Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאתה מתחיל סבב טלפונים - שצפוי להעלות חרס, כי אינך בעלי הרכב - נסה לחפש בניירת של אמא, בתקווה שהיתה מסודרת.ושמרה מסמכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד אופציה זה לבדוק בפירוט האשראי, רוב הסיכויים שהיא לא שילמה במזומן כל השנים

פורסם

להגיד לכם את האמת??

לא חסרים קונים שיקנו את הרכב בלי בדיקה ובלי הסטוריית טיפולים, מכרתי ככה לפני כמה שנים מאזדה 6 2008 לבחור ערבי שלא עניין אותו כלום, הגיע,הסתכל..עשה סיבוב..ושילם במזומן.

שים את הרכב ביד 2 ופשוט תחכה...אין מה לשבור את הראש יותר מידי.

זיו

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני שעתיים, xcalibur כתב:

כפי שאמרתי, אני לא לא רוצה למצוא את הטיפולים שעבר האוטו, פשוט אין לי איך.

נראה לי שאתה יכול ליצור קשר עם המרכז שירות של קיה (טלקאר/ קיה ישראל) ולבקש את היסטוריית הטיפולים של הרכב.

תצטרך לפנות כבעל הרכב, לשלוח רישיון רכב ומה שיבקשו.

ככה תקבל היסטוריה של כל הטיפולים במוסכים מורשים.

זה יכול להיות גם הבעלים הקודם וגם אמא שלך, יכול להיות אחד מהם ויכול להיות אף אחד (אבל סיכוי ממש נמוך).

פורסם

נשכחה כאן שאלה חשובה: האם אמא, במצבה הנוכחי, מסוגלת להעביר בעלות? האם היא זקוקה לאפוטרופוס? כי אם היא אינה יכולה להעביר בעלות או שיש קושי עם הכשרות המשפטעת שלה, צריך לעצור את כל התהליך עד הסדרת אפוטרופסות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ישנם מוסכים שמשאירים סימנים ברכב: מדבקה על לוחית הרישוי, מדבקה בתא הכפפות וכדומה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קיבלת כאן טיפים , במיוחד לגבי העזרה מקיה ישירות. 
כמו שאמרו כאן, אתה מתנהל עם כל הסממנים של סוחר, רכב לא שלך, לא יודע עליו כלום, אין הסטוריה, קילומטרז' נמוך באופן מחשיד ביחס למספר הבעלים. ואתה "מסרב" לגשת לבדיקה, כי כבר בדקת בעצמך. 

אתה מנסה למכור "באפס מאמץ" במחיר מחירון שלא נתמך בשום מסמך. (שיקלול ידים,קילומטרז') . 

נסה בכל זאת להשקיע מעט מאמץ ובמידה ולא, תמתין שיבוא קונה תמים ויקנה AS-IS על סמך מה שאתה אומר.

• אהבתי 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, Jeka88 כתב:

להגיד לכם את האמת??

לא חסרים קונים שיקנו את הרכב בלי בדיקה ובלי הסטוריית טיפולים, מכרתי ככה לפני כמה שנים מאזדה 6 2008 לבחור ערבי שלא עניין אותו כלום, הגיע,הסתכל..עשה סיבוב..ושילם במזומן.

שים את הרכב ביד 2 ופשוט תחכה...אין מה לשבור את הראש יותר מידי.

זיו

זה מה שיהיה יוריד לו כמה אלפים על בלאי/תיקונים במידה ויש. ויקנו אותה. רק צריך סבלנות. וזה נראה שהוא לחוץ למכור.
ראיתי בתת מכירה הרכב נראה טוב גם בדיקה לא רעה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם
לפני 22 שעות, zaf כתב:

קיבלת כאן טיפים , במיוחד לגבי העזרה מקיה ישירות. 
כמו שאמרו כאן, אתה מתנהל עם כל הסממנים של סוחר, רכב לא שלך, לא יודע עליו כלום, אין הסטוריה, קילומטרז' נמוך באופן מחשיד ביחס למספר הבעלים. ואתה "מסרב" לגשת לבדיקה, כי כבר בדקת בעצמך. 

