Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Transporter כתב:

בינתיים בכלל אומרים לי לא להתקרב ל DEWALT רק מקיטה

אין על מילווקי בעולם!!

יום טוב גם לך

פורסם

שטויות, כולן טובות ואין שום מניעה או דברי שלילה לרכוש את אחת מהחברות המובילות.

(מקיטה, בוש, דיוולט, מילווקי)

חלק מהמשתמשים יעריכו/יעדיפו יותר חברה אחת על פני השניה בעיקר מאופי השימוש בהן והחוויה הכללית מהמוצר.

• רעיון טוב! 2

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני 9 שעות, gsi16v כתב:

שטויות, כולן טובות ואין שום מניעה או דברי שלילה לרכוש את אחת מהחברות המובילות.

(מקיטה, בוש, דיוולט, מילווקי)

חלק מהמשתמשים יעריכו/יעדיפו יותר חברה אחת על פני השניה בעיקר מאופי השימוש בהן והחוויה הכללית מהמוצר.

אז כל DEWALT מסדרת XR מקצועיות  וחזקות כמו מקיטה 171 וכו' ?

פורסם
לפני 18 שעות, yuvk כתב:

לא נתקלתי עד היום בממיר שאיננו שנאי. יש לי מספר שנאים - מקטנים עד ענק (להפעלת מסור גרונג 2000 וואט). גם המוצר שואדים שם הוא שנאי עם פיוז ולד לביקורת.

כמעט כל ממיר כולל שנאי אלא שבממירים ה"חכמים" השנאי אינו שנאי ברזל פשוט הפועל בתדר הרשת אלא שנאי פריט העובד בתדר גבוה ונשלט ע"י מעגל (פחות או יותר) מתוחכם.

ישנם יתרונות לממירים חכמים כגון משקל, נפח, הגנות וכו' אולם כאן אין צורך בהן, לטעמי עדיף שנאי פשוט וזול שיעשה את העבודה וישרוד שנים.

פורסם
לפני 3 שעות, Transporter כתב:

אז כל DEWALT מסדרת XR מקצועיות  וחזקות כמו מקיטה 171 וכו' ?

כל כלי של כל חברה יש לו כלי מתחרה בחברה אחרת, דגם ספציפי לא סדרה.

הבדלי הכח הם לא מעל 10% בין הכלי הכי חזק של כל סדרה אבל כח זה לא הכל, לכל כלי יש נוחות/משקל/פיצרים/מיקום בוררי הפעלה שונה וכך כל לכל אחד שמשתמש בכלי תהיה עדיפות.

אבל בגדול עדיין מדובר בידית עם מנוע... זה לא שכלי אחד יעשה משהו והכלי המתחרה יכשל במשימה.

באמינות אין שום מדד, בכל המותגים קרה לאנשים לקבל כלי תקול הישר מהקופסא, כלי שהתקלקל אחרי חודש וכלי שעובר גיהנום יום-יום במשך מספר שנים ועובד 'כמו חדש'.

זה שבקבוצה אחת אנשים ירשמו רק מקיטה ולא לגעת בדיוולט, או רק מילווקי ובוש זה חרא או כל קומבינציה אחרת של 'רק' ו'לא לגעת' - זה לא מדד לכלום, אין שום נתון מספרי השוואתי 

פורסם
לפני כשעה, Haim_gds כתב:

אלא שבממירים ה"חכמים" השנאי אינו שנאי ברזל פשוט הפועל בתדר הרשת אלא שנאי פריט העובד בתדר גבוה ונשלט ע"י מעגל (פחות או יותר) מתוחכם.

השם הנכון הוא ממיר מתח ממותג. לא שנאי.

• רעיון טוב! 2

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, Igalz כתב:

כזה?

יש לי את המטען הזה ובזמני חקרתי את הנושא לעומק. מצאתי לא מעט המלצות שלא לבצע את ההמרה ולהשתמש בשנאי 110-220, כי יש רכיבים נוספים במטען ש-220V מתח גבולי שלהם והמטענים אחרי ההמרה לא חיים יותר מכמה חודשים. בנוסף לזה, לאותו דגם של מטען יכולות להיות כמה גרסאות של המעגל ולא כל הגרסאות מתאימות להמרה.
אני אישית רכשתי בסוף שנאי 2.5KW יד שניה בסכום סמלי וסגרתי את הפינה של רכישת מוצרי חשמל מאמזון ארה''ב.

