Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזנת מים למייצר קרח במקרר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

רכשתי מקרר חדש ואת ״הישן״ הוצאתי למחסן. ומכיוון שאין לי נקודת מים במחסן ואני מאוד רוצה להשמיש את מייצר הקרח שיש במקרר, חשבתי אולי להניח מיכל מים מעל המקרר ולחבר אליו את צינורית הזנת המים למערכת.

השאלה היא האם המערכת דורשת הזרמת מים בלחץ (מים מהברז) או שמספיק הרעיון שלי?

תודה רבה!

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

סמסונג עונה לך

בדוק באתר של יצרן המקרר שלך.

חוץ מז, אני לא בטוח שאנינרוצה במזון שלי קרח שנוצר ממים עומדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חפש את הוראות ההתקנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, Avinusha כתב:

היי חברים.

רכשתי מקרר חדש ואת ״הישן״ הוצאתי למחסן. ומכיוון שאין לי נקודת מים במחסן

מדובר בדירה או בבית קרקע ? מה המרחק בין המחסן לברז הקרוב ביותר ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 16 שעות, sperial כתב:

לדעתי יצאו לך קוביות קרח ממש קטנות, אם בכלל, זאת על סמך המידע של סמסונג בקישור של ספריאל.

תעשה ניסוי: תעמיד מיכל מיים על גג המקרר, תוציא צינור מיים דק* מהמיכל לקרקע, שישפוך מיים לכוס של 170 סמ"ק (כוס רגילה כנראה) ותראה כמה מיים מגיעים לכוס תוך 10 שניות. אם הכוס מלאה, מיצר הקרח עתיד לייצר קוביות רגילות. אם הכוס חצי מלאה, ייוצרו קוביות בחצי הנפח.

קוטר הצינור צריך להיות אותו קוטר של הצינור הדק שבתוך המקרר, שכנראה זהה לקוטר הצינור שקודם סיפק מיים למקרר.

בהצלחה

פורסם (נערך)

מהמנגנון שאני מכיר בגנרל אלקטריק ההזנה נעשית על בסיס זמן. אם אין לחץ לא יכנס מספיק מים והקוביות יהיו קטנטנות בלי קשר להגיון של שימוש במים עומדים 

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...