Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 23.8.2022 בשעה 06:30, iEminem כתב:

באים אליך עם הזמנה של 5$ ליום לרכב בקטגוריה הכי נמוכה. באותיות הקטנות כתוב למה המחיר כזה נמוך (בדרך כלל הכי זול זה 20$ ליום נכון ל2019 כשעוד עבדתי שם), כי זה לא כולל אפילו ביטוח חובה! 

בארה"ב זה הגיוני להציע השכרת רכב בלי ביטוח בכלל כי בד"כ פוליסות הביטוח של נהגים מכסות גם רכב שכור. אבל מה ההגיון להציע כאלו הצעות בישראל? זה במפורש הטעיה של הלקוחות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

עדות מצמררת מפי קולגה זר שביקר לאחרונה בנתב"ג: 😄

ציטוט

שנה שעברה ביקרתי בישראל, ואחרי בדיקת הקוביד המנדטורית בכניסה הייתי צריך לצאת לחניון של טרמינל 3, לגשת שם לכמה משרדים נעולים עם איזה טלפון שבור ומאולתר לידם, להתקשר לאוויס ולבקש שיבואו לקחת אותי עם שאטל (כמסתבר) לטרמינל 1. חווייה מפוקפקת, אבל ניחא... אז השנה אני שוב בא לבקר את הלקוח הזה ושוב יוצא לטרמינל 3 ושוב הטלפון המאולתר הזה שם. אני מסדר איכשהו את הכבל שיצא מהמקום ומתקשר - הם אומרים לי תחזור לטרמינל ותעלה לקומה ראשונה - מסתבר שהשנה כבר החזירו את הדלפקים למקום הקודם שלהם. אחלה, גורר את המזוודות וחוזר לשם כדי לעמוד בתור עם עוד חמישה אנשים, למרות שארבע בבוקר ולא היה הורג אותם לשים עוד מישהו במשמרת. תו"כ שאני עומד שם ומחכה, אני שומע שיחה של הלקוח הקודם עם הסוכן בדלפק.

הלקוח מסביר לסוכן שבפעמיים האחרונות הוא קיבל מכוניות עם תקלות רציניות שהשביתו אותו במלך ההשכרה וחצי-מתחנן שהפעם יביאו לו משהו נורמלי. הסוכן באמת עושה מאמץ (כך נשמע) ומביא לו את ה-רכב הכי טוב שיש לו באותו יום, קיה פיקנטו. אבל אז הלקוח נזכר שהוא חבר בדרגת פרזידנט קלאב, וזה אומר שהוא זכאי לשדרוג כפול אוטומטי, מה גם שהוא בכלל הזמין רכב מהקטגוריה הבאה אחרי הפיקנטו... בפרצוף זועף הסוכן מסביר לו שבכלל אין לו מכוניות במלאי ומה הוא רוצה מהחיים שלו, ואז מביא לו מאיפשהו קיה פורטה בתור טובה גדולה. תודעת שירות מעניינת יש לכם שם.

נקסט, מגיע תורי ואני הזמנתי משהו בקטגוריה של פיקנטו, אבל כבר למדתי מקודמי ואני מצניע את העובדה שגם אני פרזידנט קלאב... הסוכן מביא לי את הפיקנטו ההיא מקודם ואומר לי בקריצה שהיא כנראה האוטו הכי שמור שיש להם במלאי ובכלל הקיה הפורטה ההיא שבורה ומעוכה - אבל הבחור רצה שדרוג אז הוא קיבל אותו. אני כמו אישה מוכה טובה לוקח את המפתחות ביד רועדת והולך שוב לחניון, שם מתחילה הסאגה הבאה.

