Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 34 דקות, ALÞћÃ כתב:

אני אשאל שוב - האם היתה לך אחת? לי יש ; ה"כח" עליו אתה מדבר ממש לא מגיע ב 3,500 אלא באלפיה שלמה מעל, לפחות. נתון שהוא פחות או יותר תואם את נתון היצרן על קבלת המומנט המקסימלי (4,600).

יש לאבי מאזדה ספיריט 2018.

אני גר בירושלים ועליתי איתה את העליות של ירושלים מספיק פעמים עם רכב מלא, וכן הכוח מתחיל להגיע 3500 ובאלפיה מעל אתה מרגיש שהיא מתחילה לצבור מהירות.

אתה נהגתה על הסלטוס שכל ההשוואה הייתה מולה? כי אם לא אז תעשה סיבוב על הסלטוס ותבין את ההבדלים.

• רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, LEGACY 1.8 כתב:

תוסיף לזה צופר צפצפה סטייל סובארו ליאונה.

רק תוהה איך משהו שאפשר להחליף ב20 דק' ועולה 50 ש"ח וההשפעה שלו על חווית השימוש היא 0, הוא בכלל שיקול תורם?

הייתי ממליץ לבחון שוב את הנירו, עלויות אחזקה נמוכות, נוחות נסיעה לא רעה ואבזור ממש בסדר ביחס לסגמנט.

לגבי העגלתיות, שים את ידית ההילוך במצב ספורט\ידני ותקבל רכב אחר לגמרי (ואז צריכת הדלק תשתנה מסביבות ה20 קמ\ל ל16).

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אולי נכתב מעליי ופיספסתי. ממליץ לך לשקול רנו קפצ'ור מנוע 1.3, לפני כשנה ביצעתי נסיעת מבחן התרשמתי מאוד מהאבזור העשיר, מהביצועים, מתא המטען הענק, מהמרווח במושב האחורי ומהנראות של הרכב פנימי וחיצוני. 

פחות התחברתי לנוחות זכור לי שהרכב היה קצת קשיח וקופצני. 

בכל אופן ממליץ לכם להתרשם ממנו, המנוע 1.3 אגב קיים בלא מעט דגמים של רנו-ניסאן ולא שמעתי על בעיות אמינות.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 20 שעות, coavi כתב:

בשל העובדה שיש בו יחידת הנעה רגילה (אוטומט וללא טורבו) אז לא לחשוש לחפש כזה בן שנתיים ולחסוך כסף על הדרך.

כן, אבל, מכונית נטולת יתרונות אחרים.

מתנדנדת על מתליה, סביבת נהג פשוטה ודי מדכאת. אם האישה אהבה את ה-2008, היא לא תשתכנע לקחת משהו אפרורי ונטול שמחה כמו ה-ASX.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...