Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב- ביטוח ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שום דבר מיוחד.

אחרי העברת בעלות, או 2 דק לפני פשוט תתקשר לסוכן שלך ותבקש לבטל את הביטוח עקב מכירת הרכב. הביטוח יחזיר לך את הסכום היחסי שנשאר לך עד שיסתיים הביטוח.

לדוג' אם הפעלת את הביטוח ב01/10 וביטלת אותו ב01/12, יוצא שהשתמשת סה"כ חודשיים בביטוח. הסכום ששילמת מחולק לפי 12 חודשים ואז יחזירו לך על 10 חודשים את הכסף.

רק תגיד להם שזה עקב מכירה, כאחרת יש כאלו שגובים קנס על ביטול

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

אתה לא חייב לבטל את הביטוח - אתה יכול גם להקפיא אותו ולגרור אותו לרכב הבא, כמובן עם השלמת הפרשי פרמיה, אם יידרשו.

וחשוב מאד - אם אתה מבוטח בחברה ששולחת תעודות ביטוח חובה פיזיות אתה עשוי להדרש להחזיר את התעודה. זה עלול לעכב את ביטול הביטוח (זמן המשלוח - לכן עדיף להחזיר אותה למשרד הסוכן, אם קיים). כמוכן, כמובן, לא להשאיר את התעודה לרוכש הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק מתקן תשובה קודמת - לא לבטל את הביטוח אפילו שניה לפני שהבעלות על הרכב הועברה.  

ברגע שבוצעה העברת בעלות - תבטל את הביטוח.

פורסם

אז ברגע שעוברת הבעלות, אני מבטח, הוא צריך לעשות חדש משלו, גם זה יקח כמה שעות? נניח שהוא בא בערב בשעות שאין סוכנויות, מה נעשה עם הרכב עד הבוקר? 

פורסם (נערך)

זבש"ו. שיכין את הביטוח מראש. או שתדחו את העברת הבעלות לבוקר הבא.

אתה מבטל את הביטוח לאחר שהעברת בעלות בדואר\משרד הרישוי. בינינו, גם אם זה ייקח עוד יום זה עניין של כמה עשרות שקלים לכל היותר.

אתה לא רוצה שהקונה יתבע את הביטוח שלך - זה יגרום לך נזק, למשל עלית פרמיה בביטוח עתידי. וזאת מעבר לכך שחוקיות השארת הביטוח לקונה לא ברורה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, mrmiki1234 כתב:

אז ברגע שעוברת הבעלות, אני מבטח, הוא צריך לעשות חדש משלו, גם זה יקח כמה שעות? נניח שהוא בא בערב בשעות שאין סוכנויות, מה נעשה עם הרכב עד הבוקר? 

לא להתחיל את תהליך העברת הבעלות לפני שלרוכש יש ביטוח.

אין לו ביטוח? להמתין עם העברת הבעלות ומסירת הרכב עד שיהיה לו ביטוח.

ברגע שהועברה בעלות (כפי שכבר נאמר)  הכיסוי הביטוחי של הבעלים הקודם מוטל בספק, ואין להסתמך עליו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה לי כמוכר אכפת לי אם הוא עושה ביטוח? אני צריך לוודא שיש לו?

(שקניתי את הרכב מחברת ליסינג אם רצו שאביא להם ביטוח חובה לצורך השלמת העסקה)

פורסם

ממה שאני יודע אין לך שום חובה לבדוק אם יש לו ביטוח או לא. כמו שזה לא אמור לעניין אותך אם יש לו רשיון או לא.

פשוט בשבילך, אל תבטל את הביטוח עד אחרי העברת בעלות, שלא יהיה מצב שהרכב לא מבוטח.

בקשר אליו, רוב האנשים שקונים רכב מתקשרים לסוכן שלהם כבר יום לפני ורוכשים ביטוח שיחל מיום העברת בעלות, ואז כבר מתחילת היום יש לו ביטוח

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

פעם אחרונה שקניתי רכב, פשוט ישבתי ברכב אחרי העברת הבעלות, דיברתי עם wobi ועשיתי ביטוח.

לקח חצי שעה בערך. לא יצאתי לדרך לפני שידעתי שיש לי ביטוח תקף.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, פינדר כתב:

פעם אחרונה שקניתי רכב, פשוט ישבתי ברכב אחרי העברת הבעלות, דיברתי עם wobi ועשיתי ביטוח.

לקח חצי שעה בערך. לא יצאתי לדרך לפני שידעתי שיש לי ביטוח תקף.

השאלה מה אם לא כל הקונים אחראים כמוך?

פורסם

הבעיה עם וובי היא שהדחרות פועל עד 4 אחהצ (לא זןכר לגבי המכירות). בצר לך אתה יכול לקנות ביטוח בדואר ולבטל אותו אחרי שקנית ביטוח במחיר סביר.

• תוכן חדש...