לקח לי איזה עשר דקות לסרוק את כל חניון המכוניות השכורות כדי להבין שאין, פשוט אין פה את הפיקנטו הזאת. היא לא פה. ללכת עכשיו עוד פעם חזרה לטרמינל? לא רציני. להתקשר? אין לי מושג מה המספר של הבחור הזה בדלפק, בניגוד לכל משרד אחר של אוויס שאי פעם שכרתי בו לא קיבלתי פה את הפרטים האלה. פתאום ראיתי שיש איזה מגרש פתוח ולא מסומן מעבר לחניון המקורה והיפה והמואר. החלטתי לנסות את מזלי ובאמת אחרי חמש דקות נוספות של שיטוט בחושך מצאתי את הקיה שלי שם, במקום לא משולט ולך תדע בכלל לחפש שם... בקיצור, מכניס המזוודות ומנסה להניע - 'זדיין, מישהו התקין קודן, משהו שפגשתי רק בישראל וכבר שנה שלא ראיתי. הנסיון להקיש את הקוד שנתנו לי לקח עוד איזה עשר דקות, כי כל פעם המכשיר התחיל לצפצף באופן לא ברור ולך תבין אם אתה עושה את זה נכון או לא - הוראות אין וגם עובדים של אוויס ברחבה אין. ופאקינג חושך - מה נסגר איתך, ישראל? זה שדה תעופה, מיינד יו, לא איזה סניף נידח באיזור תעשייה. יאללה, נעלתי הרכב ונתתי לו לעמוד שתי דקות, נכנסתי שוב - מקיש הקוד - וסוף סוף מניע! אבל רגע, זה עוד לא הכל.

יוצא מהמגרש החשוך ומנסה להגיע לכביש 1. אחרי מאה מטר פתאום צריך לקחת כרטיס חניה כי מסתבר שאני נכנס לחניון נתב"ג??! חשבתי שאני יוצא ממנו! מסתבר שאחרי עוד חמש-מאות מטר אני כבר באמת יוצא ממנו, לשמחתי השער נפתח אוטומטית. אבל פיזדה של אמא שלכם זונה, למה לא מסבירים את כל זה מראש ואני צריך לעבור אסקייפ רום כדי לשכור פאקינג קיה פיקנטו בשדה הכאילו-בינלאומי שלכם? לאיזו מין רפובליקת בננות הגעתי?

אחרי זה כבר היה פחות דרמה, הפיקנטו הזאת חתיכת זבל עם גיר שלא ברא השטן אבל זה כבר אשמת הקוריאנים. אה, והמכשיר הדפוק הזה ששמו בפינה ועשה לי התקף לב איזה חמש פעמים - מוביל איי? WTF? טוב, זה סיפור נפרד.

אין מה לומר, פעם נוספת שער הכניסה לישראל השאיר רושם איכותי. טוב שלפחות השנה לא עצרו אותו בביטחון.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

השירות באמת נשמע מזעזע.

יחד עם זאת, הוא טעה בקוד של הקודן, לא שם לב לשילוט ברור שמוצב במקום (יש שילוט רק צריך להרים את הראש). משער בזהירות שאני מכיר את האופי והמנטליות הנלווים לפוסט, בד"כ בא בגישת כולם פידרסי ואני דרטניאן. 

צריך שניים לטנגו וכו'. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פריז סוף יוני השנה, פוסט קורונה הזוי 

אני תמיד עושה הזמנה מסודרת בארץ כולל תשלום מראש 

מגיע לשם, מקבלים בתור כל הזמן חברי מועדון, אני לא חבר אז ממתין חצי שעה עד שמגיע תורי 

מפה לשם אחרי שעה וחצי ב"ה הוצע לי פיאט 500 מיושנת ) לא נכנס המווודה ) אני עושה מה שתמיד עובד אבל כמעט מעולם לא עשיתי בטח לא בחו"ל

אני מרים את קולי וקצת כועס... 

זה עובד! 

חמש דקות אחרי אני עם ניסן מיקרה, לא נקיה ולא חדשה אבל יש רכב ואפשר לצאת לעבוד סוף סוף

אפילו אנדרואיד אוטו היה שם.

