Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 50 דקות, Muzic4Ever כתב:

זוגיות לא תצא מזה. אתה כבר עמוק ב friend zone.

האישה הזו לא תמימה כמו שאתה מצייר לעצמך. נשים חיות מדרמות ואם יש לה את השעשוע הזה בעבודה -למה לא?

יש כמה משפטים ספציפיים שאנשים שואבים איזושהי הנאה חולנית מלהגיד אותם לאחרים, ביניהם 'הלך המנוע' ו'אתה תקוע בפרנדזון'. אפילו כשהם נכונים (וברוב המקרים הם לא), עצם אמירתם מעידה יותר על האומר מאשר על הנמען - חוסר טקט, אמפתיה, נימוס בסיסי... מוזר לי לראות אותך בקטגוריה הזאת, כי זה לא האישיות הווירטואלית שהכרתי פה לאורך השנים. 

לגבי מה שנשים חיות ממנו - בדיוק כמו שאני מסביר לספריאל שלא כל תושבי ברצלונה מכיייסים תיירים בתור תחביב, אזכיר לך שלא כל הנשים בכל מקומות העבודה בעולם מתנהגות כמו המלחימות הרוסיות אצלך במפעל. מה לבחור צעיר כמוך וליציאות מכלילות ושטחיות כאלה ברמה של דוכן הקפה בשוק? בחייאת, לך לישון ותחזור מחר בתור הבחור הנחמד שהתרגלנו אליו במקום הערס המיזוגן שנפל עלינו היום. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 7 שעות, Muzic4Ever כתב:

שרשור מעייף. פות"ש, כל עוד לא מחפשים פסיכולוגים בעירייה - אתם סתם מבזבז את הזמן שלך. זוגיות לא תצא מזה. אתה כבר עמוק ב friend zone.

האישה הזו לא תמימה כמו שאתה מצייר לעצמך. נשים חיות מדרמות ואם יש לה את השעשוע הזה בעבודה -למה לא?

שים את עצמך בתור הבן זוג שלה. היית מוכן שהיא תדבר עלייך ותספר את כל פרטי האופי לכאורה שלך למישהו מהעבודה? שתראה לו את ההתכתבויות בינכם?

מה נסגר?! תתעסק בעניינים שלך. תן לאנשים להתמודד עם העניינים שלהם בעצמם.

ככה זה שכל מה שיש לתרבות הישראלית להציע זה הישרדות ואח הגדול.

בקיצור, שחרר.

הראייה הצינית הזו לא (תמיד) במקום.

זה לא שאין נשים (וגברים) שחיים מדרמות. יש גם את זה.

אבל גם יש אנשים שסובלים מהפרעה נפשית של קנאה פתולוגית, בשילוב עם קווי אופי פסיכופתים, כולאים נשים (לרב) בתוך מערכות יחסים מאיימות. זה נכון, חלקם יודעים לצוד את האישה החלשה שתתאים, אבל זה לא תמיד בגלל שהיא "חובבת דרמות". לפעמים היא סתם אישה טובה עם אופי מרצה/טיפולי, שנשאבה לאט לאט לתוך מערכת יחסים שהיא לא יודעת איך לצאת ממנה ואיך לספר עליה לסביבה. המופרעים האלו יודעים להסוות את עצמם יפה מאוד, ולפעמים, אפילו אם אתה חבר קרוב, אין לך מושג ירוק כמה האיש/ה שונים בין ארבעה קירות, כשהם לבד.

יש גברים מדכאים ואלימים שהם בעצמם נשמות מיוסרות וחרדתיות, שפשוט מוציאים את התסכולים שלהם על בת הזוג. אבל יש גם המופרעים השקטים, הציניים, האפקטיביים, שיודעים להעמיד פנים כלפי חוץ. אלו תופסים את האישה בכמה דרכים (כלכליות, בין היתר) ודואגים להעמיד פסאדה נעימה כלפי חוץ, ככה שהאישה בטוחה שאין לה למי לפנות, כי מי יאמן, ואבוי לבושה וכו'.

