Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאציה סנדרו סטפווי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לעוזרים ולמבינים.

אני מתעניין ברכישה של דאציה סנדרו סטפווי גיר ידני (הצלחתי לשכנע את אישתי, כבר הצלחה)

ניראה שאוכל להביא דיזל באיזור ה 32 אלף מת 2017 או בנזין במחיר נמוך יותר.

אני מבין שינויי הדיזל טובים, או שאני טועה בבקשה שתפו.

השאלה היא איך מנועי הבנזין הרכבים הללו ?

אמינים? אוכלי דלק?

גם מפחיד אותי שהבנזין לא מספיק טוב כמו הגיל לנסיעות בינעירונית 

פורסם

מנוע ה-1.5 דיזל נמצא במגוון רכבים במותגים שונים ובין השאר משמש גם מוניות שעושות ק"מ גבוה. 

לי אישית יש ניסיון עם 2 כאלה שעשו מעל 190 אלף ק"מ ללא תקלות. (רכבי עבודה).

מנוע הבנזין בסטפווי הוא ה-0.9 שנמצא גם בקליאו הידנית, למיטב ידיעתי לא נחשב למנוע בעייתי. 

ממליץ לחפש אחד לאחר מתיחת הפנים, בידוד רעשים עדיף. הייתי מעדיף את הדיזל גם מבחינת כוח. 

פורסם

נסעתי כמה פעמים על הבנזין והדיזל, באופן מפתיע הדיזל לא רועש כמו שחשבתי, הרכב נוח זריז וחסכוני במיוחד בגירסת הדיזל, גם ה0.9 לא חלש אבל מורגש הבדל לטובת הדיזל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, yoav911gt2 כתב:

מנוע ה-1.5 דיזל נמצא במגוון רכבים במותגים שונים ובין השאר משמש גם מוניות שעושות ק"מ גבוה. 

לי אישית יש ניסיון עם 2 כאלה שעשו מעל 190 אלף ק"מ ללא תקלות. (רכבי עבודה).

מנוע הבנזין בסטפווי הוא ה-0.9 שנמצא גם בקליאו הידנית, למיטב ידיעתי לא נחשב למנוע בעייתי. 

ממליץ לחפש אחד לאחר מתיחת הפנים, בידוד רעשים עדיף. הייתי מעדיף את הדיזל גם מבחינת כוח. 

באיזה שנים הייתה מתיחת פנים ?

כרגע יש לי על הכוונת 2017 

פורסם

נקנתה דאציה סנדרו סטפווי דיזל ידני 2017.

המנוע מרגיש חיה ויש לי רכב פנאי במחיר מציאה.

מה שכן איכות ההרכבה היא מהירודות שראיתי ... ידית של הדלת +ידית מושב נהג מתפרקים.

מקווה שצריכת הדלק והמנוע החזק על מרווח גחון גבוה יעפילו על כל השאר 

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...