Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבודה הקודמת קיבלתי תן ביס וחתמתי על נספח לחוזה העבודה. תמוה שהם לא מאשרים להוציא נספח לחוזה העבודה 

בשביל לסבר את האוזן, בתן ביס אפשר להגביל את הסכום לכמה שרוצים. מה שבת'כלס קובע זה החוזה שנחתם בחברה (יענו העובד מול המעסיק)

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

בעבודה הקודמת קיבלתי תן ביס וחתמתי על נספח לחוזה העבודה. תמוה שהם לא מאשרים להוציא נספח לחוזה העבודה 

בשביל לסבר את האוזן, בתן ביס אפשר להגביל את הסכום לכמה שרוצים. מה שבת'כלס קובע זה החוזה שנחתם בחברה (יענו העובד מול המעסיק)

אז זהו לא חתמתי על חוזה נספח בנפרד פה כנראה שכול מקום זה שונה.

בעבודה הקודמת שלי קיבלתי תן ביס היה לי תקציב מוגדר מראש באפליקציה 700 ש"ח וזה היה התקציב שלי.

לפני 11 שעות, motior כתב:

אם אני מבין נכון לא כתבו לך בשום מקום שההשתתפות היא 1000 לחודש, רק הנחת את זה. אם אני לא טועה, גם אצלי בחוזה לא הייתה כתובה ההשתתפות מעולם (אני מניח שגם כדי לשמור על האפשרות לשנות את הסכום בלי לשנות את החוזה) אבל אמרו בבירור מהי. 

אז זהו שאפילו לא אמרו לי מה הסכום שאדע כדי שאמנע מטעויות כאלו.

לא חייב בחוזה מספיק שמקבלים את הכרטיס לכתוב או לצרף יש לך תקציב 400 ש"ח בחודש ואת השאר עליך אין לי בעיה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
לפני 12 דקות, ArikB כתב:

לא הבנתי אם זה סיבוס או תן ביס.

תיכנס לאתר ותוכל לראות מה כתוב שם לגבי יתרה יומית/חודשית/מסלול אחר.

זה תן ביס.

כתוב לי יתרה יומית 70 ש"ח והחודשית 1000 ש"ח.

הם טוענים שהתקציב החודשי הוא 115 ש"ח השאר זה על חשבוני.

פורסם

זה כתוב שחור על גבי לבן באתר שלהם - ככה שיכולת לדעת בדיוק את המספרים
אצלי היה כתוב בחוזה וזה גם אחיד לכל העובדים

image.png.52409c68b25e52e31302ba7565112e8d.png

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נראה כמו חוסר הבנה ותיאום ציפיות, לא משהו ששווה לשבור את הכלים בגללו.

אפשר להעיר למשאבי אנוש שידעו להבא שצריך לציין את התנאים בצורה ברורה (בכתב או בעל פה), ליישר את ההדורים ולהמשיך הלאה.

פורסם

לא הבנתי. נותנים לך 1000 שקל בחודש אבל מכסים לך רק 115? כלומר תאכלס התקציב החודשי שהחברה נותנת לך זה 115 שקל?

יש לכם חדר אוכל כמו באינטל שלא קשור לתקציב של תן ביס? כי אם לא זה נשמע לי לא ממש בסדר…

פורסם
לפני 48 דקות, renault5 כתב:

זה תן ביס.

כתוב לי יתרה יומית 70 ש"ח והחודשית 1000 ש"ח.

הם טוענים שהתקציב החודשי הוא 115 ש"ח השאר זה על חשבוני.

עדיין לא ברור.

יומית 70 ש"ח וחודשית 1000 אומר שמותר לך עד 70 ש"ח ליום אחד ו- 1000 מקסימום (בקפיצות של 70 או פחות) במצטבר עד סוף החודש.

מאיפה בא 115?

פורסם

אצלי בעבודה גם יש 10BIS

השתתפות החברה היא עד 420 שח בחודש

יש הגבלה על הכרטיס ל-100 ש"ח ביום (כלומר, בכל מקרה אני לא יכול לשלם בכרטיס יותר מ-100 ביום אחד)
באפליקציה תחת הכותרת "מגבלה חודשית" מחושב מספר ימי העבודה בחודש כפול 100  - שזה כמובן הרבה יותר מ-420.
אני יכול להבין שזה מטעה. נראה כאילו את 10BIS לא מעניין מה הסכום של השתתפות המעסיק אלא רק מה המגבלה הכללית.

אבל אם לא ברור מה השתתפות המעסיק צריך לשאול בחברה ולא להניח שהאפליקציה (שהיא אינה של המעסיק) תגיד לך את זה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 5 שעות, ArikB כתב:

עדיין לא ברור.

