Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שחום לכולם,

הארונה טרם הוחלפה והגעתי להחלטה שהיברידי יהיה הכי נכון עבורי, אני נוסע המון, 30 אלף קילומטר בשנה לפחות ועלויות הדלק מתחילות להיות מוגזמות. מצד שני, אני פחות מתחבר לרכבים כדוגמת קיה נירו או יונדאי איוניק.

הרכב שרציתי עד כה היה גולף  בגסרה המאובזרת ביותר (לכשיחזור המלאי) אבל עכשיו עם השיקול ההיברידי חזרתי להתלבטויות.

אז מה אני מחפש: אבזור נדיב (בדר״כ מסתכל על רמות הגימור הגבוהות או האמצעיות, תלוי ברכב), חסכון בדלק, בידוד רעשים מצוין. מבחינת כוח כל מה שמעבר ל130 כ״ס מבחינתי זה מספיק.

רכב שאמור לסוע הרבה מאוד נסועה בין עירונית (כביש 6) ולא הרבה מכל השאר. יש העדפה ברורה לרכבים לא גדולים מדי (משתדל למשל לא ללכת לכיוון ה3008 כי הוא כבר די גדול, הארונה היא בערך בגודל המדויק)

כמו״כ אני מודע ללאון ההיברידית של גזפרו ואני מעדיף שלא להתעסק עם יבוא מקביל.

באשר לתקציב: עד 200 אש״ח, אפשר לחרוג (גם עד 50 אלף יותר) אבל ברמות האלה הרכב צריך להיות לא פחות ממדהים בכל פרמטר

כרגיל, מודה מראש על כל העזרה והידע

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשמלי לא בא בחשבון, אין לי עמדת טעינה בבית וככל הנראה לא תהיה בקרוב, גם בעבודה אני לא חושב שתהיה בקרוב

פורסם

בידוד רעשים לוקה בחסר (אם להיות עדין) עם רעשי רוח ניכרים במהירויות גבוהות

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, SuperBamba כתב:

בידוד רעשים לוקה בחסר (אם להיות עדין) עם רעשי רוח ניכרים במהירויות גבוהות

אם אתה חושב שטויוטה יותר שקטה מקיה, אז צר לי לאכזב אותך,

הספורטאג' הרבה יותר שקט מהסיד 2008, עם זה אני יכול להגיד לך בוודאות שהסיד 2008 שלי יותר שקטה מהראב 4 והCHR החדשים, 

כך שאם זו הסיבה לשלילת קוריאניות, היא לא מחזיקה מים, סורי.

גם בUX בידוד הרעשים לא כזה מבריק,

פות"ש, לך תעשה נסיעות מבחן, כי אם שקט בנסיעה כל כך חשוב לך, אתה כנראה תתאכזב מלא מעט רכבים בשוק היום.

• אהבתי 1
פורסם

אין לי ספק שאתאכזב מלא מעט רכבים היום, לכן פתחתי את השרשור הנ״ל. נראה שרוב הדגמים ה״עממיים״ לא קולעים לדרישה. בגולף למשל בידוד הרעשים טוב מספיק. לא פנומנלי אבל טוב מספיק, ואז שוב, מכיוון שהיא לא היברידית… 

עשיתי נסיעת מבחן על ניסן קשקאי החדשה שהייתה ״בסדר״, זה היה לפני ההחלטה על היברידי, בידוד הרעשים יכול להיות יותר טוב אבל היה נסבל עבורי, ביונדאי טוסון החדש למשל הרגשתי שאני נוהג עם חלון פתוח (לא נהגתי עם חלון פתוח) ביונדאי קונה אותו הדבר, לכן יונדאי למשל יורדת מהפרק.

אם הספורטאז׳ החדש יגיע בקרוב ויוצע בגרסא היברידית בהחלט אתן לו ניסיון, בהנחה שיגיע לפני שאסגר על עצמי

פורסם (נערך)

מרצדס A קלאס יכולה להיות מתאימה טובה אבל תצתרך למתוח טיפה את התקציב כנ"ל לגבי ולוו xc40.

אולי תחכה ל308 החדשה שאוטוטו צריכה להגיע לארץ, במבחני רכב שראיתי בידוד הרעשים שלה צויין כטוב הרבה יותר ממה שיש בגולף ואפילו בA3 לכן אני חושב שעבורך זאת יכולה להיות אופציה מעניינת במיוחד.

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/נתוני-הביצועים-וצריכת-הדלק-2022-פיג-ו-308-החדשה

https://www.topgear.com/car-reviews/peugeot/308-0/driving?_gl=1*1vxgi79*_ga*SmQ3ZFdSano1QXVFQzZDbmh5SWpnMW50aU90Mkpqdk43QnlhWGFSSUpBZHBZb3hFYTlvMmVWMmNuUkc2U2Z6aA..

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
לפני 20 דקות, Gavrik כתב:

מרצדס A קלאס יכולה להיות מתאימה טובה אבל תצתרך למתוח טיפה את התקציב כנ"ל לגבי ולוו xc40.

אולי תחכה ל308 החדשה שאוטוטו צריכה להגיע לארץ, במבחני רכב שראיתי בידוד הרעשים שלה צויין כטוב הרבה יותר ממה שיש בגולף ואפילו בA3 לכן אני חושב שעבורך זאת יכולה להיות אופציה מעניינת במיוחד.

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/נתוני-הביצועים-וצריכת-הדלק-2022-פיג-ו-308-החדשה

https://www.topgear.com/car-reviews/peugeot/308-0/driving?_gl=1*1vxgi79*_ga*SmQ3ZFdSano1QXVFQzZDbmh5SWpnMW50aU90Mkpqdk43QnlhWGFSSUpBZHBZb3hFYTlvMmVWMmNuUkc2U2Z6aA..

לא הייתי מודע בכלל לקיומו של הדבר הזה. נראה מצוין. אצור קשר עם היבואן לקבלת עדכון כשתגיע לארץ, נשמע מבחינת גודל, מנוע ואבזור בדיוק כמו מה שאני מחפש. מקווה שתגיע בקרוב

פורסם (נערך)

אם אתה לא לחוץ על רכב עכשיו, גם תוכל להמתין ליונדאי קונה שתגיע בגירסה היברידית כנראה ברבעון השני

עם הטויוטה יש לי אישית בעיה שהם פשוט ״עגלה״

האיוניק למשל הרבה יותר נמרצת

עריכה אחרונה על ידי roy007
  • תוכן חדש...