Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כל כך מבין למה אנשים בכלל שוקלים לקנות רכב של דאצ'יה אלא אם חייבים 4X4 עם אחריות. סיכום של מבחן אוטו "דאסטר החדש הוא רכב פנאי מוצלח וטוב משמעותית מקודמו. נוחות הנסיעה מצוינת, יחידות ההנעה מוצלחות והיכולת בשבילים נאה בגרסת ההנעה הקדמית, משובחת בכפולה. המחיר הנמוך בהשוואה לדגמים מקבילים היה עושה את הדאסטר לקנייה מוצלחת ומומלצת למרות רמת הרעש והנדסת האנוש, אבל ציון הבטיחות הנמוך מקשה על כך."

רכב רועש, הנדסת אנוש גרועה וציון בטיחות גרוע? תחשוב שוב וממליץ לך  לעשות נסיעת מבחן או אפילו רק לשבת ברכב ולחשוב טוב

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 3 דקות, Michazzz כתב:

אני לא כל כך מבין למה אנשים בכלל שוקלים לקנות רכב של דאצ'יה אלא אם חייבים 4X4 עם אחריות. סיכום של מבחן אוטו "דאסטר החדש הוא רכב פנאי מוצלח וטוב משמעותית מקודמו. נוחות הנסיעה מצוינת, יחידות ההנעה מוצלחות והיכולת בשבילים נאה בגרסת ההנעה הקדמית, משובחת בכפולה. המחיר הנמוך בהשוואה לדגמים מקבילים היה עושה את הדאסטר לקנייה מוצלחת ומומלצת למרות רמת הרעש והנדסת האנוש, אבל ציון הבטיחות הנמוך מקשה על כך."

רכב רועש, הנדסת אנוש גרועה וציון בטיחות גרוע? תחשוב שוב וממליץ לך  לעשות נסיעת מבחן או אפילו רק לשבת ברכב ולחשוב טוב

אני מנסה להבין לאן אתה מנסה לכוון אותי ולא לגמרי מצליח😊

האם התכוונת שהדאסטר זה לא הרכב בשבילי?

פורסם

אני לא מבין למי מתאים בשנת 2022 רכב כזה - כשהוא קונה חדש מהחברה. זה לא מכוון אליך ספציפית, הרכב לא מתאים לתקופה שבה כל רכב מיני מגיע עם מערכות בטיחות מתקדמות וכו'.

פורסם
לפני שעתיים, EYAL131 כתב:

יש מצב שעזרתם לכוון אותי לרכב חשמלי. חווית נסיעה אחרת בהשוואה לדסטר. 

האם ג'ילי גאומטרי C היא הבחירה ?

לפי דעתי כיום זאת הבחירה המועדפת. לג'ילי יש טווח סוללה מכובד, ביצועים טובים, אבזור ברמה גבוהה והכל במחיר סביר.

וכמו שאתה אומר, הנסיעה נעימה ושקטה עם זמינות כוח מיידית - את זה אפשר להשיג רק ברכב חשמלי.

פורסם
לפני שעתיים, Michazzz כתב:

אני לא מבין למי מתאים בשנת 2022 רכב כזה - כשהוא קונה חדש מהחברה. זה לא מכוון אליך ספציפית, הרכב לא מתאים לתקופה שבה כל רכב מיני מגיע עם מערכות בטיחות מתקדמות וכו'.

כי הוא זריז, נח, מרווח, תא מטען פרקטי, רכב פנאי ולכן גבוה- שזה האופנה שאנשים אוהבים, ולא יקר יחסית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב שמכוון להכי זול בכל מכלול - רק בישראל ובמזרח אירופה יכול להמכר

פורסם

זה לא נכון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זו דעתך וזו דעתי, רכב כדי להגיע מנקודה א לב אפשר לקנות גם ב 30,000 שח, אם כבר קונים רכב חדש ועוד מוציאים 140,000 שח - דאצ'יה זה פשוט לא זה. אבל מציע לפות"ש להכנס לרכב ולבדוק בעצמו. בתור מונית ברומניה זה אחלה רכב כנראה, בישראל יש חלופות יותר מתאימות.

opel-astra-2022-dashboard.jpg

renault_megane_2021_interior.jpg

2020_peugeot_e-208_18_1600x1200.jpg

H1g6ZxVJhO_108_207_917_516_0_x-large.jpg

פורסם

במחיר התחלתי הדאציה אופציה מעניינת, הרכבים שהצגת יקרים יותר.

