Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק ההון

Lorinser
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סוחר יום באופציות מעוף...

האמת שהשבוע וחצי האחרונים היו קשים לסוחרי-יום...

הכתבנים גרפו הון עתק מכתיבות פוטים, ושחיקה רצינית של האוכפים.

מה גם ששבוע המסחר קצר, וסטיות התקן לא מלהיבות.

חבל שאין לי מספיק בטחונות, אחת הייתי מצטרף לחגיגת הכתיבה...

עצוב לעמוד מן הצד ולראות את הקונים עטים על סחורה שידוע שתאבד 50 אחוז מערכה ביום המחסר הבא...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

עצוב לעמוד מן הצד ולראות את הקונים עטים על סחורה שידוע שתאבד 50 אחוז מערכה ביום המחסר הבא...

אז קונים ב-SHORT וצוחקים כל הדרך אל הבנק...(או שלא)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה זאת אומרת לקנות בשורט?

כדי להינות משחיקה במחירי אופציות אתה צריך לכתוב אותן (Short Put), אבל לצערי אין לי די בטחונות לכך, אז אני יושב על הגדר :-)

פורסם

כדי להינות משחיקה במחירי אופציות אתה צריך לכתוב אותן (Short Put), אבל לצערי אין לי די בטחונות לכך, אז אני יושב על הגדר :smile:

משכן את האוטו והדירה:wink:.

אני קצת יותר בטוח - בעיקר מניות, גם רצף. הנסיון שלי עם אופציות לא היה מזהיר במיוחד וכלל כמה לילות לבנים.

יש פה אנשים שמשחקים בני"ע?
אני לא אוהב את המונח "לשחק בני"ע". אני מעדיף לשכנע את עצמי שאני משקיע, לא מהמר.

פורסם
משכן את האוטו והדירה:wink:.

אני קצת יותר בטוח - בעיקר מניות, גם רצף. הנסיון שלי עם אופציות לא היה מזהיר במיוחד וכלל כמה לילות לבנים.

אני לא אוהב את המונח "לשחק בני"ע". אני מעדיף לשכנע את עצמי שאני משקיע, לא מהמר.

על מה אתה מושקע כעת?

Піскун Святослав Михайлович

פורסם
על מה אתה מושקע כעת?
ישראמקו, שופר-סל, טאואר, IDB פיתוח ואורכית. אני נכנס ויוצא די הרבה, אבל זו הרשימה הכללית.

מה איתך, איפה אתה משקיע בד"כ?

פורסם

אתה מושקע במניות יחסית יציבות לא תגרוף איזה רווחים גדולים מידי... זה כמו להשקיע בטבע..

למה? ככה!

פורסם

כמו שאתה יודע, זה פועל לשני הכיוונים.

השיא שלי בטאואר זה 23% ב-10 ימים (עזוב שהיא תיקנה אחרי זה 25% למטה). זה מספיק לי. בדוק מה עשו אורכית וישראמקו בחודשים האחרונים ותופתע.

כל השוואה בין מניות אלו למניות סולידיות היא מוטעית ומטעה.

כמו שאמרתי, אני לא מחפש לילות לבנים - זה לא בשבילי.

בכל מקרה, בוא נרד מהנושא, אין לי עניין לפתוח את אסטרטגיית ההשקעות שלי קבל עם ועידה מעל גבי הפורום.

פורסם

כור עתידה להיכנס למעוף ב-15 ליוני, עקב כך השקעתי במניה לפני מספר שבועות סכום כסף נכבד בשער של 23000

התשואות יפות מאד.

רק חשוב לזכור לצאת לפני ה-15 ליוני, כי אז היא צפוייה לחזור למחיר ה"אמיתי" שלה.

כמו כן, אלווריון, שצפוייה לצאת מן המעו"ף אמורה להתגלות כהשקעה טובה, נחכה לפריצת ההתנגדות המאסיבית ב-9.5 דולר...

זה יהיה איתות חיובי ביותר לרכישת המניה.

מושקע גם במכתשים אגן, זו המניה היותר סולידית שלי ;-)

בשאר הסכום קונה/מוכר אופציות מעו"ף

פורסם

כדי להינות משחיקה במחירי אופציות אתה צריך לכתוב אותן (Short Put), אבל לצערי אין לי די בטחונות לכך, אז אני יושב על הגדר :-)

התכוונתי כמובן למכור ב-SHORT:

אתה מוכר נכס שאין לך ומתכסה עליו לאחר זמן.

כך שאתה יכול למכור אופציית מעוף (שאין לך) במחיר גבוה, ולקנות אותה למחרת בחצי המחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...