Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש עושה רושם שזה באמת יצא יפה אבל יש לי שאלה קטנה

זה נראה כאילו הבניה ציפיתם את הקורות בצבע שחור מבריק עכשיו השאלה שלי הם עשית את זה לאורך כל הקורה או שזה רק בחלק של הבניה

במידה וכן האם העברתם על כל הקורה עם פיבר בשביל אחדות או שפשוט ציפתם את הקורה בצבע בחלק שלא בניתם עליו?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

קודם כל תודה לכולם על כל התגובות האוהדות, את המחמאות בסוגיית איכות העבודה אפשר להעביר ליוסי, זה מגיע לו.

בניה מקצועית ויפה ! תתחדש .

כמה RMS הפיוז מוציא ?

הסאב מקבל 400 וואט RMS.

מברוק סוף סוף סיימת, מ1-10 כמה באמת שינה לך את הצליל הבנייה הזאת?
כמו שאמרתי - השינוי הוא דרסטי, אני חושב שעד עכשיו עשיתי עוול לאלמנטים, אני אחזור על עצמי ואומר שוב שפתאום הכל נשמע יותר פתוח, יותר צלול ופשוט יותר טוב.

יאללה איציק !! מברוק !

תתחדש, באמת הגיע הזמן.

מתי שומעים?

במפגש הבא או שאולי תזמין אותי אלייך לשמוע את מערכת ה-SQ הביתית שלך :wink:.

תתחדש עושה רושם שזה באמת יצא יפה אבל יש לי שאלה קטנה

זה נראה כאילו הבניה ציפיתם את הקורות בצבע שחור מבריק עכשיו השאלה שלי הם עשית את זה לאורך כל הקורה או שזה רק בחלק של הבניה

במידה וכן האם העברתם על כל הקורה עם פיבר בשביל אחדות או שפשוט ציפתם את הקורה בצבע בחלק שלא בניתם עליו?

אתה יכול לראות באחת התמונות את כל הקורה, אצלי ברכב הפלסטיק של הקורה ממשיך עד לאיזור חגורת הבטיחות, הכל חתיכה אחת, מה שנעשה אצלי זו בניה עד לגובה השמשה הקדמית, עד לשם זה צופה בפיבר ונצבע בשחור חצי מט חצי מבריק, זה לא ממש מבריק.

איציק.

פורסם

יצא סוף הדרך!!!

אבל יש לי שאלה: אני רואה לפעמים אנשים ששואלים איך להצניע את המערכת שלא יראו מבחוץ וכו', אז אתה לא חושש שיגנבו לך המערכת או את הרכב יחד איתה?

פורסם

וואו !!! מדהים ! 400RMS של פיוז , באמת איכותי , רציתי לשמוע במפגשים את המערכת אבל לא יודע למה לא ניגשתי אליך .

וסורי התבלבתי מקבל לא מוציא (מה הוא מגבר , חחח נו באמת:roll: )

פורסם
וואו !!! מדהים ! 400RMS של פיוז , באמת איכותי , רציתי לשמוע במפגשים את המערכת אבל לא יודע למה לא ניגשתי אליך .

פייז*

תתחדש! :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איציק! תתחדש!

זה נראה מצוין, בניה יפהפיה, איך נעשתה? (אם ראית את התהליך).

אני מקווה שהיא נשמעת כמו שהיא נראית.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

וואו איציק אני חייב להגיד לך שיצא ממש חלומי.. מקצועי ממש כמו בתוכנית Pimp My Ride !

אך תאמר לי, האם כעת כבעל מערכת SQ לכל דבר, אתה לא חושב שמי שיושב מאחורה קצת מקופח מבחינת חווית השמע? והאם היית ממליץ לבעלי רכבים גדולים יותר (מנהלים) להשקיע גם ברמקולים מאחורה או שלדעתך במה קדמית מוגברת טוב בלבד מספיקה ?

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם
והאם היית ממליץ לבעלי רכבים גדולים יותר (מנהלים) להשקיע גם ברמקולים מאחורה או שלדעתך במה קדמית מוגברת טוב בלבד מספיקה ?

השקעה ברמקולים מאחורה תהרוס את כל הבמה הקדמית .

מעבר לזה כשהבמה הקדמית בנויה כמו שצריך גם מאחורה ישמעו לא רע בכלל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ברכב הקודם שלי (S70T5) לא היה שום רמקול מאחורה רק קומפ' וסאב ושמעו מעולה גם במושב האחורי שמעו לא רע בכלל.....למרות שאין מה להשוות...

וזה ממש ממש לא רכב קטן

פורסם
יצא סוף הדרך!!!

אבל יש לי שאלה: אני רואה לפעמים אנשים ששואלים איך להצניע את המערכת שלא יראו מבחוץ וכו', אז אתה לא חושש שיגנבו לך המערכת או את הרכב יחד איתה?

חושש גם חושש... אבל מה? לחיות בפחד? אני מקווה להנות מזה כמה שיותר ובונה על זה שגנבים הם טיפשים(למרות שלא כולם כאלה) ולא יידעו לאבחן מה הם בעצם רואים, זה הדבר היחיד ברכב שבולט.

תשמע, מזלך שלא ניגשת - אני נושך...:yum:, ועכשיו באמת, יכולת לראות אפילו במפגש האחרון שכל מי שביקש לשמוע קיבל בלי בעיה, תרגישו יותר חופשיים הרי זאת אחת מהמטרות של המפגשים.

וואו איציק אני חייב להגיד לך שיצא ממש חלומי.. מקצועי ממש כמו בתוכנית Pimp My Ride !

אך תאמר לי, האם כעת כבעל מערכת SQ לכל דבר, אתה לא חושב שמי שיושב מאחורה קצת מקופח מבחינת חווית השמע? והאם היית ממליץ לבעלי רכבים גדולים יותר (מנהלים) להשקיע גם ברמקולים מאחורה או שלדעתך במה קדמית מוגברת טוב בלבד מספיקה ?

לומר לך את האמת, זה לא כ"כ מפריע לי מכיוון שרוב הזמן אני נוסע לבד ברכב, בדר"כ שעה בבוקר ושעה אחה"צ, אז בשביל בילויים בסופי שבוע שגם בהם לא תמיד נוסעים עם הרכב שלי וגם ככה לרוב מעדיפים לדבר והמוזיקה תמיד ברקע - זה בסדר גמור, מה גם שכמו שאמרו לך פה לפניי גם מאחור שומעים יפה מאוד ומספיק טוב.

איציק.

פורסם

במקרה הזה כן מסיבה פשוטה לא לעבות את הקורה יותר מידי כדי שתכנס חזרה לרכב בצורה טובה. מעבר לזה לא נוצרים יותר מידי קיפולים במתיחה מה שעוזר לשמור על צורת המבנה.

פורסם

כן אבל הפיבר עצמו יוצר עובי

כמה שכבות של פיבר עשיתם?

אחרי כל שכבה בדקתם שזה עדיין מתחבר חזרה?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...