Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הציעו לי טויוטה קורולה שנת 2007 שעשה רק 185000 ק"מ במחיר 13000 ש"ח. המחיר נמוך הרבה מהמחירון (בערך 16000 ש"ח) בגלל שדולקת נורת מנוע צהובה (צ'ק). המוכר אומר שכבר שנתיים הוא נוסע עם הנורה חופשי ולפני הטסט מכבים לו אותה במוסך. האם שווה לקנות, או לחשוש שטיפול כזה יכול לעלות הרבה אלפי שקלים?

הנה צילום של הנורה q-Z1xiurQxcQgwqf6IhkTUk600Qu0PN0HgDQD6Q0

פורסם

אם מישהו מציע לך רכב מדגם מבוקש בזול - בטוח שהוא יודע למה... תברח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אם תיקון התקלה היה לא יקר מן הסתם הבעלים הקודם היה מטפל בכך ולא מושך את התקלה שנתיים. כנראה קיבל אבחון והצעת מחיר מפחידים...

השאלה המעניינת הינה אם כך תחזק את רכבו במה עוד זלזל וחיפף ? 

אי אפשר לתת אבחון דרך המקלדת. 

בסבירות לא רעה התקלה נובעת או מחיישנים גמורים או מממיר גמור או גם וגם. 

תגש למוסך אמין וקבל הצעת מחיר ואז תחליט. 

עריכה אחרונה על ידי orankohn
  • אהבתי 1
פורסם

פחות או יותר כל קורולה שניה מהשנים האלו נוסעת עם נורת Check דולקת בגלל ממיר קטליטי. יש גם קומבינות שפותרת את הבעיה הזו בלי להחליף ממיר.

כדאי לחבר סורק ולראות איזה קוד תקלה בדיוק רשום לפני שקונים. 

אתה גם יכול למצוא בשוק קורולות כאלו עם ממיר לא תקין וללא נורה דולקת, שבוצעה בהן הקומבימה המדוברת, זה אותו דבר בדיוק. 

פורסם

הבעיה בנורה הזאת שיכול להיות כל דבר. 

מעניין אותי איך הרכב הזה עבר טסט. מכבים לו את הנורה זה אומר מאפסים במחשב רכב את התקלה ואחרי כמה זמן היא נדלקת בחזרה.

לא הייתי אומר שלא הייתי קונה אבל המחיר נראה גבוה מידי (יש סיכוי שתשלם הרבה יותר מ 3000 ש"ח)

פורסם

כמו שהסבירו מכבר, ההגיון הבריא הוא שאם זו הייתה תקלה זניחה, בעל הרכב היה מתקנה ומוכר בשווי מלא. כנראה זוהי תקלה מורכבת/יקרה (כמו שציינו, מחלה של ממירים לדגם הנ"ל).

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני 4 דקות, Kooper כתב:

כמו שהסבירו מכבר, ההגיון הבריא הוא שאם זו הייתה תקלה זניחה, בעל הרכב היה מתקנה ומוכר בשווי מלא.

הרבה מאוד בעלי מכוניות ישנות נוסעים שנים עם נורת Check דולקת בגלל יעילות ממיר נמוכה. בפעם הראשונה הם באים למוסך, מקבלים הצעת מחיר 1500 או 2000 או 2500 שקל, המוסכניק לפעמים בעצמו אומר להם שהאוטו יסע רגיל ולא חייבים לתקן. 

מי שיש לו רכב כזה לרוב מבצע רק תיקונים שחייבים בשביל שהאוטו ימשיך לנסוע. מה שלא חייבים לא מתקנים. לפני הטסט מכבים את הנורה עם סורק או שעוברים ככה, יש מכוני רישוי שלא מקפידים. 

הוא נסע 3 שנים עם התקלה, אז בדיוק עכשיו לפני שהוא מוכר הוא יתקן? מה פתאום? 

• תוכן חדש...