה שכתבתי למעלה - אתה יודע איפה אתה מתחיל, אין לך מושג לאן תגיע)

שלמתי לרון את שכר טרחתו והרכב נגרר משם ע"י סוחר שרכש אותו במצבו, במחיר מתאים.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לך תחפש פחח ותראה מה זה..

אם תלך למוסכי פחחות ותבקש לעשות צבע כללי או תיקון תאונה ללא מעורבות ביטוח, הרוב המוחלט יאמרו לך בפה מלא שהם לא מעוניינים בעבודה.

הם צריכים את חברת הביטוח כדי להרוויח.

• מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הבעיה שלא תמיד הוא יודע מה הבעיה בדיוק.

למוסך שמתמחה בדגמים מסויימים יש הרבה פעמים ניחושים מושכלים יותר כי יש תופעות שחוזרות על עצמן, אבל בגדול בעיה שאתה מרגיש (כמו בעיה בהיגוי שכתבת) - יכולה לנבוע ממספר גורמים. 

והדרך לפתור אותה היא להתחיל מהכי נפוץ או הכי זול ולהתקדם. 

הבעיה שכמו שכתבו לך המוסך לא מתכוון לעשות את זה על חשבונו ואז נשאלת השאלה האם אתה מוכן לשלם על זה בהנחה ויהיו כמה שלבים בדרך שיתבררו ככאלו שלא פתרו את הבעיה. 

פורסם
לפני 6 שעות, zvit כתב:

אני בהחלט יכול להבין מוסך שלא רוצה להכנס לטיפול בתקלה כשהוא יודע שיש סיכוי גבוה שהוא גם ישקיע עבודה מרובה, גם לא יפתור את הבעיה, וגם ישאיר לקוח לא מרוצה שישלם לו (אולי) את שכר עבודתו.

לפני חודש גררתי את רכבי (סקודה ייטי) שכבה באמצע הנסיעה למוסך רון בת"א. רון אמר לי מראש שבמקרה "הטוב" הלך ראש מנוע שתיקונו יעלה 10000 ש"ח, ובמקרה הרע הלך מנוע שעלות החלפתו (כנראה) לא כלכלית.

אשרתי לו לפרק ולבדוק.  אחרי הבדיקה הוא הודיע לי שלדעתו אין מנוס מהחלפת המנוע, ושהוא לא מתעסק בהחלפת מנועים. (בדיוק בגלל מה שכתבתי למעלה - אתה יודע איפה אתה מתחיל, אין לך מושג לאן תגיע)

שלמתי לרון את שכר טרחתו והרכב נגרר משם ע"י סוחר שרכש אותו במצבו, במחיר מתאים.

סתם לידע כללי מה קרה למנוע שככה נהרס?

הרכב היה מטופל טוב?

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

הרכב היה מטופל כהלכה. רצועת המנוע נקרעה, והטיימינג קפץ. 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...