Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, 

בתוכנית של חיים אתגר, נאמר עלידי המומחה נמרי שמומלץ להחליף צמיגים אחרי 10 שנים. 

כן כן 10 שנים. 

והם טענו שהזמן בכלל לא רלוונטי. 

עכשיו, זה רק אני או שזה פשוט הזוי מה שהם אומרים, כי ידוע לי לפחות שצמיג לאחר 3 שנים מתייבש והגומי שלו לא בדיוק כבר גומי אלא יותר דומה לפסלטיק, במיוחד בצמיגים הסיניים הזולים. 

10 שנים??? זה באמת נכון? 

עריכה אחרונה על ידי timur2008
  • רעיון טוב! 1

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אליבא דה פנצ'ריות ישראל, ברכב ליסינג מצווה להחליף צמיג (או יותר) בכל כניסה לפנצ'ריה ולא משנה מה הסיבה, כולל אם הצמיג נרטב מהאמבט..

מעטים הצדיקים שיסתפקו בפשוט לתקן את הפנצ'ר.

פורסם

זה תוכנית מאוד מאוד ישנה.

לא בטוח שכל ה''צדיקים'' שם אכן כאלה מומלצים גם היום.

מצד שני ניתקלתי במספר רכבים שכמעט לא נסעו והיו בחנייה תת קרקעית מתחת לבית וראיתי צמיגים מקוריים בני 7/8 במצב מעולה ויזואלית. עדיין יש מצב שהצמיג מתקשה משמעותית ואם יתחיל לנסוע ויבלה בשמש תוך חודש יתפרק.

חבל שלא הזכירו שמנסים לדחוף דרעק סיני שלוקח לו רק עוד 10-20 מטר לבצע בלימה, שזה הבדל של חיים ומוות, או תאונה קלה לעומת תאונה קשה.

• רעיון טוב! 2
פורסם

הכניסו רכב עם שלושה צמיגים מ-2018 וצמיג אחד מ-2017. אח"כ חיים אתגר עוד גוער בו שמילא היה מחליף צמיג אחד (!) אבל להחליף את כל הארבעה?

צמיג אחד חדש וצמיג אחד מ-2018 על אותו הסרן. יופי חיים. איזו בושה של תוכנית

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני 1 דקה, dorondoron כתב:

אליבא דה פנצ'ריות ישראל, ברכב ליסינג מצווה להחליף צמיג (או יותר) בכל כניסה לפנצ'ריה ולא משנה מה הסיבה, כולל אם הצמיג נרטב מהאמבט..

מעטים הצדיקים שיסתפקו בפשוט לתקן את הפנצ'ר.

וזה טעות גסה. כי הצמיג החדש יהיה מחורבן לסיני.

הייתי צריך לעשות שמיניות באוויר כדי לבקש ואז לוודא שיעשו לי החלפת גלגלים קדימה אחורה בטיפוליסינג... 

סליחה, זה תוכנית חדשה? מתנצל אם הטעיתי

פורסם

נכנסתי לאתר של מישלן. 

ואללה גם שם יש איזה גבול גזרה של 10 שנים. 

ככל הנראה התוקף הסופי ואחרון לצמיג שבקושי נעשה בו שימוש ושהה בתנאי מעבדה. 

אבל להגיד בפריים טיים 10 שנים מומלץ עלידי משרד התחבורה, יש לי בעיה עם זה. 

נכון שיש ויש צמיגים. נכון שימוש שונה. אז 5 שנים יאללה.. אבל 10???

משהו רקוב פה מהראש. 

מקווה שאף אחד לא יחליט עכשיו להחליף צמיגים כל 10 שנים. 

שמישהו ינסה לבלום בלימת חירום בחורף עם צמיג בן 8 ויספר  על החוויה.

אבל אם משרד התחבורה אומר לבן על גבי הירוק!?!? אולי צריך גם במשרד התחבורה להחליף אנשים כל 10 שנים גג? 

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לפני 6 דקות, KipodYam כתב:

וזה טעות גסה. כי הצמיג החדש יהיה מחורבן לסיני.

בדיוק, לך תסביר למגעיל התורן שאתה מעוניין רק בתיקון פנצ'ר ואתה מעדיף צמיג מקורי עם 50,000 ק"מ מאשר זבל סיני שמגיע לך "בחינם"

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, timur2008 כתב:

מקווה שאף אחד לא יחליט עכשיו להחליף צמיגים כל 10 שנים

זה בדיוק העניין. זו תוכנית בפריים טיים. המון אנשים רואים את ה"המלצות" של נמרי ולא רוצים לצאת פראיירים

עריכה אחרונה על ידי YNV
  • רעיון טוב! 1

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

מביך, מקומם אפילו.

לפני 48 דקות, misterb כתב:

אין אף אחד בהפקה שקצת מגדיל ראש?

למה שיגדילו? המטרה היחידה היא למרוח את הזמן בין הפרסומות, שהן הדבר הכי קריטי בערוצים האלו. כאן11 לבינתיים היה ונשאר הפייבוריט שלי, אם וכאשר, חו"ח, ישבתי לאיזה ככה מול הטלויזיה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
לפני 21 דקות, timur2008 כתב:

ככל הנראה התוקף הסופי ואחרון לצמיג שבקושי נעשה בו שימוש ושהה בתנאי מעבדה.

זה לצמיג שאולי ישב במקום מוצל, מבודד מטמפ. לא לצמיג שמורכב על רכב שכל היום נוסע על כבישים רותחים או עומד בשמש.
גם הילד שדחף 4 צמיגים אמר לו את זה.
כן הילד הזה עשה מעשה מטופש, אבל המעשה המטופש שלו היה שהוא החליף צמיג 1 כשלא צריך ולא כשהחליף 4 צמיגים ישנים במקום 1.

בגלל דבילים כמו הדוד נמרי הזה פנצ'ריות ממשיכות לדחוף זבל סיני ואנשים ממשיכים לצרוך אותו.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מתוך העלון (בתחתית העמוד)(מקור)

אני מצאתי 6 שנים אך בתוכנית מצאו 10 שמים? מישהו יכול לאמת/לישלול?

2.PNG.aef208167e672f273d30e5aca2e3ed58.PNG

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם (נערך)

האמירה הזו של 10 שנים גם לי צרמה ממש חזק באוזן..., בזמנו שהחלפתי את הבריגדסטון המקורי של הפונטו שלי- למרות שהמצב ניראה מצויין עם המון בשר- הוא היה כמעט כמו פלסטיק קשיח כבר.

רק זה מה שחסר לנו - כאשר הרוב נוסעים כבר עם צמיגים סיניים זולים שונים על כל סרן- עכשיו הם גם יחשבו שזה נכון לחכות עד 10 שנים לפני שיצטרכו להחליף אותם :brickwall:

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לוחית רישוי לא יתנו לך להחזיק 10 שנים על האוטו, אבל צמיגים זה בסדר, משרד התחבורה אמר. 

פשוט הזוי. 

איך דבר כזה עובר לשידור? 

וגם אם יש באיזה מקום, איזה חוק יבש שנכתב ב 1969 ואף אחד לא טרח לשנות, איפה ההגיון והשכל הישר? 

• אהבתי 2

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...