Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום 

יש לי סקודה אוקטביה סטיישן 2015. המזגן עובד ממש טוב אבל רק בצדדים ובמושב האחורי. שני התריסים המרכזיים לא מוציאים כלום. לא קור ולא אוויר. 

מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?

עריכה אחרונה על ידי G.Y.D
פורסם

האם הדבר קורה כאשר גם בורר כיוון האוויר מכוון על המצב שמוציא אוויר קדימה אל הנהג?

image.png.fee1b6af22638ff57866f0fd669fad88.png

בכל אופן, לא מזיק לנסות לעשות איפוס/קליברציה:

2016 BMW M235i.

פורסם

היי 

כן, מאוד מוזר אבל התריסים פתוחים והבורר לחוץ על כיוון הנהג ועדיין לא מוציא אוויר מהמצע אלא רק בצדדים. 

כאילו שהתריסים סגורים מבפנים או משהו כזה...

פורסם

ייתכן וקיימת בעיה במנועים של המדפים אשר מווסתים את כיוון יציאת האוויר.

סריקת תקלות אמורה לתת תשובה לבעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

ממה שאני מכיר, יש תקלה מוכרת של הסרבו של המדפים שנכשל. 

איך ביצעת "בדיקת מחשב"? בכל מקרה, מאיפה אתה בארץ? שווה לקפוץ לאחד המוסכים המומלצים לבדוק.

2016 BMW M235i.

פורסם

היי

תודה רבה על העזרה. 

עשו לי בדיקת מחשב לא מזמן לבעיה שלא קשורה למזגן...

אני מנתניה. על מה ממליץ?

פורסם

אני אישית ממליץ על "מוסך רון" בתל אביב, מומחה לרכבי הקונצרן והעלה מספר סרטונים שהוא מתקן תקלה דומה.

אתה יכול לחפש בגוגל וכאן בפורום על ההמלצות. בן אדם אגדה.

מקווה עבורך שלא מדובר באיזה סרבו פנימי שמצריך פירוק של הדאשבורד, אבל רון בטח ידע לטפל בזה.

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...