Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לסיוע שלכם:

מחפש רכב גדול, מתאים ל 4 ילדים, ז"א שאפשר להתקין 4 כיסאות בוסטר בצורה נוחה.

מה שחשוב זה בטיחות מעל הכל (אבזור בטיחות מתקדם), נוחות (בעיקר הכנסה והוצאת ילדים), וגם ככל הניתן רכב מהנה לנהיגה (שלא אסבול יותר מדי לבד בחושך בפינה).

ממה שבדקתי, הגעתי לשברולט טראוורס או יונדאי פליסייד. כיוון שבשני אלה אבזור הבטחון המתקדם (לדוגמה בלימה אוטונומית) נמצא ברמות אבזור הגבוהות יותר, ההשוואה מתייחסת אליהן (לא לרמות אבזור בסיסיות). ברמות אבזור האלה שני הרכבים מגיעים למעל 350,000 ש"ח.

השאלות:

1. האם אלה באמת שני הרכבים הרלוונטיים או שמפספס אופציות אחרות? אם יש הצדקה, עד למחיר של 500,000 בא בחשבון.

2. מבין טראוורס ופיסייד (ברמת אבזור בטיחות מתקדם) מי מהם עדיף? כמובן השאלה מתייחסת גם לתמורה למחיר.

3. בטוח שאני אפילו לא שואל את כל השאלות הנכונות, אז אשמח מאוד לכל תובנה נוספת שלא חשבתי עליה :)

תודה רבה!

פורסם

אבזור הבטיחות ביונדאי נדיב ולטעמי מתפקד קצת יותר טוב מזה של שברולט. בנוסף תא הנוסעים איכותי ונעים יותר וגם הנדסת האנוש עדיפה. קח בחשבון שיונדאי פליסייד מעודכן אמור להגיע לישראל מתישהו עד לסוף השנה.

אני מציע לבדוק את טויוטה היילנדר. קשה לי לדבר על הרכבים האלה במונחים של הנאה מנהיגה אבל הוא יהיה חלש לעומת השניים האחרים ויש לקחת את זה בחשבון, עם זאת הוא יהיה חסכוני באופן משמעותי, הוא נוח ומאובזר היטב ואפשר לנחש בעידן הנוכחי שהוא ישמור על ערך ויזכה לביקוש טוב יותר בסיום התקופה. ההיילנדר עבר עדכון קל למערכת המולטימדיה ולוח המחוונים שעדיין לא הגיע לישראל.

גם סובארו איבולטיס יכול להיות אפשרות וגם הוא עבר מתיחת פנים שעדיין לא הגיעה לישראל.

פורסם

אתה מוכר אאודי Q7 בן שנה ב-350K? ראית רכב כזה למכירה? זאת שטות גמורה וגם אאודי Q7 בן 3 לא מוצע במחיר כזה.

מעבר לזה שעלויות אחזקה של רכב יוקרה משומש יהיו גבוהות ולעיתים באופן משמעותי לעומת רכב פנאי חדש וגדול של מותג עממי.

פורסם

קיה סורנטו. 

כל מערכות הבטיחות, רחב ומרווח, תוכל להעמיס ולפרוק בקלות. 

הנאה מנהיגה לא תמצא שם (מי בכלל יכול להינות מנהיגה ב suv?), אבל אם תלך על הדיזל לא יחסר לך כוח. 

גם במחיר הוא ישאיר לך הרבה עודף משתי האפשרויות שציינת. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

היי, אני נוהג על קיה קרניבל מודל 21 ולאחר שהמוסכניק שכנראה לא רגיל לנהוג ברכב גדול יחסית נסע בו ודפק את כל הצד של הרכב קיבלתי כרכב חלופי שברולט טראוורס שנת 21 2*4 ומה יש לומר, לרכב ממש לו חסר כוח, מהנה לנהיגה ולא מרגיש מגושם, בנוסף מבחינת הההרגשה אין ספק שהשברולט מרגישה גיפ מנהלים ונותנת מין הרגשת יוקרה כזאת, כמה חסרונות בה הם שהמסך בה די קטן, פחות אהבתי את העברת ההילוכים מכיוון שמרגשים את ההעברות בעיקר בשני ההילוכים הראשונים ובהשוואה לקרניבל היא הרבה יותר קטנה, היתרונות הם כמובן ההרגשה הכללית והכוח שאף פעם לא חסר גם במהירויות גבוהות, לסיכום רכב שפחות מרווח מהקרניבל נראה הרבה יותר טוב ודי חזק, בקיצור אתה תהנה מאוד לנהוג עליו ואין מה להיבהל מכך שהרכב קטן מהקרניבל מכיוון שלמיטב הבנתי ילדיך אינם נערים מכיוון שהם עוד צריכים בוסטר.

לא אוכל לעזור לך בנושא צריכת הדלק כי הרכב הוא רכב חברה כך שאף פעם לא הסתכלתי על צריכתו אך אני מאמין שהרכב עושה 8קליומטרים לליטר בנסיעה ממוצעת.

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Mike808 כתב:

אתה מוכר אאודי Q7 בן שנה ב-350K? ראית רכב כזה למכירה? זאת שטות גמורה וגם אאודי Q7 בן 3 לא מוצע במחיר כזה.

מעבר לזה שעלויות אחזקה של רכב יוקרה משומש יהיו גבוהות ולעיתים באופן משמעותי לעומת רכב פנאי חדש וגדול של מותג עממי.

הבחור אמר שאם יש הצדקה אז גם עד מחיר 500,000 סבבה לו.

ואני כיוונתי מראש לסכום הזה, לא להתחלתי. 

עריכה אחרונה על ידי חולה רכב#1
  • תוכן חדש...