יומית 70 ש"ח וחודשית 1000 אומר שמותר לך עד 70 ש"ח ליום אחד ו- 1000 מקסימום (בקפיצות של 70 או פחות) במצטבר עד סוף החודש.

מאיפה בא 115?

זה מה שגם לי לא מובן.

היא אמרה לי מהמשאבי אנוש שהיתרה זה על חשבוני הם משתתפים רק 115 שח לחודש.

לפני שעתיים, motior כתב:

אצלי בעבודה גם יש 10BIS

השתתפות החברה היא עד 420 שח בחודש

יש הגבלה על הכרטיס ל-100 ש"ח ביום (כלומר, בכל מקרה אני לא יכול לשלם בכרטיס יותר מ-100 ביום אחד)
באפליקציה תחת הכותרת "מגבלה חודשית" מחושב מספר ימי העבודה בחודש כפול 100  - שזה כמובן הרבה יותר מ-420.
אני יכול להבין שזה מטעה. נראה כאילו את 10BIS לא מעניין מה הסכום של השתתפות המעסיק אלא רק מה המגבלה הכללית.

אבל אם לא ברור מה השתתפות המעסיק צריך לשאול בחברה ולא להניח שהאפליקציה (שהיא אינה של המעסיק) תגיד לך את זה.

שאלתי בזמנו שהתקבלתי למשרה אבל היא אמרה לי בעל פה וזה לא היה ברור.

בלי קשר הסיבוס פשוט מצחיק זה כאילו 5 שח ליום אני יכול לקנות עם זה מסטיק.

פורסם
בתאריך 10.7.2022 בשעה 14:10, ישה כתב:

אני מניח שלא מדובר באיזה קיוסק עם עובד אחד אלא בחברה מסודרת ולא רואה שום סיבה שבעולם וגם החוק דורש זאת שהמעסיק ייתן בכתב את כל תנאי העבודה המגיעים לעובד.

לא בחוזה אבל הוא מחוייב בהודעה על תנאי העסקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 שעות, renault5 כתב:

אז זהו לא חתמתי על חוזה נספח בנפרד פה כנראה שכול מקום זה שונה.

בעבודה הקודמת שלי קיבלתי תן ביס היה לי תקציב מוגדר מראש באפליקציה 700 ש"ח וזה היה התקציב שלי.

רק מציין שכל חברה מציבה תנאים אחרים והם נסגרים עם המנהל מכירות של תןביס שחתם על החוזה מול החברה. לכן כל אחד פה זורק מה קורה אצלו בחברה ויכול להיות שיוצר בלבול מסוים.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 21 שעות, renault5 כתב:

בלי קשר הסיבוס פשוט מצחיק זה כאילו 5 שח ליום אני יכול לקנות עם זה מסטיק.

רוב המשק לא מקבל בכלל סיבוס/תן ביס או משהו

גם 115 זה משהו,

מעט מאוד

אבל משהו

.

פורסם
לפני 18 שעות, om2 כתב:

רוב המשק לא מקבל בכלל סיבוס/תן ביס או משהו

גם 115 זה משהו,

מעט מאוד

אבל משהו

ברוב המשרות שנתקל בהן היום יש סיבוס/תן ביס בחברות הגדולות.

פורסם

תן ביס נפוץ לא מעט גם בחרות קטנות (10+ אנשים), לא יודע אם זה יחודי לתן ביס ע"פ סיבוס אבל הבנתי שהם נוחים יותר למעסיק. ד"א, בדוק כיצד משולם הכרטיס דרך התלוש.לדוגמה: בחברה הקודמת קיבלתי 50 ש"ח ליום ב"סיבוס" ובחברה הנוכחית אני מקבל 40 ש"ח ליום ב"תן ביס".

אלא מה, בחברה הקודמת הייתה הגבלת צבירה (היה צריך לנצל את כל ה 50 ש"ח תוך אותו יום) כך שבדרך כלל היה צריך להוסיף כסף (סכום הזמנה מינימלי ממקום נורמלי היה יותר מ 50 ש"ח...). הייתה מגבלת שעות וימים, רק ימי עבודה רשמיים ( א-ה, ללא ימי מחלה/חופש ונדרשת הופעה במשרד) בין 9-17. הכי מרגיז היה ששולם מס על ה 1100 ש"ח האלה בין אם הם נוצלו ובין אם לא.

ובחברה הנוכחית אני מקבל רק 900 ש"ח לחודש אבל ללא שום מגבלות ותשלום מס רק על הניצול החודשי.  בגלל שאני עובד לא מעט מהבית גיליתי שעדיף פשוט לתת את זה מידי חודש לאשתי כדי שתבצע את הקניות מכולת לבית ב"חנות נוחות" (סופרמקט קטן...) ביום שישי. בסופו של דבר, זה יוצא  לנו הרבה יותר משתלם כלכלית.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...