Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, falou כתב:

גם יודע להפסיק לחמם בזמן, לא יודע איך

כמו קומקום.

זה מה שזה, זה קומקום בצורה אחרת.

אין שום דבר מיוחד בסיר מתאילנד, או מסין. כול הסירים הפשוטים הם קומקום.

יש סירים עם סיר לחץ, שזה קומקום מתקדם בתכלס.

ויש כבר את המכונות של היפנים, שזה קומקום הייטקס.

בסופו של דבר? זה גוף חימום עם טרמוסטט.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, elibaba כתב:

כשיש ריח של אורז מטוגן קצת שרוף שם 1.5 כוס מים רותחים עם תבלינים על כל כוס אורז מההתחלה

נשמע מעולה,

איזה תבלינים שמים במים?

-

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

כמו קומקום.

זה מה שזה, זה קומקום בצורה אחרת.

אין שום דבר מיוחד בסיר מתאילנד, או מסין. כול הסירים הפשוטים הם קומקום.

יש סירים עם סיר לחץ, שזה קומקום מתקדם בתכלס.

ויש כבר את המכונות של היפנים, שזה קומקום הייטקס.

בסופו של דבר? זה גוף חימום עם טרמוסטט.

יש קצת מעבר, כמו פיזור חום אחיד, איכות הסיר הפנימי, דיוק הטרמוסטט, חיישני בטיחות.
הסירים הזולים לא באותה הרמה. 
כשגרתי בסינגפור, עשיתי מיני דוקטורט.
באופן די גורף המותגים הם ליגה מעל בכל פרמטר וההבדל במחיר די זניח
מצד שני יש את הדגמים המשוכללים והיקרים, דווקא פה הייתי מוותר על צג דיגיטאלי או תוכניות של בישול איטי, מרק, דייסה וכד כי לא משתמשים בהם... הדגמים הפשוטים של המותגים הגדולים עושים יופי של עבודה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לי יש כזה מגרמניה, עלה לפני 5 שנים 20€ Tristar RK Rice Cooker, Boil Dry Protection, 0.6 litres, black, white : Amazon.de: Home & Kitchen

שווה אולי להשקיע קצת יותר Russell Hobbs Steam Cooker, Stainless steel / black : Amazon.de: Home & Kitchen

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 21 שעות, pasat04 כתב:

האם "שטח הפנים" זה רק הארובות, או גם המשטח העליון?

האם החוואיג' שייך לתיבול האורז או לעוף/כבד?

אודה להרחבת פירוט המתכון.

הכוונה היא לצקת מעט שמן לאו דווקא למלא את ה"ארובות" או לתוכן, אלא מלמעלה.

• רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם

וואלה לא יודע מה נסחפתם, אני מכין אורז הכי פשוט ויוצא כל פעם בול בפוני, לא נדבק ולא בטיח ואני לא שוטף לפני.

לא הייתי קונה עוד מכשיר שתופס מקום רק בשביל פונקציה אחת פשוטה (בלי קשר לעלות הכספית).

פשוט מטגן קצת, שם 2 כוסות מים רותחים על כוס אורז, קצת מלח, חום נמוך ומכסה ל-19 דקות (שם טיימר באינדוקציה ואז בכלל לא צריך לזכור, יכול להשאר שם).

אני גם שם מגבת בסוף הבישול בין המכסה לסיר - לא חושב שזה כזה קריטי אבל ככה סבתא שלי הייתה עושה..

אגב - ידעתם שאורז מכיל רעל (ארסן) והוא אפילו מסוכן לילדים בכמויות שנחשבות סבירות? גיליתי את זה לאחרונה רק. שווה לקחת בחשבון.

זה נכון גם למוצרי אורז כמו פריכיות, חטיפים, דגני בוקר וכו'.

לפי המחקר הזה מומלץ לבשל עם 6 כוסות מים על כוס אורז, אין לי מושג איך עושים את זה בפועל.

https://www.rambam-medicine.org.il/category/rice-investigation

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, misterb כתב:

אגב - ידעתם שאורז מכיל רעל (ארסן) והוא אפילו מסוכן לילדים בכמויות שנחשבות סבירות? גיליתי את זה לאחרונה רק. שווה לקחת בחשבון.

לפעמים אני מקבל הרגשה שעולמם של אנשים הצטמצם למרחק שבין הפלאפון לקצה האף.

בחיאת.

מסוכן.

לילדים.

קשקוש גמור סיפורי סבתא.

2 מיליארד בני אדם צורכים אורז על בסיס יומיומי בכמויות שאדם מערבי לעולם לא יגיע אליהם. איך שהוא תוחלת החיים שלהם והמחלות שלהם נגזרות מכל פרמטר אחר חוץ מאורז. יפנים בראש תוחלת החיים וגו'

אני לא מבטל את העובדה שיש ארסן באורז, אני כן מתייחס בביטול גמור להכרזות מטופשות על המסוכנות של הדבר הזה.

עריכה:

רק עכשיו קלטתי מאיפה הלינק. נו. באמת. כולם לעבור לכובעים מאלומיניום ולארץ שטוחה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
בתאריך 31.8.2022 בשעה 09:23, discoTD5 כתב:

תתחתן עם עירקית, וזהו. 

אני חצי סורי ואוכלים אצלנו אורז יותר מכל עיראקי שאני מכיר.. 

🤣

בתאריך 31.8.2022 בשעה 07:39, Night Driver כתב:

אני שייך ל 5.5 מיליארד האחרים.

מעדיף את האורז שלי אחד אחד ורצוי מתובל כמו שצריך (למשל עם בצל וחזה עוף ומתובל עם תירס וחוואיג' למרק או עם עוף, כבד ובהרט שישב כל הלילה על אש קטנה).

שם משתמש אמריקאי עם תבלינים תמניים/הודיים - חייב לצאת לך אורז פיצוץ 

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בתאריך 1.9.2022 בשעה 15:36, misterb כתב:

לפי המחקר הזה מומלץ לבשל עם 6 כוסות מים על כוס אורז, אין לי מושג איך עושים את זה בפועל.

https://www.rambam-medicine.org.il/category/rice-investigation

ה"מחקר" הזה הוא של בחור שסיים לימודי רפואה, החליט שאין לו כח להתמחות ולשאר השטויות, אז המציא לעצמו איזה רפואה אלטרנטיבית שמבוססת על הדמיון הפרוע שלו.

הוא קיבל כבר אזהרות ממשרד הבריאות על פרסום המלצות מסוכנות תוך העמדת פנים שמדובר ברפואה לגיטימית.

בקיצור, מומלץ לסמן את האתר כ"פייק ניוז" ולהתעלם ממנו בצורה גורפת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...