Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לאחרונה החלפתי מוטות קישור, תפוחים, בושינגים ובול גוינטים למשולשים כחלק מרענון לאוטו.

במהלך ההחלפה בפירוק המשולש ברח לי מאחד בצדדים הציריה מהגומיה שלה, החזרתי אותה אבל יצא גריז, שבוע לאחר מכן הוספתי גריז בלי להוציא אותו שוב רק מלהזיז את הפעמון.

לאחר ההחלפה התחלתי לשמוע נקישות לא אגרסיביות במיוחד שלדעתי מופיעים בכל סיבוב מלא של הגלגלים אבל רק בסיבובים חדים (הגה עד הסוף לאחד הצדדיםבמהירות של 15-20 קמש ומעלה)

חייב לציין אין נקישות בסיבוב של ההגה (מה שלדעתי מוריד את התפוחים מהאשמה) אלא רק שהאוטו במהירות וכבר בזווית קיצונית.

ניסיתי בלי להרים את האוטו (דבר שאני מבין שאי אפשר להימנע ממנו עכשיו) לנסות לבחון חופש בתפוחים, מוטות קישור והאם הגומיה של הציריה משוחררת או נקרעה ולאף אחד מהם לא שמתי לב משהו מוזר.

מי לדעתכם החלק האשם? ולמה לשים תשומת לב מיוחדת?

פורסם (נערך)

האם בדקת שהקרדן(עכביש) לא התפרק בתוך הפעמון והרכבת אותו על 2 מתוך 3 מיסבים? כי אם הציריה נמשכה החוצה רוב הסיכויים שמיסב אחד ברח מהמקום.

והאם השתמש בגריז ייעודי לציריות?

אם הכל מורכב חזרה למקום, אז מה שקרה הוא שהעכביש (קרדן פנימי) לא חזר לאותה מסילה שלו, אלא הרכבת אותו בצורה שונה למסילות אחרות מה שלא עושים, כי לפני פירוק מסמנים את מיקום המיסבים כך שיחזרו בדיוק למסילות שהיו אחרת הציריה יוצאת מאיזון והשחיקה הלא אחידה שנוצרת עם הזמן אינה מתאימה לאותו מיסב.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

את האמת שאני לא זוכר... אבל לדעתי לא התפרק מהקרדן.

די מבאס לפרק כדי לבדוק אז יש דרך שאני אוכל לדעת בלי?

יש לי סיכוי של 33% ששמתי במקום שהם היו בו מלכתחילה, וגם אם לא אתה חושב שזה עד כדי כך משמעותי?

הגריז כן היה מיועד לציריות (נראה לי גרפיט)

פורסם (נערך)

הכי חשוב זה ששלושת המיסבים מורכבים היטב למקומם.

אם הסדר במיקום שלהם השתבש תהיה בבעיה אחרת, זה רק ניסוי וטעיה יש לך סך הכל 3 מצבים, זאת אומרת כל פעם לנסות סדר אחר אם יש לך עצבים של ברזל או פשוט להחליף ציריה.

אין ברירה חייב לפרק את הגומיה ולהציץ פנימה עם פנס.

אגב אם מיסב אחד התפרק ממקומו זה מסוכן מאוד גם בטיחותית, וגם יתכן נזק לגיר.

כשהציריה יוצאת מהמפעל היא עוברת תהליך איזון, האיזון מתבצע על מצב מסויים, אם שינית את הסדר האיזון יכול לצאת.

עם הזמן מתפתחים חופשים פנימיים ושהם לעולם לא אחידים בין המיסבים והמסילות, כך שציריה משומשת שמשנים לה את הסדר יש לה לזה אפקט גדול מאוד ומשמעותי מאשר ציריה חדשה.

פורסם (נערך)

אני די בטוח ששום מיסב לא התפרק מהמקום כשהחזרתי, נכנס חלק ולא השתמשתי בכוח או הרגשתי התנגדות.

לגבי מיקום שלהם כבר עבר חודש שהאוטו נוסע אז אם היו חופשים או דברים משמעותים מאמין שהייתי מרגיש (בדרך כלל שצירייה מתה יש רעש בהאצה בגלל החופשים)

יש לי רק עוד 2 אפשרויות שהציריה יכולה להיכנס בהם שהסיכוי שהמצב הבא הוא 50% נכון.

שאלה אחרת, אין סיכוי שהם לא עד הסוף נכון? הרי אם המשולש מורכב הוא זה שקובע כמה המיסב בפנים כי המרחק שלו הוא קבוע

אני אבדוק את המיקום אבל חוץ מזה עוד אופציות?

עריכה אחרונה על ידי Shab00
פורסם (נערך)

את המרחק של ה"משולש" הוא משתנה ואין לך שום שליטה עליו משתנה בסיבוב הגה ומשקל הרכב בהתאם לפתיחה/סגירת המתלה.

אם מיסב אחד נפל זה יגרם לרעידות ורעשים שאי אפשר לפספס.

האופציה שהם לא הוחזרו למקום המקורי יותר הגיונית מהתיאור שלך.

בדוק אם יש חופש לציריה בצד של הגיר כאשר אתה מחזיק את הציריה ומרים מעלה ומוריד ומטה.

אין לי עוד אופציות לגבי הציריה, צריך לבדוק.

בכללי אתה צריך לדעת מהו מקור הרעש אם בכלל מהציריה או איזה בורג שלא מחוזק כראוי.

תעבור על כל הברגים של המשולשים, תפוחים וכל מה שהתעסקת ותוודא שהכל מהודק טוב.

פורסם

יש משחק רק על הציר ולא למעלה למטה או הצדדים, אבל מוזר שלצד אחד יש יותר מהשני (כן זה הצד שיצא לי)

אני יודע שלא צריך לשים בנד כזה אבל זה מה שביה לי בהתראה קצרה (המקורי התעוות לי)

פורסם (נערך)

רק 2 סרטונים עובדים משום מה.

החופש הצדדי שעתה עושה(בין הגלגל לגיר שעשית) אין לו משמעות והנקישות שבו לא יוצרות רעש בנסיעה מניסיוני.

אלא אם כן מעלה ומטה יש חופש זה בהחלט כן יעשה.

לגבי הבאנד ששמת, רק תדע שהבורג משמש כמשקולת ויפגע קשות באיזון של הציריה, למרות שמשקלו נחשב מצחיק.

את כל הגריז שיש לך שם תעביר קודם כל סמרטוט מה שאפשר לנגב ולבסוף שטיפה עם חומר ממיס שומנים ייעודי וגרניק מרחוק.

• תוכן חדש...