Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במקום נס הרים, יש לי בשבילך מסלול אלטרנטיבי יותר מהנה בצפון, לא יודע מה מתלהבים מנס הרים, כבישי העליה לגליל העליון הרבה יותר מהנים.

המסלול לדעתי הכי מהנה לנהיגה בארץ:
סע בכביש 6 צפונה עד שהוא יגמר ותמשיך ישר לצומת יבור, שם תיקח ימינה לכביש 805 עד לצומת משגב, תמשיך עד הפניה שמאלה לכביש 784 לכיוון כרמיאל, ותמשיך בכביש 854 המשוגע עד למעלות תרשיחא. שם תרשום בוויז מאפיית מריאן, תעשה הפסקה עם המאפים והפיצות המעולות שלהם ותקנח בקפה ובכנאפה בממתקי שער שכם הצמודים. בהמשך אתה יכול לעשות מסלול טיול קליל וקצרצר למבצר המונפורט, או משהו יותר רציני בנחל כזיב.

ברדך חזרה יש כמה אופציות, תלוי כמה מהר אתה רוצה לעלות על כביש 6 ולחזור למרכז.

אופציה 1) לחזור באותה הדרך, או לחתוך בכביש הראשי דרך נהריה או כפר יסיף (עם צהרים באחת מהמסעדות המעולות שיש בכפר) לכביש 85 וחזרה לכביש 6. 

אופציה 2) בדרך חזרה אפשר לחזור באותה הדרך שהגענו, אבל במקום לפנות בצומת משגב ימינה לכביש 805 לצומת יבור בדרך שעשינו מקודם, להמשיך בכביש 784 לכיוון יודפת ולנסוע דרך כפר מנדא לצומת המוביל, יש שם כמה עיקולים משוגעים ומשם להתחבר לכביש 6 ביקנעם. זה קטע ממש נחמד.

אופציה 3 האתגרית) להמשיך את ההרפתקאות בכבישים של הצפון ולהמשיך ממעלות דרך כביש 864 המפותל וזה נותן גם את ההזדמנות ללכת לאכול במסעדת אבו ראמי בראמה. לדעתי המסעדה המזרחית הכי טובה שיש, או לפחות מתחרה בכירה על התואר. יש שם גם באותו הכביש, לפני הכיכר את קונדיטוריה מאיה עם עוד כנאפה מעולה.

אופציה 4 האתגרית הנוספת) להמשיך ממעלות עוד מזרחה על כביש 89, עד למרון ולפנות לכביש 866 ולרדת את הירידות הפסיכיות של אמירים ופרוד עד לצומת שבע. אתה יכול לחתוך חזרה למרכז דרך צומת גולני, אבל אז תפסיד את מסעדת אבו ראמי.., או לחזור דרך כרמיאל וכביש 784.

יש לך פה הכל, גם נסיעה מהירה בכביש 6, גם מסלול הררי הכי מפותל וירוק שיש בארץ, גם אוכל טוב וגם אופציה לטיול בטבע.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 6
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעה, bobi כתב:

לא יודע מה מתלהבים מנס הרים,

שיקיינים, היירפינים, רדיוסים מתהדקים ומשאיות 😁 מה יש לא לאהוב?

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

M3 שכחת את רוכבי האופניים, המשטרה, ומצלמת המהירות בכניסה לכביש 😁

• מצחיק 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כשגרתי בבית שמש רוכבי אופניים היו רק בשבת בבוקר, מצלמת המהירות לא נולדה עדיין, והמשטרה לא התקרבה לשם 🤣

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בית אורן

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, bobi כתב:

סע בכביש 6 צפונה

תמשיך בכביש 854 המשוגע

👍🏻👍🏻👍🏻

לפני כחודש נסעתי מראש העין ישר לכבישש, עד צומת אחיהוד, בכרמיאל טיפסתי על 854 עד לאזה"ת תפן, ובחזרה.

היה תענוג. 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני שעה, vadim6385 כתב:

בית אורן

צריך צירוף של הרבה תנאים בשביל ליהנות שם, מספיק שיש טיפה תנועה וזה דופק את כל הנסיעה כי אין אפשרות לעקוף.

פורסם

446 + 465 + 450 ו/או גוש שילה/ דרך אלון = תענוג צרוף!

ושפע מסלולי ביניים, ולמי שיקפוץ "שומרון, שטחים, פלסטינים..."

אז קודם כל - נכון. שנית - אז מה?

אני מעדיף לחלוק כביש עם נהגי עולם שלישי שלפחות רואים אותי

מאשר עם נהגים 'משלנו' שרואים רק את מסך הסלולר שלהם.

אני משתעשע שם עם אופנוע, אבל גם עם רכב סבבה לגמרי.

המשטרה שם לא משמעותית מבחינה תחבורתית, העומסים לרוב לא גדולים,

והכבישים סלולים היטב לרוב ומתפתלים בתענוגות.

אפשר בקלות להרכיב מסלול של 150 ק"מ ללא הרבה ישורות.

פורסם
לפני 10 דקות, BoazB11 כתב:

446 + 465 + 450 ו/או גוש שילה/ דרך אלון = תענוג צרוף!

ושפע מסלולי ביניים, ולמי שיקפוץ "שומרון, שטחים, פלסטינים..."

אז קודם כל - נכון. שנית - אז מה?

אני מעדיף לחלוק כביש עם נהגי עולם שלישי שלפחות רואים אותי

מאשר עם נהגים 'משלנו' שרואים רק את מסך הסלולר שלהם.

אני משתעשע שם עם אופנוע, אבל גם עם רכב סבבה לגמרי.

המשטרה שם לא משמעותית מבחינה תחבורתית, העומסים לרוב לא גדולים,

והכבישים סלולים היטב לרוב ומתפתלים בתענוגות.

אפשר בקלות להרכיב מסלול של 150 ק"מ ללא הרבה ישורות.

הצחקת אותי. הם נהגים גרועים שלדעתי לא מודעים בכלל לחוק התנועה הישראלי ולא אופתע אם הם לא כפופים אליו.

אני נוסע שם ביום יום וכאשר נוסע בכבישים בתוך הקו הירוק מרגיש שמדובר ב"עברייני צעצוע".

לנושא השירשור,

תחפש את כביש 458 מלא בדברים כיפיים לכל אורכו.

פורסם

הכביש מחמת גדר שעולה למבוא חמה, דרום הרמה, לעלות ולרדת. בירידה למטה יש קטע קצר בסוף של חוסר משקל.

טופ גיר נסעו שם שהיו בארץ. וג'רמי אמר שזה אחד הכבישים המדהימים שהוא ראה, שהוא רוצה להתחתן איתו.

מכיר אותו בעל פה, כביש פסיכי, אבל צריך להכיר טוב, להיזהר בהתחלה!

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 18 שעות, JohnnyEnglish כתב:

הצחקת אותי. הם נהגים גרועים שלדעתי לא מודעים בכלל לחוק התנועה הישראלי ולא אופתע אם הם לא כפופים אליו.

משטרת התנועה הישראלית מחלקת דוחות לפלסטיניים (למעט שטחי A). הרשות הפלסטינית גובה ומתחלקת עם ישראל בכסף (לא יודע לפי איזה מפתח). בכל אופן בני דודנו מבצעים עקיפות מסמרות שיער. לפני כשנה הייתי מעורב בתאונת פגע וברח כזו ב 463. תאונה קלה. הנהג היה ישראלי דווקא. מלוד. המשטרה כמובן לא קראה לו לחקירה כי לא היו נפגעים.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...