אתה מנסה למכור "באפס מאמץ" במחיר מחירון שלא נתמך בשום מסמך. (שיקלול ידים,קילומטרז') . 

נסה בכל זאת להשקיע מעט מאמץ ובמידה ולא, תמתין שיבוא קונה תמים ויקנה AS-IS על סמך מה שאתה אומר.

איני מסרב לכלום מלבד "בוא נלך למוסך של אח שלי גיבור" או לקחת את הרכב מחוץ לעיר כשמטר מהבית יש לי 20 מוסכים ומכוני בדיקה.

המחירון שהבאתי נתמך בלוי יצחק.

ואילו יכולתי להעביר בעוד צורה או שפה את העובדה שזה רכב של ההורים שלי שלא הייתה לי נגיעה ישירה בו והתבקשתי למכור אותו כי בעליו אינם מסוגלים לנהוג בו יותר, ואין עם מי לדבר על מנת לברר כיצד ואיפה טופל - הייתי עושה זאת כבר אתמול.

בינתיים הורדתי את מודעת המכירה. בעקבות ההערות וההארות של חברי הפורום אלך ואהפוך את הבית לראות אם אצליח למצוא היסטורית טיפולים של הרכב. במקביל אנסה לראות אם ניתן להוציא את הקילמוטראג שנרשם במשרד הרישוי כל פעם שבאו לעשות טסט.

תודה לכולכם.

פורסם

זה סביר לא להתחיל לטרטר את עצמך מחוץ לעיר וכאלה ודורשים ממך נסיעה אורכה,

פחות סביר להסכים ללכת למכון בדיקות שנמצא 10-15 דקות נסיעה ממך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי במצב דומה שאימי עברה ארוע. מבין אותך ולליבך. 

נסה למצוא איזו שהיא ניירת, ופנה עם רשיון הרכב למוסך מורשה קיה, אולי שם יש תיעוד כלשהו.  בהצלחה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כדי לא לבזבז זמן יקר, וכמובן במידה ואתה יכול להעביר בעלות - תן את הרכב לסוחר רכב שייתן לך את המחיר הכי גבוהה שניתן (אולי תלך לכמה סוחרים), אתה לא האדם הנכון למכור את הרכב בשוק הפרטי ואדם שמחפש לקנות רכב בראש שקט ידלג על הקנייה ממך. בריאות

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אתה באמת עושה פיל מעכבר. 

תפרסם את הרכב למכירה, יתקשרו אלייך ישאלו שאלות? תענה עליהם בצורה מכירתית ויפה. אנשים לא יתחילו לחפור לך באיזה מוסך עשית טיפול 30 אלף, ישאלו שאלות כלליות מאוד. רובם המוחלט בכול אופן. 

אתה רוצה להמנע ממכוני בדיקה? 

רוב הרכבים שמכרתי היו רכבים ישנים אז אני נמנעתי מאוד מללכת למכוני בדיקה. לא הייתי אומר ישירות "לא מעוניין ללכת למכון בדיקה" כי אז זה ניראה שיש מה להסתיר,

אלא פשוט אם מישהו מתחיל לדבר איתך על תיאום לבדיקה, אתה מוותר עליו ועובר למישהו הבא, גם אם זה אומר שתצטרך לרדת מעט במחיר. 

פורסם (נערך)

נמכר ב-38 בסוף

הגיעה אלי חברה של אמא שאמרה שהיא יודעת בדיוק איפה וכמה טופל הרכב - על ידי מישהו שהיא בעצמה המליצה לה.
בלי לקחת לבדיקה. בלי כלום.

סוף טוב הכל טוב.

למדתי דבר או שניים.

מתישהו אצטרך להעמיד את הרכב שלי למכירה וזה ישרת אותי מצוין.

תודה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי xcalibur
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...