Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקדמה לסו-וויד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הכנתי לי סו וויד פרטיזני שבנוי מ: 

כף חשמלית 3000 וואט מאליאקספרס

טרמוסטט גנרי מאליאקספרס

דלי ספונג'ה ממקס סטוק

התוצאות לא רעות בכלל. 

אני חושב שהיתרון הגדול בסו ויד זה לקחת נתח זול ופשוט, נניח כתף, ולהפוך אותו לנתח טעים ועסיסי. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לאחר מספר התנסויות בסוויד נכשלתי כמעט בכל מה שניסיתי. 

סטייק אנטריקוט/סינטה יוצאים עם טעם יותר מעודן(בקטע לא טוב), בנוסף להמון זמן, התעסקות וכלים.

מחווט פסים מיציקה טובה נותנת תוצאות הרבה יותר טעימות.

נתחים לבישול איטי (שרירים למניהם, אסאדו וכו) גם כן טעמים יותר בבישול איטי בסיר רגיל.

פורסם

משתמש בסו ויד כבר כמה שנים בהצלחה

לא לכל דבר מתאים

וצריך לדעת להשתמש

מומלץ לקרוא על פיסטור ובטיחות בסו ויד ובבשר בכלל, מי שלא רוצה לאכול בשר מקולקל וכו'.

נתחים מומלצים מאוד בסו ויד: חזה אווז \ פיקניה

אלה נתחים שבאופן ספציפי אם עושים אותם בסו ויד יקבלו תוצאה לא פחות ממושלמת

סלמון גם הולך טוב

ירקות: תירס ברוקלי וכו'

יש כאלה שעושים גם שקדי עגל \ המבורגרים. ככה אתה בעצם יכול לקבל המבורגר מדיום בקלות בלי לקחת סיכון ב מחבת

חשוב להבין שסו ויד לא מתאים לכל נתח. יש נתחים שזה תפור עליהם ויש נתחים שלא.

כמו שחזה אווז פחות מומלץ לעשות בגריל (כן לסגור בגריל, לא לעשות את כל התהליך בגריל)

ככה יש נתחים שלא מחמיא להם סו ויד

עניין של ניסוי וטעיה

פורסם

מאמר מעניין ומקיף, תודה על השיתוף.

זכור לי שלפני כמה שנים, כשהטכניקה הזאת רק נכנסה לאופנה אצל טבחים חובבים, אנובה היו המדד למכשירים מוצלחים. בהתחלה היה רק דגם אחד מפוצץ בפיצ'רים ועם מחיר בהתאם, אח"כ הגיע האנובה נאנו שעלה משהו כמו מאה דולר, ואחרי זה כל הסערה שכחה כנהוג בטרנדים דומים. מי היצרנים הנחשבים היום, והאם יש דגמים שונים בשוק לשימושים שונים? בדומה לנינג'ה גריל למשל.

פורסם

יש לנו, משתמשים לפעמים. אני מצאתי שההבדל הכי משמעותי ביחס לשימוש בכיריים הוא דווקא בחזה עוף, שיוצא מושלם, כולו בדיוק בדרגת העשיה הנכונה. לא יודע אם בכלל אפשר להגיע לתוצאה כזאת שלא בסו ויד. 

פורסם
לפני שעתיים, Derish כתב:

מי היצרנים הנחשבים היום, והאם יש דגמים שונים בשוק לשימושים שונים?

Anova עדיין המותג מס' 1 (זה גם מה שלי יש). בחו"ל יש גם את ה-Joule שדי פופולרי, רק שלא נראה שיש אותו בארץ.

מבחינת שימושים, מכשיר סו-וויד עושה רק דבר אחד - מחמם מים. ההבדל היחיד בין הדגמים השונים זה מהירות חימום, דיוק בטמפרטורה, טווח טמפרטורות, ואפליקציה נלווית.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

• תוכן חדש...