עריכה אחרונה על ידי Boltik
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, gsi16v כתב:

כל כלי של כל חברה יש לו כלי מתחרה בחברה אחרת, דגם ספציפי לא סדרה.

הבדלי הכח הם לא מעל 10% בין הכלי הכי חזק של כל סדרה אבל כח זה לא הכל, לכל כלי יש נוחות/משקל/פיצרים/מיקום בוררי הפעלה שונה וכך כל לכל אחד שמשתמש בכלי תהיה עדיפות.

אבל בגדול עדיין מדובר בידית עם מנוע... זה לא שכלי אחד יעשה משהו והכלי המתחרה יכשל במשימה.

באמינות אין שום מדד, בכל המותגים קרה לאנשים לקבל כלי תקול הישר מהקופסא, כלי שהתקלקל אחרי חודש וכלי שעובר גיהנום יום-יום במשך מספר שנים ועובד 'כמו חדש'.

זה שבקבוצה אחת אנשים ירשמו רק מקיטה ולא לגעת בדיוולט, או רק מילווקי ובוש זה חרא או כל קומבינציה אחרת של 'רק' ו'לא לגעת' - זה לא מדד לכלום, אין שום נתון מספרי השוואתי 

ובכל זאת

סדרת הקצה של DEWALT עולה חצי מחיר מסדרת הקצה של מקיטה

לא שמפריע לי לשלם פחות אבל תוהה למה

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, Transporter כתב:

ובכל זאת

סדרת הקצה של DEWALT עולה חצי מחיר מסדרת הקצה של מקיטה

לא שמפריע לי לשלם פחות אבל תוהה למה

שלילי

לדוגמא מחירים עדכניים לקיטים מברגה-מקדחה נטענים של סדרות העלית 18/20v מהאתר כלים שנתנו כאן:

מטאבו 899

בוש 1187

דיוולט 1289

מקיטה 1357

מילווקי 1498

חלק מהפרשי המחיר נובעים מהספק הסוללות שמגיע בקיט 2-5A, כך שבעצם עלות הכלים דיי זהה בין כולם מלבד מטאבו.

כך גם בפטישונים ומסורים, מחירים דיי דומים לכלים מתחרים

https://newtools.co.il/category/drivers/drivers-combo/

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם
לפני 23 דקות, yuvk כתב:

ויש בו לרוב סליל ולא שנאי.

יש כמה סוגים, בפשוטים באמת אין שנאי אלא סליל ועוד כמה וכמה רכיבים מסביב.

ביקרים יותר, מסוג isolated dc/dc יש גם שנאי קטן, ולפעמים יותר מאחד.

אבל זה לא מונע את העובדה שכל המכלול נקרא "ממיר מתח ממותג" ולא "שנאי".

• מעניין 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 31 דקות, gsi16v כתב:

שלילי

לדוגמא מחירים עדכניים לקיטים מברגה-מקדחה נטענים של סדרות העלית 18/20v מהאתר כלים שנתנו כאן:

מטאבו 899

בוש 1187

דיוולט 1289

מקיטה 1357

מילווקי 1498

חלק מהפרשי המחיר נובעים מהספק הסוללות שמגיע בקיט 2-5A, כך שבעצם עלות הכלים דיי זהה בין כולם מלבד מטאבו.

כך גם בפטישונים ומסורים, מחירים דיי דומים לכלים מתחרים

https://newtools.co.il/category/drivers/drivers-combo/

אני לא ראיתי בכלל מקיטה בעלויות האלה

מברגות HI END כולן באיזור 2000

DEWALT בערך חצי

פורסם
לפני 4 שעות, Transporter כתב:

אני לא ראיתי בכלל מקיטה בעלויות האלה

מברגות HI END כולן באיזור 2000

DEWALT בערך חצי

לא יודע איפה ראית

שמתי קישור, תראה שם

פורסם

חפש באמזון גרמניה או אנגליה מטען מקורי.

יעלה לא הרבה יותר מכל ההתעסקות הזו ויהיה הרבה יותר אמין בטיחותי ונח לשימוש.

במיוחד אם אתה נאמן לחברה אחת (לא משנה כל כך איזו) וכל הכלים שלך עובדים עם אותן הסוללות.

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...