Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלוויזיה סביב 2000 שח - 55 אינצ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שאכתוב עכשיו הוא סובייקטיבי, מתבסס על יחידה אחת, וכלל לא מייצגת את כל ליין הדגמים של TCL.

מבחינת אמינות - שלי נרכשה בפברואר 2021, ועדיין עובדת ללא דופי.

איכות תמונה כבר כתבתי את דעתי לגביה למעלה. 

אני מעדיף אותה על פני סדרות הכניסה של LG למשל. 

התוכנה ברמת העיקרון יציבה, אבל נדרש ריענון לזיכרון מדי פעם (בעיקרון מתבצע בלחיצת כפתור, ומה שזה עושה, זה סוגר את כל מה שפתוח כרגע).

עדכונים לתוכנה עצמה אין (היה אולי פעם אחת כשהיא הייתה חדשה).

אבל היא הגיעה מראש עם גירסה 9, כך שבטווח הקרוב לא צפויות בעיות עם אפליקציות כאלה ואחרות.

פורסם

שנה שעברה קניתי 2 טלוויזיות סמסונג,AU8000 וAU7100 בגדלים 43 ו50. ויחסית לטלוויזיות budget שתיהן טובות מאוד. 

אתה יכול לקנות 8000 בגודל 55 בלי לחרוג מהתקציב שלך. 

• מעניין 1

V5

פורסם (נערך)

לנו יש את הטלחויזיה הוא שהייתה הVFM הכי טוב לגודל בפחות מ3K לפני כמעט שנתיים.

https://ksp.co.il/web/item/112598

עובד אחלה, האנדרואיד טיפה איטי לפעמים אבל עובד בסדר גמור, כיום המחיר הוא 2660 לאחר קופון שבועות והמישלוח חינם, החיסרון היחיד שמצאנו הוא בעד מישחק בPS5 בסצנות חשוכות שמסותובבים אז יש מריחות כחולות שאופייניות לVA.

אם הגודל 55 זה המקסימום אז גם אני הייתי שוקל את הQLED TCL  במחיר הזה לאחר הנחת קופון.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...