הצלת אישה כזו, הצלת נפש בעולם.

וזה כבר משהו.

אבל כמו שכתבתי קודם, את זה עושים בכל הרצינות והכוונה, לא כשעשוע רומנטי בזמן העבודה.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אצלי בבניין יש מקרה דומה.

שתי קומות מעלי גר זוג מבוגר, לפי הקולות והצרחות שאני שומע, הבעל כול ערב מכה את אשתו. 

מה שמוזר שבמקום להזמין משטרה היא צורחת כדי שכול הבניין ישמע אותה.

אחרי כמה לילות כאלה אני נאלץ להתקשר למשטרה ותוך כמה דקות הבעל מקבל צו הרחקה לכמה חודשים. 

כול חצי שנה זה חוזר על עצמו.

מוזר שהאישה לא עושה כלום כדי להגן על עצמה וגם השכנים שגרים קרוב אליהם גם לא מתערבים...

פורסם

זה לא דומה, זה אחר לגמרי.

אני מדבר על גבר שהוא נופת צופים כל הזמן, רגוע, שקול, זה שלוקח את החותן הסורר והשיכור ושם אותו במקום באירועים ציבוריים. אבל מאחורי דלתיים סגורות הוא יורד לחייה של זוגתו, שהיא בטוח שוכבת עם הבן של השכנים, גם כשהיא יוצאת למכולת. מכניס אותה להתחייבויות כספיות על קניות שהוא עושה בשבילו, וכל הזמן מקטין אותה. אבל בלי אלימות פיסית.

לגבי האישה שחוטפת מכות, אי אפשר לעזור למי שלא מוכן לעזור לעצמו, אלא אם אתה מוכן לקחת את החוק לידיים.

פורסם
לפני 5 שעות, falou כתב:

לגבי האישה שחוטפת מכות, אי אפשר לעזור למי שלא מוכן לעזור לעצמו, אלא אם אתה מוכן לקחת את החוק לידיים.

ואם תקח את החוק לידיים, תמצא את עצמך במעצר על תקיפה, כשהאשה תופסת את הצד של הבעל.

יודע מה, עזוב, מה יקרה אם בחור צעיר ובריא שרק רוצה לעזור, לא יידע להעריך את הכח שלו, ויגרום לאותו בעל מכה נזק בלתי הפיך?

לפני 5 שעות, דניאל1983 כתב:

מוזר שהאישה לא עושה כלום כדי להגן על עצמה וגם השכנים שגרים קרוב אליהם גם לא מתערבים...

ניחוש מושכל - האישה לא עושה כלום מפחד, והשכנים לא מתערבים כי למה שיהיה להם את זה על הראש?

למה שיכנסו לריב לא שלהם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני גם בשבועות הראשונים חשבתי כמוך...

אבל כשכול לילה שומעים משפטים: "היום זה היום האחרון שלך", "יותר לא תצאי מפה על הרגלים", "זה הסוף שלך". ובנוסף כול זה מלווה ברעשים של חפצים שנזרקים על קירות, בכי, ריצות בדירה וטריקת דלתות.

אני לא יודע איך אפשר לא להתערב...

חשבתי בהתחלה לעלות אליהם עם כמה שכנים ולדבר איתם, אבל כולם פחדו להתקרב אליהם. אז הפתרון היחיד זה משטרה.

זה מאוד רחוק מסתם ריב וכנראה לא סתם המשטרה מיד מרחיקה את הבעל לכמה חודשים מהדירה.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תתקשר למשטרה בגלל הרעש והאיומים אבל אל תלך אליהם ותתערב להם במריבות.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, דניאל1983 כתב:

אני לא יודע איך אפשר לא להתערב...

רוצה לעזור - תזמין משטרה.

בדיוק כמו שאמרת, אין לך מה לעשות מעבר לזה, עם כל הרצון הטוב.

