Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר מכרתי את המיצובישי שלנו והיה לי ברור שאנחנו הולכים לעשות העברת זהב כמו שנאמר פה בפורום לא פעם ולא פעמיים כאמצעי תשלום בטוח ובלתי חוזר. 

הקונה זרם אבל המוסכניק שאצלו הקונה רצה לבדוק את הרכב אמר ״אם אתם באותו בנק - זה הכי קל, זה עובר מיידית״. אכן שנינו היינו באותו בנק וזרמתי, עשינו העברה בנקאית רגילה ואחרי כמה שעות ראיתי את הכסף (זה היה ביום שישי, מפתיע.).

מה דעתכם? העברה בנקאית רגילה בין שני חשבונות באותו הבנק בטוחה מספיק או שיש כאן סיכון?

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם

העברה בנקאית רגילה היא דבר הפיך. העברת זה"ב לא. לכן, כמוכר, אתה צריך להתעקש על העברת זה"ב.

מקווה בשבילך שהקונה ישר ושההעברה תתברר כתקינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טכנית, העברה רגילה היא הפיכה. 

משפטית ממש לא. 

• רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף להיות חכם עם העברת זהב, מאשר להיות צודק משפטית עם העברה בנקאית שבוטלה.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גם בפועלים ואוצר החייל אין באפליקציה.  לזכרוני פועלים יש באתר.

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

פעם אחרונה שקניתי רכב היינו שנינו מאותו הבנק.

התקשרתי וביקשתי לבצע העברת זהב ונאמר לי שאי אפשר לבצע העברת זהב בתוך הבנק, רק העברה רגילה.

ביצעתי העברה רגילה והמוכר ראה את הכסף בחשבון תוך עשר דקות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם זה רק כמה דקות, מה הבעיה? יחכו עד שהמוכר רואה אצלו את הכסף, למה לא?

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

אני ניסיתי לבצע העברת זהב באותו בנק ונאמר לי שאי אפשר,

לפחחת לפי בנק לאומי, העברת זהב אפשרית רק מול בנק זר ולא מלאומי.

כמובן במקרה כזה שיהיה זכרון דברים כולל אסמכתא מצולמת מחשבון הקונה.

חשוב לדעת שעסקה לא מאושרת לא תעבור מלכתחילה, ואם הקונה יבטל, זה אפשרי רק דרך בנקאי, והוא לא יעשה זאת בלי אישור המוטב,

מעבר לזה, ביטול עסקה כזו יכול לגרור להרבה כאב ראש לקונה, אם זה עיקול חשבון, צו מניעת יציאה מהארץ ועוד...

למוכר זה גם יהיה כאב ראש לא קטן, אך בסוף הוא ירוויח יותר.

פורסם

גם כשאני קניתי רכב היינו באותו בנק (או יותר נכון - הבנק שלו קנה את שלי...), וביצענו העברה רגילה. הכסף הופיע מיד בחשבון, בדיוק כפי שהפקידה טענה.

פורסם

הבנק לא ימהר להחזיר את הכסף. רק במקרים חריגים ביותר הנ"ל אפשרי ורק אחרי חקירה עמוקה.

• רעיון טוב! 3

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...