Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על זה ככה.

רמת הצביעה בארץ לא טובה - גם אצל הטוב ביותר תמיד תמצאו פאקים קטנים ובכל מקרה הצבע לא יהיה ברמת מפעל.

לאחרונה שוק הציפויים השתדרג אם ציפויי ויניל מבריקים של חברות טובות מארהב כמו izonotek.

המחירים לא זולים כמובן אבל גם פחחים טובים לוקחים סכומים גבוהים מאוד ובסוף יש תלונות.

היתרון שהצבע כביכול יצא מושלם...

החסרונות - פה השאלה שלי, מה החסרונות? כמה זמן העיטוף מחזיק? האם יש אחריות? האם ניתן לשטוף כרגיל? מתי הוא מתחיל לדהות?

תודה :)

Miata ND2

פורסם

שלום, אני נותן שנתיים אחריות על עיטוף הרכב בויניל שזה כולל ההדבקה והדהייה. מבחינת שטיפה עדיפות לשטיפה ידנית בעצם החסרון של הויניל שהוא יחסית עדין ויכול להיקרע. כיום הטכנולוגיה כבר משתכללת די מהר והשנה נכנס כבר ציפוי PPF בגוונים שזהו פתרון מושלם לכל החששות שלך. אחריות ל10 שנים, אינו דוהה, הידרופובי, ניתן לרחוץ במכונות שטיפה . העלויות קצת יותר יקרות אבל החומר הוא ברמה הרבה הרבה יותר גבוהה(עובי: 200 מיקרון) .

מוזמן להתקשר ולהתייעץ בשמחה!!

052-8023122 טל

פורסם (נערך)

על פי רוב עיטוף ויניל הוא לא מאוד עמיד- ונדיר שבעל מקצוע רציני יתן אחריות יותר משנה, חלקם גם לא עובדים עם ויניל בדיוק מהסיבה הזאת.

PPF זה כבר סיפור אחר וגם יותר יקר,כאן במיוחד צריך בעל מקצוע שיודע את העבודה שלו טוב, ובמצב כזה הסיכוי שישמר לאורך זמן הוא גבוה, בציפויים של חברות איכותיות אתה יכול לקבל גם 7+ שנים אחריות- שזה משמעותי מאוד.

עריכה אחרונה על ידי ik3
  • אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...