Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו היום סגרתי על סובארו B4 שנת 2000 יד 1 עם 70 K במחיר 73,000 ש"ח (מחירון)כאשר עקב הבדיקה שנעשתה המוכר (חברת טרייד אין) מחליף לי 4 גלגלים חדשים,עושה לי טיימינג ,מחליף משאבת מים,ועוד כל מיני כיוונים קטנים,בנוסף אני מקבל מהם אחריות שנה על המנוע והגיר.

כל זאת כמובן לאחר שעשיתי בדיקה לרכב ושם נתגלו הבעיות הקטנות הנ"ל:

2 צמיגים קדמיים פגומים.

נזילה ממשאבת המים,קורוזיה בית טרמוסטט,ניקוי מערכת הקירור.

תיקוני צבע מעטים והחלפת דלת נוסע ליד נהג,אך אין כל תאונה או מכה בשלדה או סימנים לתאונה.

לתקן זוויות היגוי.

נקישה בשילוב ומעבר הילוכים.

בולם זעזועים אחורי חלש.

מצבר ישן.

לברר זמני טיפולים והחלפת רצועת תזמון.

זה הכל,מה אתם אומרים שווה או לא ? עדיין אפשר לבטל.

פורסם

ואתה מתעלם מהעובדה שיש לרכב תאונה בקורה...

אם אתה רוצה שנגיד לך מזל טוב, אז מזל טוב , רק חבל שלא חיפשת B4 אחרת... כי לא חסר בשוק!

ולא חסרות יד ראשונה ושניה!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אני לא אמרתי שיש מכה בקורה ע"פ הבדיקה אין כל מכה.

החליפו דלת זה מה שנאמר לי,לדלת מקורית של סובארו,כנראה שקיבלה מכה שלא היה ניתן לתקן.

לגבי כמויות של סובארו B4 לא ממש מצאתי,אני מחפש כבר שבועיים,לא מצאתי אחת ששוה בדיקה במכון,כל זאת לעין הבלתי מקצועית שלי,לפחות חיצונית.

פורסם

אין לי מושג מי מחק לי את התגובה , אבל היא הייתה חשובה ולא במטרה לבאס את הקונה!!!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=71276

תאונה בקורה, זה דבר שעדיף לברוח ממנו!!!

אם אתה עדיין יכול לבטל , אז תבטל ותחפש B4 אחרת... כי לא חסר בשוק

ולא חסר יד ראשונה ושניה ...

זאת דעתי .

פורסם

אחרי שקראתי את הקישור הבנתי למה אתה מתכוון.

שם דיברתי על בדיקה שנעשתה ע"י פחח אך ללא מיכשור,בדיקה חיצונית אולי שטחית .היום ביצעתי בדיקה במכון מבדק בהרצליה וע"י מכשיר שבודק עובי,נאמר לי שלא היתה מכה בקורה מאחר ואין שם חומר,כל מה שהוחלף זו רק הדלת.אם היתה מכה בקורה היו אומרים לי,דבר כזה לא משקרים,נכון ?

מה אתם אומרים ?

פורסם

המוסך שבדקת בו, נקבע על ידך ? נכון?

ואם אין שום מכה בקורה והכל תקין והכל בסדר.. אז יאללה שיהיה במברוק :beerchug:

פורסם

המוסך לא נקבע על ידי זה פשוט המקום הקרוב ביותר למקום מכירת הרכב,אך נתנו לי דוח ואחריות מהמכון לחצי שנה(לא יודע כמה האחריות הזו שווה).

אך אם היתה מכה בקורה האם היו מסתכנים בשקר,זאת אחרי ששאלתי אם יש מכה בקורה ,אמרתי להם שפחח ראה את זה ואמר שנראה לו שהיתה מכה,אך הבוחן אמר שבוודאות לא היתה.

פורסם
המוסך לא נקבע על ידי זה פשוט המקום הקרוב ביותר למקום מכירת הרכב,אך נתנו לי דוח ואחריות מהמכון לחצי שנה(לא יודע כמה האחריות הזו שווה).

אך אם היתה מכה בקורה האם היו מסתכנים בשקר,זאת אחרי ששאלתי אם יש מכה בקורה ,אמרתי להם שפחח ראה את זה ואמר שנראה לו שהיתה מכה,אך הבוחן אמר שבוודאות לא היתה.

לא מריח טוב......

הבוחן יכול בקלות לחסות את עצמו בטענה שהכל היה רשום ואתה לא הבנת את דבריו או משהו כזה.....

אנחנו פשוט לא רוצים להגיד לך:" אמרנו לך"......

פורסם

תתחדש.

רק דבר אחד קטן - תשתדל לבדוק למה משאבת המים נוזלת. האם תקלה או שמילאו מים מהברז ? בכל מקרה, לאחר הטיפול הקפד למלא ולהחליף נוזל קירור איכותי (יקר יחסית) אחת לשנתיים ותשכח מבעיות במערכת הקירור שלך.

לא לשכוח לדרוש קבלה/חשבונית על הטיפול ומה נעשה ב-ד-י-ו-ק.

בשביל רכב בן 5 זה בהחלט סביר (מצבר, כיוון פרונט, בולם עייף...).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לי זה נשמע מסריח מדי.

B4 לא חסר, אני הייתי מחפש אחת אחרת.

אם אתה מאוד רוצה את זאת, גש איתה למוסך/מכון בדיקה אקראי (או שנבחר על ידך) ותבקש בדיקה של שילדה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תתרחק מהרכב ומהר שמע לי.

כל הטריד אין זה סוחרי רכב שקנו אותו מתאונה רצינית, שנשמע כאילו פגע בו בצד משאית עם נפגעה קורה, ושתי דלתות לפי בדיקת הפחח, שמבין ובעל ניסיון הרבה יותר עשיר מבודק משוחד שם במכון.

עשה טובה לעצמך, ממתי הולכים למקום בדיקה שלא אתה קבעת?

חפש B4

לא חסרות כאלו, יש המון המון כאלו יד ראשונה, בעיקר אצל אנשים נכים ככה שהן הכי מטופלות.

סמוך עליי ועל הדעות הקדומות שנאמרו כאן לפניי.

להתרחק ומהר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...