בשיחות עם חברים אז, כולם כתבו לי שאם יצאתי עם רכב, אז אני צריך לשמוח, כי אנשים מזמינים רכב ואומרים להם שאין או מקפיצים עליהם שדרוג יקר. 

פורסם
לפני 36 דקות, Derish כתב:

עדות מצמררת מפי קולגה זר שביקר לאחרונה בנתב"ג: 😄

אין מה לומר, פעם נוספת שער הכניסה לישראל השאיר רושם איכותי. טוב שלפחות השנה לא עצרו אותו בביטחון.

כמו בכל מקום בעולם זה תלוי בחברה, אני לקחתי רכב עם באדג'ט ושלמה סיקסט בנתב"ג - שלמה סיקסט היו חוויה ממש מצויינת(ממש כמו בשדה תעופה ממוצע באירופה) ובאדג'ט היו סיוט.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בתןר אחד שעבד בנתבג כנציג השכרת רכב - מה שאתם מתארים קורה על בסיס יום יומי. 

תיירים לא יודעים מה זה קודן, ומעטים העובדים שבאמת אכפת להם ומסבירים להם על העניין הזה. 

כנל לגבי היציאה מנתבג. הלקוח אחרי טיסה של שעות והמתנה לקבלת הרכב. מעטים הלקוחות שבאמת יזכרו מה אמרת להם בדלפק, במיוחד ההסבר לצאת מנתבג, כשהם חצי שעה רק שומעים ניסיונות מכירה והסברים על כבישי אגרה, החוזה וכו. 

לגבי החניון - אכן לכל חברה יש את החניון המקורה ואת החניון החיצוני. אבל אני מסכים שהשילוט שם גרוע. במשמרות לילה כשהרכבים שלנו חנו בחוץ היינו אומרים ללקוחות - אם אתם לא מוצאים את הרכב יש 2 אפשרויות: 1. תלחצו על לחצן הסגירה והפתיחה, האוטו יהבהב לכם ובלילה אי אפשר לפספס את זה. 2. יש משרד לכל חברה בחניון החיצוני. כל משרד אמור להיות מאוייש עם עובד אחד לפחות. גם אם המשרד של החברה שלכם סגורה - יש שם עובדים שבוודאות ידעו להגיד לכם איפה הרכב. 

ועוד משהו על הקודן - 99 אחוז מהפעמים הלקוחות קודם הכניסו את המפתח ופתחו סוויצ, ורק אחכ הקישו את הקוד. זה לא עובד. צריך להקיש אותו לפני הכנסת המפתח. לא משנה כמה הדגשנו את זה ללקוחות, שוב, הם אחרי טיסה ארוכה ובקושי יש להם כוח לשמוע את הבלבלה הזה. 

• אהבתי 2
  • מעניין 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 9 שעות, ניקו פ. כתב:

הוא טעה בקוד של הקודן, לא שם לב לשילוט ברור שמוצב במקום (יש שילוט רק צריך להרים את הראש). משער בזהירות שאני מכיר את האופי והמנטליות הנלווים לפוסט, בד"כ בא בגישת כולם פידרסי ואני דרטניאן. 

צריך שניים לטנגו וכו'.

האשמת הקורבן פה לא לעניין (it rarely is) ושירות לקוחות זה לא אודישן - לא צריך שניים לטנגו הזה אלא רק אחד שעושה את העבודה שלו כראוי. לגבי זה שהוא פספס כמה דברים - כמו שנכתב פה, הייתי רוצה לראות את רמת הריכוז שלך בארבע בבוקר אחרי טיסה של שמונה שעות. חלק משירות טוב זה לקחת בחשבון דברים כאלה, במיוחד כשמדובר בסניף שנמצא בשדה תעופה.

