Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיזל השתגע כי כל פעם לוקחים לחברות עוד חתיכה ועוד חתיכה ממרווח השיווק המצומצם שלהן בבנזין (כיוון שהוא מפוקח אז אפשר לעשות את זה), בשביל "להקל על האזרח המסכן".

בעצם במהלכים המטומטמים האלו הם מייצרים עוד ועוד אינפלציה.

והשיא?

במשרד האוצר כל פעם מציינים לחיוב שבדיזל יש תחרות והפרשי מחירים גדולים בין תחנות. וואלה יופי. כשמחיר המכירה בפועל אחרי הנחות זה 25% יותר ממה שצריך להיות אחרי רווח סביר (בהשוואה להפרש בין בנזין ודיזל במערב אירופה) והמחיר במחירון הוא 300-400% יותר, אז בטח שתהיה "תחרות" (הוזלה ביחס למחירון והבדלי מחירים בין התחנות).

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, nev כתב:

יש בערך מיליון תחנות דלק בטווח של 5 דקות מהבית שלי. לא ראיתי שזה הוזיל.

בתלפיות בירושלים הייתה תחרות עזה בין 10TEN לבין יעד, מחירי הסולר היו ברצפה.

גם מחירי הבנזין היו נמוכים מהמחיר המפוקח.

זאת דוגמה לתחרות, בכל אופן כפי שטענתי ההשוואה שלך לא במקום, בתלפיות אנשים הגיעו במיוחד לתחנת דלק זולה, במקומות אחרים אנשים כנראה נכנסים איפה שנח להם ומה שבדרך.

תפתח תחנת דלק ותמכור את כל הדלקים, תראה איך הם ישר מוצאים מקומות להוזיל את הדלקים שלהם במידה ויסכימו בכלל למכור לך.

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אין שום היגיון בטענה שלך. אם אפתח תחנה כמו שאתה טוען מקסימום אני (בעל התחנה) ארוויח. למה שאגלגל לצרכנים? 

הדוגמא שנתת של 10 אמורה להראות איך תחרות אמורה לעבוד - בפועל בישראל רואים שזה רק גורם לעליית מחירים אצל כולם. יוחזר הפיקוח על הסולר. 

• תוכן חדש...