לפני כשעה, דניאל1983 כתב:

זה מאוד רחוק מסתם ריב וכנראה לא סתם המשטרה מיד מרחיקה את הבעל לכמה חודשים מהדירה.

אז זה גם לא הרודיאו הראשון של הקאובוי.

טוב מאוד שמרחיקים אותו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 שעות, vadim6385 כתב:

ואם תקח את החוק לידיים, תמצא את עצמך במעצר על תקיפה, כשהאשה תופסת את הצד של הבעל.

יודע מה, עזוב, מה יקרה אם בחור צעיר ובריא שרק רוצה לעזור, לא יידע להעריך את הכח שלו, ויגרום לאותו בעל מכה נזק בלתי הפיך?

לא מבין מה את רוצה ממני...

אני לא אמרתי שייקח את החוק לידיים, אמרתי שזו הדרך לעזור למי שלא רוצה לעזור לעצמה.

פורסם
לפני 3 שעות, דניאל1983 כתב:

דווקא תתפלא באיזו קלות ניתן צו הרחקה.

לא יודע אם זאת האינדיקציה למשהו.

פורסם (נערך)

אני לא מבין איך ניתן בכלל להתעלם ממצוקה של אשה מוכה (מוכה ליטרלי, לא כל המשמעויות הנוספות שתפסו טרמפ על המושג במהלך השנים)

אישית, לפני כחצי שנה היה רעש נוראי של מכות קומה מעלי באמצע הלילה

בלי לחשוב פעמיים טסתי לשם בפיג'מה (עם גז מדמיע בכיס למקרה שאצטרך להגנה עצמית) והפרדתי פיזית בין הבעל לאשה, הוא פשוט כיסח אותה.

קיבל צו הרחקה לחודש (ביזיון) והיום הם גרושים באושר

כל השיקולים שמניתם למעלה כולם נכונים, אבל הפנים של מיכל סלה עומדות לי מול העיניים - ואני לא מוכן לעמוד מהצד בסיטואציות כאלה.

כן, גם אם אצטרך לשלם מחירים.

עריכה אחרונה על ידי avargel
  • אהבתי 3
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

אני חושב שדרכו של עולם תורמת למצב הזה. כשהייתי ילד גם רבתי פיזית עם אדם שאני לא מכיר כי ראיתי אותו מכה את חברה שלו, היום אני מתעלם.(כלומר מזמין משטרה, לא עוצר בגופי) עוד יפילו עליי תיק. כדוגמה קיצונית תראה מה קורה בסין כשאדם נפגע מרכב חולף, אף אחד לא הולך לראות אם הוא חי בכלל. המערכת יכולה לדכא רצון טוב של אדם

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix
  • אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 41 דקות, avargel כתב:

אני לא מבין איך ניתן בכלל להתעלם ממצוקה של אשה מוכה (מוכה ליטרלי, לא כל המשמעויות הנוספות שתפסו טרמפ על המושג במהלך השנים)

לא אומרים להתעלם, אומרים לא להתערב. בשביל זה יש משטרה וצריך לקרוא להם.

לפני 41 דקות, avargel כתב:

גם אם אצטרך לשלם מחירים

ואם המשפחה שלך גם תשלם?

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

לא אומרים להתעלם, אומרים לא להתערב. בשביל זה יש משטרה וצריך לקרוא להם.

ואם המשפחה שלך גם תשלם?

ברשותך, אחסוך לכם את דעתי על הביזיון הזה שנקרא משטרת ישראל. לפחות בהקשרים האלה.

ואם המשפחה גם תשלם?

אתה יודע 

הכל עניין של איזונים בסופו של דבר. חישוב מסוכן או סיכון מחושב.

לעמוד מנגד - לא אעמוד.

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להזמין משטרה זה לא לעמוד מנגד.

אתה שומע אנשים רבים בדירה שלהם, לא רואה ניסיון רצח מול העיניים שלך. 

• תוכן חדש...