מי שלא יודע להתמודד עם כל מיני טיפוסים והאופי/מנטליות שלהם, פשוט אין לו מה לחפש בתחום העיסוק הזה. יש הרבה מקצועות אחרים שמתאימים לאנשים כאלה.

פורסם

התגובה שלך מחזקת את עמדתי. קיבל שירות גרוע. החליט שבא לו לפרוק. לבריאות. מפה ועד רפובליקת בננות זה נרטיב שבנוי אצלו מראש. אין לי איך להתייחס לטיעון על רמת הריכוז, שכן לא טענתי שזה לא לגיטימי לטעות. מה שלא לגיטימי זה להאשים אחרים בכל טעות שלך. 

לצורך העניין דודה שלי, שאינה דוברת עברית, שהיא עפיפון רציני באופי, הגיעה לנתב"ג אחרי כ-15 שעות טיסה מהחוף המערבי בארה"ב (לא כולל קונקשן), הצליחה לשכור רכב, קיבלה שירות סביר מינוס ויצאה בלי בעיות מנתב"ג. זה אומר שישראל היא מדינה למופת? לא. כמו שחווית השירות של הבחור מהפוסט שלך אינה אומרת שישראל היא רפובליקת בננות. קצת הוגנות למען השם, זה באמת כל כך קשה לבקש? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

העניין הוא שהנ"ל עובד באופן קבוע בשלל רפובליקות בננות ומדינות מתפתחות בכל העולם, אבל הבורדל הספציפי שלנו הצליח להרשים אותו מעבר למצופה. כפי שהוא מסביר זאת, במלזיה או במקדוניה או בהודו אף אחד לא מספר לך שהוא סטארט-אפ ניישן, לכן אתה מצפה שהשדה יראה כמו לול תרנגולות וזה מה שאתה מקבל. בישראל אתה יורד מהמטוס לתוך שרוול נקי או אוטובוס חדיש, נכנס לאולם המפואר הזה עם כל השיש היפה, ואז מקבל סטירה עם הזין. 

שפה ציורית יש לו (נפוץ אצל הולנדים), אבל אני נוטה להסכים.

• אהבתי 1
פורסם

הייתי לפני כמה חודשים בלטביה, לא יודע מה אנשים יודעים על המדינה הזו, זו מדינה מסודרת יחסית. 

שכרתי רכב ביורפקאר.

קבלת הרכב ללא דופי. בדיוק הקטגוריה שהזמנתי, היה מוכן הזמן, שידרוג מידני לאוטומטי למרות שלא רציתי, רכב חדש עם 20 ק"מ על השעון. 

החזרה בשדה התעופה בשעות הערב המאוחרות כשהדלפק סגור. הנציג במסירה הסביר איפה נמצא החניון, סימן בתרשים בחוברת בדיוק איפה צריך להחנות את האוטו באיזור של יורופקאר, הכל יפה. 

מגיע לחניון ההשכרות, מחנה את האוטו, נועל. בחניון אין איש. מרחק מהחניון לטרמינל איזה חצי ק"מ או 700 מטר, משהו כזה. 

יש בחניון עמדת המתנה עם מספר טלפון של שאטל שאמור להגיע לאסוף אותך לטרמינל.

שעה מתקשר, אין מענה. אין שאטל. הזמן מתחיל להיות לחוץ. הליכה ברגל בגשם עם המזוודות עד הטרמינל, שטויות. שם זרקתי את המפתח בתיבה בדלפק.

זו לא הדיוק אשמת חברת ההשכרה כי היא לא זו שמפעילה את השאטלים, אבל בכל זאת. זה לא צריך להיות ככה.