הגיר והמנוע לא מכלול מיושן למשל.

פורסם

אופל אסטרה, רנו מגאן, פיג'ו 2008 ודאצ'יה דאסטר - המחירים דומים לדעתי

פורסם

2008 יקרה יותר,אסטרה,גרנד קופה קטגוריה שונה וגם הם יקרות יותר, הרנו עולה 150 אלף, יש הבדל של 30 אלף כמעט.

פורסם

אני נהנה לשבת מול ההגה ולא מתחת לגחון - די נמאס לי , שיקנה מה שיתאים לו. בהצלחה בבחירה

פורסם

אני הבנתי שנושא הגחון ברכב חשמלי לא ימלא את רצוני.

ואני בסדר עם זה. אני צריך לקבל החלטה על איזה רכב חשמלי ללכת במסגרת התקציב שלי.

האמת, אני שמח לקבל רכב חדש ומפנק😊

פורסם

לא שמישהו באמת טועה פה אבל "האווירה" לפיה הג'ילי היא קנייה בונבוניירה והדאסטר זה דרעק מיושן לא לגמרי נכונה.

אינני מכיר  את הדור החדש של הדאסטר ובוודאי לא את הג'ילי אבל הדאסטר הוכיח עצמו כרב מכר אמין שנותן תמורה מעולה+ למחירו וזאת לא רק ברומניה ורוסיה אלא ברוב אם לא כל מדינות מערב אירופה.

הג'ילי בכלל והחשמלית בפרט לעומת זאת עוד לא הוכיחה כלום, אבל כלום. היא לא משווקת בשום מדינה נורמלית (אם אני לא טועה חוץ מסין ובלארוס רק אנחנו "זכינו" לקבלה ואולי אני טועה לגבי שווקי היעד הנוכחיים אבל לא לגבי זה שהיא עדיין בגדר תעלומה בכל הנוגע לאמינות ולשאר הפרמטריים שעל פיהם אפשר להעריך רכב מחוץ לאולם התצוגה), דובר כאן על בטיחות אז מבחני הריסוק שלה...אופס, אין לה עדיין (לחשמלית). היא אולי נורא נעימה לנסיעה (??) אבל לא מעטים יחשבו שהיא נראית לפחות מקדימה כמוהכלאה בין מריצה למקרר, אנחנו לא יודעים כמה זמן תחזיק לה הסוללה, לא יודעים כמה תאבד זו מיעילותה אחרי שנה, שנתיים שלוש, איך תראה הפלסטיקה אחרי כמה שנים ואני מתקשה להאמין שמישהו בקהל המכובד כאן מאמין בעצמו למה שהסינים מספרים לנו כשהם רוצים לשווק את תוצרתם.

הדאסטר הוא רכב נישתי, נראה כמו רכב ולא כמו... הוא לא פחות נוח מהג'ילי (מי בדיוק נסע וקבע שהיא נוחה יותר מהדאסטר??), לא בטוח שהוא פחות מרווח, לא בטוח שהוא יותר רועש ולא בטוח שאיכות החומרים וכמות הפלסטיק הקשיח שונה באמת בין שתי המכוניות, בגרסת ה-150 כ"ס הדאסטר אפילו זריז למדי ויש לו תכונה מופלאה-הוא מסוגל לנסוע יותר מ-150 קמ"ש מה שהג'ילי לא ממש עושה... הדאסטר ידוע כקשוח וכן, הוא גבוה ומתאים לכבישים משובשים ולשטח קל, הרבה הרבה יותר מהג'ילי.

אז נכון, גם כשסובארו נכנסו לארץ היינו חשדניים, גם כשסקודה ודאצ'יה הופיעו שוב היינו סקפטיים ובהחלט ייתכן שבעוד כמה שנים הג'ילי תוכיח את עצמה כקנייה מצוינת, אמינה, בטוחה ושומרת ערך, ייתכן ולא.

לכן צריך להיות קצת יותר מתונים כשמהללים את המותג הנפלא הזה ומבין שתיהן, ברור שאני הייתי בוחר בדאסטר, פשוט מתאים לי יותר, אני זה שנוהג ברכב ולא הרכב נוהג אותי ואני פחות נדרש ל@$^&*^ "אדפטיבי", הסתדרתי מצוין 40 שנה בלי...

ולפותח השרשור, אם חשמלית היא המטרה, הג'ילי בהחלט ראויה לנסיעת מבחן (רק כי הנירו או האיוניק יקרות (הרבה) יותר...),

• רעיון טוב! 1

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...