Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אתם מחליפים מוסך כל טיפול או שומרים נאמנות?  

56 הצבעות

1. 1. האם אתם מחליפים מוסך כל טיפול או שומרים נאמנות?

• מחפש את הכי זול
      10
    • רק מוסך יבואן
      22
    • זה מוסך שסבא, אבא שלי ואני מטפלים במכוניות שלנו
      24

פוסטים מומלצים

פורסם

חד משמעית שומר נאמנות למוסך אחד,

במקרה שלי זה מוסך של חבר קרוב אז על אחת כמה וכמה שאני אלך רק אליו והוא לא פחות מדוקטור לוואגיות.

מוסכי יבואן תמיד מרגישים לי אפלים ומרושעים, כמו איזה בית חולים שאין לך מושג מה קורה שם, לוקחים לך תאוטו אומרים לך שב בצד, דוחפים לך איזה קפה ממכונה מסריחה, ואז יוצאים אליך עם חשבונית "הזה קח תשלם". מה עשו? מי עשה? איך עשו? לך תחפש. במוסך פרטי אתה יכול לראות, להתעניין, לשאול, וגם להנות על הדרך אם הבן אדם חברותי.

2005 VW Passat B5.5 2.0l 115hp 
1991 VW Golf Mk2 1.3l 55hp 

פורסם
לפני 19 דקות, עדי-אל כתב:

אם מצאתי מוסך טוב (מקצועי, אמין, זריז) אז למה להחליף?

אם לא אז למה להמשיך איתו?

אתה מציג את שני הקצוות אבל יש גווני בינים שלפעמים לא בא לך מייד להחליף מוסך גם אם הנוכחי לא מושלם
"אני מכיר אותו , אני רגיל אליו , אין לי כוח למישהו אחר , הוא קרוב אלי לעבודה" וכו'

פורסם

אבל אם הוא לא מסדר את הרכב התשובות האלו פשוט לא רלוונטיות.

הרכב הנוכחי חשבתי לעבור למוסך אחר יותר קרוב לבית ועשיתי טיפול אחד שם. בפעם השניה שנדלקה נורה אני מתקשר והוא אומר לי אני עמוס אבל אם אתה רוצה יש לי תור לעוד שבועיים... ומה אני אעשה עד אז?

לכל אחד יש את הגבולות שלו אבל אם מכונאי לא מתקן לי את הרכב מה יש לי לעשות אצלו. אבל אם לדוגמא הוא מחליף פלאגים כל 20 והיצרן אומר כל 40 אז אני גם לא אדע (כי אני לא מבין גדול) אבל גם עוד 200 שקל בשנה-שנתיים לא יעשו בשבילי את ההבדל ואולי כן אשאר איתו.

פורסם
לפני 36 דקות, עדי-אל כתב:

אבל אם הוא לא מסדר את הרכב התשובות האלו פשוט לא רלוונטיות.

הרכב הנוכחי חשבתי לעבור למוסך אחר יותר קרוב לבית ועשיתי טיפול אחד שם. בפעם השניה שנדלקה נורה אני מתקשר והוא אומר לי אני עמוס אבל אם אתה רוצה יש לי תור לעוד שבועיים... ומה אני אעשה עד אז?

לכל אחד יש את הגבולות שלו אבל אם מכונאי לא מתקן לי את הרכב מה יש לי לעשות אצלו. אבל אם לדוגמא הוא מחליף פלאגים כל 20 והיצרן אומר כל 40 אז אני גם לא אדע (כי אני לא מבין גדול) אבל גם עוד 200 שקל בשנה-שנתיים לא יעשו בשבילי את ההבדל ואולי כן אשאר איתו.

"תבוא עוד שבועיים" זה חוסר שירותיות ואכן גם אני עזבתי שניים שלא התחשק להם להתאמץ ולתקן צ'ק אנג'ין דולק

פורסם

אני חושב שכולם שואפים להגיע למוסך קבוע.

ניסיתי מספר מוסכים עד שהתקבעתי על הנוכחי.

2 מוסכים אחד מומלץ בפורום - שנפל שירותית ואמינות פעמיים.

השני נמצא בפורום - נפל שירותית פעמיים.

כיום במומלץ ביותר לצרפתיות - כבר 3-4 שנים. 

שירותי/מקצועי. גם מחירים הוגנים.

מטפל שם בשני רכבים, וגם המלצתי לחבר להגיע לשם.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

החלק הכי חשוב במוסך לטעמי זה הדיאגנוזה לאיתור הבעיה 

לעשות ראש מנוע כל אחד כמעט יודע אבל להגיד לך שזה צינורית שסתומה ולהחליף אותה זה 20שקל

זה החלום של כל אחד וכשמצאתי כזה אחד אני לא עוזב אותו !

פורסם (נערך)

אני חושב שהשרשור הזה היה יותר מועיל אם הוא היה שרשור המלצות על מוסכים, אם זה חוקי מבחינת הפורום כמובן.

עריכה אחרונה על ידי motek
  • רעיון טוב! 1
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 21.11.2021 בשעה 08:07, SmallbutClean כתב:

והוא לא פחות מדוקטור לוואגיות.

מומלץ ?

שתף !

בתאריך 21.11.2021 בשעה 08:07, SmallbutClean כתב:

מוסכי יבואן תמיד מרגישים לי אפלים ומרושעים,

לא קצת נסחפנו ?

פורסם

אם המוסך עושה עבודה לשביעות רצונך במחיר שאתה יכול להרשות לעצמך - למה להחליף?

אם המוסך לא עושה עבודה לשביעות רצונך או גובה מחיר מופרז - למה ללכת אליו?

פורסם

כמו שאמרתי לעיל - יש מקרי ביניים ולא הכל שחור לבן

"קרוב לי לעבודה , אין לי כוח לבדוק מישהו אחר , יקר מאוד אבל מקצועי וזה שווה לי" וכו'

• תוכן חדש...