פורסם

אוויס מילאנו בשנה שעברה. תור עצום אבל למזלי יש לי מועדון אוויס אז הרכב כבר מחכה לי בחניון. הזמנתי קבוצה d סטיישן והפקידה בחניון משכנעת אותי שסידרו לי שדרוג לגיפון יונדאי באייון שהוא בקבוצה מעל, היות ולא הכרתי את הבאייון הסכמתי,  אחרי שראיתי את הבאייון חזרתי לפקידה והיא אמרה שזה מה שיש.... החלק גרוע עוד לפנינו. מחזיר את הרכב לאחר 10 ימים ועוד כשאני בטרמינל לפני הטיסה מגיעה הודעת סמס על חיוב של 1500 ש"ח מאויס. חוזר לפקיד שאומר לי- זו טעות כבר יזכו אותך. מגיע לארץ וכמובן שאין זיכוי, חלופת מיילים עם אויס ישראל מגלה שלטענת אויס מילאנו אני ביקשתי שירותי דרך ועוד כל מיני ביטוחים מיותרים, כמובן שאין שום מסמך חתום שמאשר בקשה זו. שיטוט בפורומים של מטיילים באיטליה אישר שזו שיטת מצליח איטלקית שנהוגה באויס מילאנו. אויס ישראל זיכו אותי לאחר כחודש. 

פורסם

לא רק אוויס, במלפנסה כולם עושים את זה. כתבתי פה בעבר על איזה חיוב שהנפיצו לי על שריטה בשמשה, ועל איך שבוע מאוחר יותר פגשתי את אותו רכב בביקור נוסף וגיליתי שגירדו משם את מדבקת האגרה השווייצרית שרכשתי. חבורה של חלאות יוצאות דופן כל הנמל תעופה הזה, ששמם הולך לפניהם בכל אירופה.

• מעניין 1
פורסם
לפני 45 דקות, Derish כתב:

לא רק אוויס, במלפנסה כולם עושים את זה. כתבתי פה בעבר על איזה חיוב שהנפיצו לי על שריטה בשמשה, ועל איך שבוע מאוחר יותר פגשתי את אותו רכב בביקור נוסף וגיליתי שגירדו משם את מדבקת האגרה השווייצרית שרכשתי. חבורה של חלאות יוצאות דופן כל הנמל תעופה הזה, ששמם הולך לפניהם בכל אירופה.

למה לא להשקיע 15 דק׳, ולשלוח מייל למנכ״ל החברה העולמית (Joe Ferraro,  [email protected]), עם עותקים לשני עורכי הדין בצוות ההנהלה, ול- [email protected]  , לשאול אותם איך זה מתיישב עם עמ׳ 40-45 במצגת הבאה,
https://avisbudgetgroup.com/wp-content/uploads/2021/11/Code-of-Conduct_rev_11_-2021.pdf
ולהעיר אגבית שזה יכול להיות נושא מעניין לעיתונאי חוקר לעסוק בו?

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

חוויה הפוכה עם יו-הול בארה"ב:
מזמין רכב להובלה קטנה. הנציג מתנצל שאין את הרכב שהזמנתי (ואן מסחרי בגודל של טרנזיט קטנה) ונותן לי מפתח של... פורד F650, תפלץ בגודל של סמיטריילר, סילברדו נראה צמחוני לידו. אני עם רשיון 02 ישראלי, עם הערה שבארץ מותר לי לנהוג עד 4 טון...
לנציג זה לא הזיז. סע לשלום, המפתחות בפנים.

• מצחיק 3
פורסם
לפני 23 דקות, G-רפי כתב:

חוויה הפוכה עם יו-הול בארה"ב:
מזמין רכב להובלה קטנה. הנציג מתנצל שאין את הרכב שהזמנתי (ואן מסחרי בגודל של טרנזיט קטנה) ונותן לי מפתח של... פורד F650, תפלץ בגודל של סמיטריילר, סילברדו נראה צמחוני לידו. אני עם רשיון 02 ישראלי, עם הערה שבארץ מותר לי לנהוג עד 4 טון...
לנציג זה לא הזיז. סע לשלום, המפתחות בפנים.

תוודא באמת שלא צריך commercial driving license בשביל לנהוג בזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...