Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען סופר צארג'ר לבית - אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, avargel כתב:

@Transporter

אני חייב להבין מה מערכת השיקולים שלך בקניית רכב חשמלי בכלל, טסלה בפרט, ואיך הגעת למחשבה בכלל על עמדת טעינה מהירה בשביל אוטו שזז מהחניה פעם בשבוע

כשתגדל, תבין

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 שעות, vadim6385 כתב:

אם זה כמו במחשבים ניידים וסמארטפונים, אז אמור להיות מנגנון חומרתי או תוכנתי ברכב עצמו שעוצר את הטעינה כשמגיעים ל95%, כדי לא לגרום נזק לסוללה.

בטסלה אפשר לקבוע מהמסך ברכב או מהאפליקציה באיזה אחוז לעצור את הטעינה. ברירת המחדל היא 90%. גם 100% הם כמובן לא 100% אמיתיים.

פורסם
לפני 18 דקות, eladts כתב:

בטסלה אפשר לקבוע מהמסך ברכב או מהאפליקציה באיזה אחוז לעצור את הטעינה. ברירת המחדל היא 90%. גם 100% הם כמובן לא 100% אמיתיים.

בדגמי LR ו-P.

ה-RWD מגיעה עם סוללת LFP שאמורה להיטען ל-100% באופן קבוע על פי ההמלצות

פורסם
לפני שעתיים, avargel כתב:

@Transporter

אני חייב להבין מה מערכת השיקולים שלך בקניית רכב חשמלי בכלל, טסלה בפרט, ואיך הגעת למחשבה בכלל על עמדת טעינה מהירה בשביל אוטו שזז מהחניה פעם בשבוע

Staring into the abyss

אמיץ מצדך

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 7 שעות, Transporter כתב:

תודה על התגובות

בכל מקרה בדקתי ואין בעיה לשים עמדת טעינה גם מעל התת קרקרעי

אם בסך הכל אני מטעין שם 6 שעות בשבוע זה לא מעניין אף אחד

אז יש דרך להפסיק את הפעילות של המטען דרך אפליקציה וכו ?

הרכב שמתופעל ברמה הכי גבוהה מרחוק מבחינת אפליקציה - טסלה.

אפשר לכבות/להדליק טעינה מרחוק. להגדיר שעה ספציפית מראש שבה תתחיל הטעינה. להגדיר יעד להטענה, להגדיר שעת יציאה שאתה אמור לצאת לנסיעה והמערכת לבד תתחיל להטעין בשעה שצריך בכדי שבשעה שהגדרת הרכב יהיה מוכן עם טווח הבטריה שהגדרת. בקיצור, מבחינת פונקציונליות של משחקי טעינה - אין שום רכב שמתחרה בטסלה כיום.

בנוסף מטען דור 3 של טסלה למיטב ידיעתי ניתן להגבלה למספר VIN ספציפי, כלומר אם יש לך רכב טסלה ומטען דור 3 של טסלה - ניתן לתת הוראה למטען לא להטעין שום רכב חוץ ממספר שלדה ספציפי שתגדיר למטען וככה אף אחר לא יוכל להטעין במטען ו"לגנוב" חשמל.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, בוני03 כתב:

בנוסף מטען דור 3 של טסלה למיטב ידיעתי ניתן להגבלה למספר VIN ספציפי, כלומר אם יש לך רכב טסלה ומטען דור 3 של טסלה - ניתן לתת הוראה למטען לא להטעין שום רכב חוץ ממספר שלדה ספציפי שתגדיר למטען וככה אף אחר לא יוכל להטעין במטען ו"לגנוב" חשמל.

יכול להטעין את כל הרכבים או טסלה בלבד. אין נעילה ל-VIN לפחות בגרסאת תכנה ששלי הגיע ולא עדכנתי.

עריכה - צודק. כנראה אני צריך לעדכן תכנה במטען

image.thumb.png.ef9829070e2d201e36be65f7e851c22d.png

עריכה אחרונה על ידי galbh
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

רשימת מכוניות מורשות זו רק ההתחלה. בארה"ב אנשים כבר נתקלו בעמדות טעינה AC של טסלה שמחייבות בתשלום אוטומטית דרך חשבון הטסלה, כמו סופרצ'רגרים. מדובר בעמדות V3 סטנדרטיות, כך שכנראה כל העמדות הקיימות יוכלו לפעול כך לאחר עדכון תוכנה. כרגע זה במקומות בודדים בניסוי, אבל הפוטנציאל ברור. אם אתה לא זקוק לעמדה שלך כשאתה לא בבית, תן לה לעבוד בשבילך. מה שמאפשר את זה זה הקישוריות בין העמדה לרכב שקיימת בטסלה גם בעמדות AC וגם בסופרצ'רגרים. זה מאפשר אימות זהות וחיוב בלי מסך בעמדה, קורא כרטיסי אשראי, אפליקציה או תג RFID. זה פשוט הרבה יותר נוח ממה שקיים אצל היצרנים האחרים, כמו לתדלק עם דלקן. עם זאת, כדי לאפשר למכוניות שאינן טסלה להשתמש בעמדות שלה טסלה החלה בניסוי במספר מדינות באירופה בו ניתן להשתמש בסופרצ'רג'רים דרך האפליקציה שלה, בדומה לרשתות הטעינה האחרות. אולי בעתיד זה יורחב גם לעמדות AC בתשלום.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם
לפני 12 שעות, avargel כתב:

@Transporter

אין שיקול

זה לא בשבילי

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, Transporter כתב:

זה לא בשבילי

זה מזכיר את הבדיחה על זה שנכנס לקליניקה און ואמר לרופא "אני פה בשביל חבר". הרופא ענה לו "טוב, תפתח את המכנסיים ותוציא את החבר".

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • מצחיק 4
פורסם
לפני 13 שעות, galbh כתב:

להתייעץ בשביל חבר על בעיות טעינה בבניין ולעשות לו אופטימיזציות על הזמנים זאת כבר רמה גבוהה מאוד. 

זה כמו להיכנס לקליניקה און ולהגיד לרופא "יש לי חבר שרוצה להיות כוכב פורנו".

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, eladts כתב:

זה כמו להיכנס לקליניקה און ולהגיד לרופא "יש לי חבר שרוצה להיות כוכב פורנו".

ואז לשאול "מה בדרך כלל אמורים לעשות בסרטים האלה? יש לחבר זמן רק בסופ"שים, הוא מאוד עסוק".

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 9 שעות, vadim6385 כתב:

ואז לשאול "מה בדרך כלל אמורים לעשות בסרטים האלה? יש לחבר זמן רק בסופ"שים, הוא מאוד עסוק".

אפשר אולי לעבוד מהבית בזום?

פורסם
בתאריך 31.1.2022 בשעה 15:05, avargel כתב:

@Transporter

שופוני.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 5 שעות, eladts כתב:

אפשר אולי לעבוד מהבית בזום?

יש מצב שדווקא כן

• תוכן חדש...