Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 11.6.2022 בשעה 03:51, Derish כתב:

אם אתה לא טס פעמיים בחודש, אין באמת סיבה להתפרע בתחום הזה

וגם אם כן - זה טרולי, הוא לא עובד קשה. משהו לא ממותג מאחת מחנויות המטיילים שמרגיש טוב ונראה בנוי בסדר מספיק בהחלט גם לטיסה כל שבוע.

לפני 5 שעות, nitch כתב:

על 800 היורו

🙄 800 יורו? על מזוודות?

פורסם
לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

החסרון היחיד זה שיש לו שני גלגלים ולא ארבעה. 

חסרון ארגונומי, יתרון באמינות. 

לפני 9 שעות, flytomars כתב:

אני ממליץ על חברה בשם antler, מיוצר באנגליה ויש בחנויות ממסי.

מזוודת בד, איתי יותר מ5 שנים (רק בשנה האחרונה טסתי איתה כבר 6 פעמים), 4 גלגלים.

גם לי יש אנטלר איכותי למדי שמלווה אותי מאז 2014, אבל נדמה לי שבשנים האחרונות הם הפכו למותג מדבקה. 

לפני 5 שעות, nitch כתב:

ואדים שלא כהרגלו, מדבר שטויות. 

לא, את! 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 דקות, Fazer כתב:

800 יורו? על מזוודות?

בטח היה מבצע.

קנה טרולי וקבל 5 טיסות חינם בתוך אירופה.

לפני 1 דקה, Derish כתב:

חסרון ארגונומי, יתרון באמינות. 

אני דווקא מעדיף 2 גלגלים. יותר נוח לחנות איתם בשטחים לא מישוריים.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

גם לי יש אנטלר איכותי למדי שמלווה אותי מאז 2014, אבל נדמה לי שבשנים האחרונות הם הפכו למותג מדבקה. 

אה, בעסה, לא ידעתי.

פורסם

היום אני כבר כמעט לא טס )-:
בזמנו שטסטי הרבה מאוד קניתי טרולי בד של מרקו פולו (בערך 300 ש"ח) מרוצה מאוד קלה ועמידה.

ללא קשר האחריות של סמסונייט מדהימה - חבר שטס איתי עם מזוודה ישנה יחסית הגענו לציריך והמזוודה נשברה נכנסו לחנות שנותנת שרות, למחרת הבחור קיבל שובר למזוודה חדשה (קנה באותה חנות).

הסמסונייט נקנתה בכלל בארץ.

פורסם

כשאתה מגיע לשלב בחיים (התודעתי, לא רק הפיננסי) של לשלם 800 יורו על סט מזוודות, כל השירות והאחריות והשרידות האלה משתלבים היטב בנרטיב של 'הנה, השקעתי במשהו איכותי וזה הוכיח את עצמו'. אבל זו בד"כ לא רק שאלה של כמה כסף אתה מרוויח, אלא גם של מה נהוג במעגלים החברתיים שלך או במקומות בהם אתה גר ומטייל.

האם זה אומר שהמזוודה שאני קניתי מיד שניה ב-14 דולר או זו שפייזר קנה ב-300 שקל לא היו שורדות היטב באותה מידה את התלאות שניטש תיאר? לא בהכרח. האם הנוחות היחסית של למצוא חנות סמסונייט ביעד שתתקן לך את הנזק שווה את המחיר? בעיניי לא, בעיניו כן - שכל אחד יעשה את שיקוליו.

פורסם

הופה, עלבונות סמויים מדריש, באמת השגתי משהו בחיים :D

מדובר בסט של שלוש מזוודות, אחת לעליה למטוס, אחת בינונית ואחת גדולה. 

השרידות היא קטע נחמד, אבל מה שעושה אותן שוות את זה הוא החיסכון של כמה ק"ג למזוודה. בתור משפחה שטסה בהרכב מלא לא מעט ובתקופה בה כל מזוודה עולה כסף והמשקל קריטי, זה עוד הרבה ק"ג במצטבר שאפשר לארוז בלי לשלם על משקל יתר. כשטסים המון עם ילדים קטנים זה קריטי. 

לגבי החוג החברתי, זה דווקא לא נושא שעולה לדיון, חוץ מהשמוק שקונה רק Rimowa והגרושה שנשבעת בTumi. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 4

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני 11 דקות, nitch כתב:

כשטסים המון עם ילדים קטנים

בקריאה ראשונה קראתי את זה "כשטסים עם המון ילדים קטנים" - ואז תהיתי אם יש בפורום תחרות ל @ceyal... 😄

• מצחיק 2
פורסם
לפני 43 דקות, nitch כתב:

חלילה עלבונות, אני שואף להגיע למצב הזה בעצמי ביום מן הימים. בינתיים אבל, הנסיונות להוציא את ה-hood מהניגר עולים בתוהו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, nitch כתב:

מדובר בסט של שלוש מזוודות, אחת לעליה למטוס, אחת בינונית ואחת גדולה. 

השרידות היא קטע נחמד, אבל מה שעושה אותן שוות את זה הוא החיסכון של כמה ק"ג למזוודה. בתור משפחה שטסה בהרכב מלא לא מעט ובתקופה בה כל מזוודה עולה כסף והמשקל קריטי, זה עוד הרבה ק"ג במצטבר שאפשר לארוז בלי לשלם על משקל יתר. כשטסים המון עם ילדים קטנים זה קריטי. 

דווקא מגבלת המשקל זה יתרון כשיש לך שתי בנות ואישה. זה מחייב אותן לארוז יעיל יחסית (יחסית כי עדיין אני טס עם טרולי והן כל אחת עם מזוודה 28" מפוצצת).

לנושא התשלום הגבוה בשביל האחריות זה כבר עניין של טעם אישי. אם הגעתי לחול והמזוודה נפגמה בדרך פשוט נכנס וקונה אחת חדשה פשוטה בלי לחפש נקודת שירות ובלי לחפש את הקבלה שאין סיכוי שאמצא.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 8 שעות, Derish כתב:

אנחנו חיים בתקופה שבה להטות את המזוודה שלך בשלושים מעלות ולמשוך כבר נחשב ליותר מדי עבודה. פאקינג מילניאלס. 😆

הקטע שרוב אלה עם ה 4 גלגלים עדיין מטים.

פורסם
בתאריך 12.6.2022 בשעה 12:15, Fazer כתב:

בקריאה ראשונה קראתי את זה "כשטסים עם המון ילדים קטנים" - ואז תהיתי אם יש בפורום תחרות ל @ceyal... 😄

חביבי, טכנית, אחרי שהגוזלים נטשו את הקן, אני עם הכי פחות ילדים מכל הפורום כאן.

ואל תבלבל אותי עם עובדות בבקשה.

ואם במזוודות עסקינן, עד שבוע בחו"ל אני מסתדר יופי עם תיק גב שיש בו 3 מכנסים 3 חולצות, מברשת שיניים מכונת גילוח ומחשב נייד.

כל השאר עולה יותר זול מלכבס.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

מכנסיים וחולצות משילב או שצ'ימיגג זה תיק גב במונחים שלך?

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

• תוכן חדש...