Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני זמן לא רב כתבתי כאן על הדור החדש של ציפויי הגרפאן שנכנס ומחליף את הציפויים הקיימים לרכב.

ההבדלים גדולים כיוון שהגרפאן גם גמיש מעט ויכול לספוג מכה שלא תשאיר סימן בניגוד לציפוי קרמי שישאיר פס על הצבע.

יתרון נוסף גם הזמן שהם מחזיקים שגדול בשנים (מעניין אותי מול מה שיש  לי כעת)

התעניינתי מי מהחברות כעת בעולם יש לה את ציפוי הגרפאן הטוב ביותר ומצאתי מספר אתרים שמשווים.

אחד מהם רציתי לשתף כאן כי כולנו רוצים שהרכב שלנו יהיה מוגן במקסימום אז אשמח גם לשמוע הערות.

https://www.grapheneuses.org/best-graphene-coating-for-cars/

יום טוב

קובי

קובי

:-)

פורסם

"מחזקים שנים" באיזה תנאים? אף ציפוי לא יחזיק לך שנים אם אתה לא מתחזק אותו נכון, גם ציפוי PPF יכול להיפגם בתחזוקה לא נכונה.

לגבי הציפוי עצמו, יש המון חילוקי דעות לגבי ההגנה של החומר והעמידות שלו, המון אנשים אומרים שזה לא גרפין טהור, זה מעורבב עם עוד חומרים.

החברות שמוכרות את הציפויים האלה משווקות את זה בצורה שזה ציפוי הרבה יותר טוב אבל ברור לחלוטין שזה לא באמת נכון

פורסם
בתאריך 7.4.2022 בשעה 17:56, Krip כתב:

"מחזקים שנים" באיזה תנאים? אף ציפוי לא יחזיק לך שנים אם אתה לא מתחזק אותו נכון, גם ציפוי PPF יכול להיפגם בתחזוקה לא נכונה.

לגבי הציפוי עצמו, יש המון חילוקי דעות לגבי ההגנה של החומר והעמידות שלו, המון אנשים אומרים שזה לא גרפין טהור, זה מעורבב עם עוד חומרים.

החברות שמוכרות את הציפויים האלה משווקות את זה בצורה שזה ציפוי הרבה יותר טוב אבל ברור לחלוטין שזה לא באמת נכון

חובה לתחזק ואני לוקח את זה כמובן מאליו.

קובי

:-)

פורסם
בתאריך 7.4.2022 בשעה 17:56, Krip כתב:

המון אנשים אומרים שזה לא גרפין טהור, זה מעורבב עם עוד חומרים.

מאוד סביר להניח. כמו שאני רואה את זה כרגע, אין הבדל גדול בינם לבין הציפויים הקרמיים. מעבר לזה, אילו היה בזה משהו מיוחד, הייתי מצפה מחברות כמו Gtechniq, Gyeon, CarPro להציג ציפוי כזה. כנראה שהוא לא מציג באמת יתרונות משמעותיים על פני הליין שלהן.

פורסם

כרגע אין שום יתרון לגראפין כיוון שאחוז החומר שיש בתוך בקבוק כל כך קטן שאין לו משמעות מעבר לשיווק. מה שכן , גם ציפויים קראמיים התחילו כך אז סביר להניח שאם פיתוח של כמה שנים זה יתפתח לכיוון טוב . 

אישית עברתי לדור חדש של ציפויים קראמיים בספרי ובאמת לא חושב שאי פעם אחזור לציפוי קראמי מלא שוב פעם. אומנם כרגע יש לי cquarz uk edition ,אבל קלות יישום של ספריי כל כך קלה ותוצאה כל כך טובה שגם גראפין נראה לי מיותר. קניתי גם gyeon cure וגם adams ceramic boost ,  שניהם נותנים אותה תוצאה ויישום של פעם 4-5 שטיפות נותן הגנה מושלמת. 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...