Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו'ח תנועה על תקנה 36 ד' ו-6 נקודות:

תקנה 36(ד) קובעת כי:

"בכביש המחולק לנתיבים שבהם סומנו חצים המובילים לצומת, לא ייכנס הנהג לצומת, לא יעבור בו ולא יצא ממנו אלא בכיוון חץ שסומן בנתיב שממנו נכנס לצומת"

הדו'ח ע"ס 500 ש"ח האם הוא בנוסף נשלח לכתובת עליה נרשם הדו'ח? בעקרון העניין הוא כזה, הרכב רשום על אבא שלי ואני לא רוצה שהוא ידע, השוטר אמר שזה אינו מיוחס לרכב אבל זה מדאיג אותי שבצורה כזאת או אחרת הוא יקבל הודעה על כך, על אשמה שלי אני לוקח אחריות אני נהג זהיר לא סיכנתי את התנועה (אבל כמובן מבין זאת עבירה והיא אסורה) חסכון של כמה דקות עלו לי ביוקר על אף שהיו עוד רכבים שעשו זאת לפני ויתכן ויצאו על כך בשלום, האם על עבירה כזאת בהתחשב ואין לי עברות קודמות כלל ובזמן המעשה לא היה כל סיכון של התנועה ניתן לבקש החרגה מהקנס (מבית משפט)? ביקשתי מהשוטר התנצלתי אך הוא סירב לוותר לי על הדו'ח. 

פורסם

מן הסתם ס"ס 6482 בחנ"א. העבירה נושאת לא רק קנס (שאתה יכול לשלם), אלא גם 6 נקודות.

אם אתה לוקח את האחריות על העבירה דבר עם אביך ובצע נוהל של העברת האחריות אליך. אם רק תשלם אביך יזכה ל-6 נקודות, ואת זה לא תוכל להסתיר. הרבה יותר בריא להיות גלוי אתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדוע 6 הנקודות עליו? אני מבצע העבירה והרכב רשום על שמו אבל הנקודות נרשמות על מבצע העבירה ולא ע"פ בעל הרכב לא? (כמו במקרה של תאונה)

פורסם

ספריאל, שוטר עצר אותו ונתן לו קנס. אין סיבה שהנקודות יעברו לאביו.

פות"ש, אתה יכול להגיש בקשה להמרה באזהרה כאן (אם יש לך רישיון 7 שנים או יותר. גם אם לא, לא בטוח שלא כדאי לנסות). לא נראה לי שזו עבירה שלא ניתנת להמרה באזהרה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בגדול זו עבירה שהם מכניסים אותה תחת קטגוריית "בריונות בכביש", וישנה הנחיה לא להמיר עבירות כאלה באזהרה.

תמיד ניתן לנסות בכל מקרה...

עצרו אותך במקום? לקחו ממך תעודה מזהה? נתנו לך דו"ח מודפס? מי מופיע בדו"ח? אתה?

• מעניין 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

^^ כן לכל השאלות הכל רשום על שמי ניתן לי במקום לאחר ה"מעצר". 
הייתי חושב אולי לתת חשיבות מעטה לנהג משנת 2007 שאין לו כלל עבירות, קצת התחשבות..לא שאני עושה זאת על ימין ועל שמאל חס וחלילה. 
אגב באתר התשלומים אני לא מוצא את הדו"ח לא תחת מספר הדוח ולא תחת מספר ת.ז ורשיון רכב, לוקח לזה זמן להעלות אונליין או שהם פיקששו? 

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם (נערך)

המונח הנכון הוא "עיכוב".

יש חשיבות לעבר נקי - אבל עדיין יש עבירות שעליהן גם עם עבר נקי של 30 שנה לא ממירים באזהרה.

אבל תגיש בקשה להמרה באזהרה - אין לך מה להפסיד, הכי גרוע תקבל תשובה שלילית ואתה בדיוק באותו מצב שאתה נמצא בו עכשיו.

לגבי התשלום - אאל"ט עולה עד 72 שעות.

ואם התשובה כן לכל השאלות - הדו"ח על שמך ואבא שלך לא יידע אלא אם ימצא בטעות את הדף

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 7 שעות, itzik123 כתב:

ספריאל, שוטר עצר אותו ונתן לו קנס. אין סיבה שהנקודות יעברו לאביו.

פות"ש, אתה יכול להגיש בקשה להמרה באזהרה כאן (אם יש לך רישיון 7 שנים או יותר. גם אם לא, לא בטוח שלא כדאי לנסות). לא נראה לי שזו עבירה שלא ניתנת להמרה באזהרה.

שינו את זה ל-5 שנים.

פורסם
לפני 7 שעות, m3x7r3m3 כתב:

בגדול זו עבירה שהם מכניסים אותה תחת קטגוריית "בריונות בכביש", וישנה הנחיה לא להמיר עבירות כאלה באזהרה.

אין בעיה לתת אזהרה על ס''ס 6482, אם מתקיימים כל התנאים הנדרשים.

פורסם
לפני 7 שעות, fatboy1340 כתב:

^^ אם אין בעיה, אז פנק את פות"ש בהמרה לאזהרה וחסוך לו 500 ש"ח. 

כתבתי "לתת אזהרה" ולא "להמיר לאזהרה".

פורסם
לפני 11 שעות, Boltik כתב:

אין בעיה לתת אזהרה על ס''ס 6482, אם מתקיימים כל התנאים הנדרשים.

אולי בזמן העיכוב עצמו, וגם אז לא בטוח.

דרך מפנ"א עקרונית הם לא אמורים לאשר, אבל מה שהצעתי זה שיטת מצליח:

לפני 18 שעות, m3x7r3m3 כתב:

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

דרך מפנ"א עקרונית הם לא אמורים לאשר

לי ידוע על מקרה הפוך, אומנם ישן, אבל השוטר בשטח אמר שאין לו סמכות לתת אזהרה על עבירה מסויימת, מפנ"א המירו עקב עבר נקי לאורך שנים רבות מעל המינימום.

כאמור, לנסות לא יזיק.

פורסם

מזה מספר שנים המדיניות של משטרת תנועה היא לא להמיר לאזהרות דוחות קנס . יש מספר ס"ס שעליהם מצויין בפירוש שלא ניתן להמיר לאזהרה (למשל נסיעה על שול או חציית שטח הפרדה ).על ס"ס של פות"ש אין ציון כזה. אין מה להפסיד מלבקש להמיר לאזהרה. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 4 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אולי בזמן העיכוב עצמו, וגם אז לא בטוח.

דרך מפנ"א עקרונית הם לא אמורים לאשר, אבל מה שהצעתי זה שיטת מצליח:

למה לא? העבירה לא מופיעה ברשימת העבירות שלא ניתן לתת עליהן אזהרה.

לפני 33 דקות, Be roo כתב:

לי ידוע על מקרה הפוך, אומנם ישן, אבל השוטר בשטח אמר שאין לו סמכות לתת אזהרה על עבירה מסויימת, מפנ"א המירו עקב עבר נקי לאורך שנים רבות מעל המינימום.

כאמור, לנסות לא יזיק.

יכול  להיות שלא היה לו פנקס מתאים ולכן לא יכל לרשום אזהרה.

• תוכן חדש...