Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני מחליף ממיר קטליטי ברכבי בסופ"ש הקרוב ועל הדרך אני מעוניין לנקות גם את חיישני החמצן כי במילא צריך לפרק אותם.

בחלק מהמקומות נכתב שצריך להשרות באלכוהול רפואי, בחלק נכתב שצריך לנקות עם ספריי בלמים או קרבורטורים, בחלק כתוב בשום פנים ואופן ספריי בלמים או קרבורטורים כי יש בהם רכיבים שעשויים לגרום נזק לחיישן.

מהי הדרך הכי נכונה שלא תגרום נזק בוודאות? האם קיים חומר ייעודי לעניין?

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

בזמנו אמרו לי להשרות בבנזין ולנקות. אם הם עובדים כמו שצריך לא רואה סיבה להתעסק עם זה.

קח בחשבון שיכול להיות שהחיבור החליד וצריך לנתק אותם ברגישות ובנחישות כדי למנוע נזק לחיישנים.

פורסם

צריכת הדלק עלתה מעט לאחרונה לכן חשבתי שזה יהיה רעיון טוב לנקות אותם במיוחד שגם ככה צריך לפרק אותם כדי להרכיב את הממיר החדש. 

פורסם

האם השריה שלהם בננזין ללילה שלם תעשה את העבודה ובמקביל בטוח לא תגרום נזק כלשהו ? 

פורסם

השריה ללילה שלם?? ממש לא כדאי. 10-15 דקות זה כבר יותר מדי.

והייתי ממליץ על אלכוהול בריכוז גבוה וקרצוף עם מברשת עדינה לאחר מכן * 2-3 מחזורים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)

השריה ללילה שלם, כך כתוב בכל המקומות שממליצים על השיטה של השריה הבנזין. המטרה היא לפרק את כל המשקעים שהצטברו על החיישן. 

אופציה נוספת שקראתי עליה היא השריה באציטון את קצה החיישן לשתי דקות. 

עריכה אחרונה על ידי THELAD

פורסם (נערך)

בבנזין? לא בטוח. לדעתי זה עלול לחלחל או לפרק את האטימה של צד הגז כנגד הצד החשמלי.

בנזין הוא חומר ממיס מאוד חזק. לא הייתי מסתכן. מצד שני, חיישן זה לא פריט יקר וגם אם ידפק הריסק לא מאוד גבוה.

בכל אופן, הייתי נמנע.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

פורסם (נערך)

מי קונה חיישן בארץ? עניין של 60-70 דולר לחיישן OEM לרוב הרכבים. למרות שפות"ש לא ציין דגם, אבל בטוח שגם אצלו המחיר לא מאוד רחוק מזה.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever
  • אהבתי 1

פורסם

אין ספריי קרבורטורים שהיצרן שלו מצהיר שהוא בטוח לשימוש על חיישני חמצן? 

פורסם

לא מכיר, אבל ספרי קרבורטורים הוא חומר אגרסיבי כשלעצמו. למרות שבקרבורטורים יש גומיות ואטמים בד"כ + מדובר בהתזה ולא השרייה (נדיף). כנראה הסיכון הרבה יותר נמוך בדרך הזו.

פורסם
לפני 8 דקות, Muzic4Ever כתב:

מי קונה חיישן בארץ? עניין של 60-70 דולר לחיישן OEM לרוב הרכבים. למרות שפות"ש לא ציין דגם, אבל בטוח שגם אצלו המחיר לא מאוד רחוק מזה.

ברכב שלי (סובארו B3) צריך מקורי (או DENSO שגם הוא יקר) אחרת לא עוברים זיהום אוויר.

פורסם

לא מחפש לקחת סיכונים, אין לי שום קוד תקלה כרגע שקשור בהם ואין לי שום כוונות להחליף. אם יש סיכון הכי קטן בניקוי שלהם, פשוט לא אנקה אותם ואתקין אותם בממיר בדיוק כמו שהוצאתי. 

אני רואה שלחברת selsil קיים ספריי קרבורטורים שמגיע עם הבטחה לאי גרימת נזק לחיישני חמצן. 

https://www.amrusi.co.il/ספריי-קרבורטור-selsil

יעשה את העבודה? 

פורסם

אלו המחירים. אתה מוזמן לבדוק, גם המקורי הוא כנראה של בוש\דנסו.

בכל אופן, למה להכניס ראש למיטה חולה?

כרגע הכל תקין. תנקה עם חומר עדין להרגשה הטובה שלך וזהו. לא צריך להסתבך בכח.

פורסם
לפני 20 דקות, THELAD כתב:

לא מחפש לקחת סיכונים, אין לי שום קוד תקלה כרגע שקשור בהם ואין לי שום כוונות להחליף. אם יש סיכון הכי קטן בניקוי שלהם, פשוט לא אנקה אותם ואתקין אותם בממיר בדיוק כמו שהוצאתי. 

אני רואה שלחברת selsil קיים ספריי קרבורטורים שמגיע עם הבטחה לאי גרימת נזק לחיישני חמצן. 

https://www.amrusi.co.il/ספריי-קרבורטור-selsil

יעשה את העבודה? 

חס וחלילה. הכוונה ששאריות הספריי לניקוי קרבורטורים שנשרפו בתא הבעירה אינם מזיקים לחיישן חמצן ולא בניקוי ישיר שלהם.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...