Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

100 ש"ח ו-2 נקודות.

אוכפים? כנראה כמו כל דבר אחר. פה ושם.

image.thumb.png.761286933210cbda53c1218e90a09b55.png

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבאתי לך את הציטוט מהחנ"א. מסמך שכדאי לכל נהג להכיר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא שופט, תעשה מה שבא לך, אבל באמת שווה את ה100 ש"ח וה2 נקודות האלה בשביל לא לסובב איזה כפתור? שלא לדבר על בזבוז הזמן והבאסה במפגש עם שוטר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אנשים מיתממים כאן וחושבים שאוכפים אורות-יום כדי לשמור על הציבור, אז הערס עם המאזדה 3 שנדבק לך לתחת וחותך מימין עם הדלקת אורות היום יהפוך לנהג צדיק.. זה עוד תקנה כדי לגזול כסף מהציבור בדיוק כמו עליית המחירים הדרסטית האחרונה בליטר דלק, בשורה התחתונה מי שנוהג כחוק ובסדר נוהג כך גם אם שכח להדליק את אורות היום באמצע היום במהלך נובמבר, אפשר גם לתת אזהרה (אפשר לחשוב איזה חורף יש כאן, שני טיפות גשם ו-30 מעלות באמצע היום, חורף נוקשה ביותר), מדינת ההלכה. 

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם (נערך)

יש לזה ערך בטיחותי בימים אפורים. בימים שמשיים הוא פחות משמעותי. מכיוון ש'יום אפור' זה משהו שנתון לפרשנות, קבעו תאריך התחלה וסיום לחובה להדליק ביום. גם בזה יש הגיון. ברור שעדיף שהמשטרה תתמקד בעבירות של נהיגת בבונים / התעסקות בסלולרי,  מאשר אכיפה של אורות יום.

עריכה אחרונה על ידי FARM
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אותי מעצבן שיש חיישן תאורה והמשטרה לא סומכת עליו.

בכל רכב שהיה לי עם חיישן המתג היה על AUTO וזהו , לא מדליק לא מכבה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
לפני 25 דקות, מאזדה חבוטה כתב:

זה מה שאומר החוק או זה מה שקיבלת כלומר זה דו"ח שניתן?

לקחתי את הנתון מהמרשתת וציינתי שלדעתי הנקודות הן האישיו האמיתי עם האכיפה הזו. טרם חטפתי בעצמי או מכיר מישהו שחטף דו"ח על העניין הזה.

לפני 1 דקה, Wonka כתב:

אותי מעצבן שיש חיישן תאורה והמשטרה לא סומכת עליו.

בכל רכב שהיה לי עם חיישן המתג היה על AUTO וזהו , לא מדליק לא מכבה .

רק שהחיישן במרבית הרכבים בהם יצא לי לנסות לא מתחשב כלל בשעות נהיגה באור יום (מתייחס לעוצמת תאורה סביבתית ולא לגוון התאורה/WB) וכמובן שלא מדליק את אורות הדרך.

פורסם
לפני שעה, eyalkar כתב:

לא בכל הרכבים תאורת פנסי יום (DRL) בנורות לד. 

DRL קיים בכל רכב מ2012 ואילך, אז אין לך ממש ברירה אם להדליק או לא (אלא אם יש לך רכב ישן יותר, שאין לו את זה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא נכון. יש רכבים יותר חדשים  בלי DRL. בכל מקרה, חוץ מכמה חריגים ה-DRL לא פותר את עניין האורות האחוריים, אשר מחוייב  בחוק הישראלי.

פורסם

כמה בלבולי מוח על פעולה כל כך פשוטה שהמחיר הכלכלי שלה יכול להגיע לכמה שקלים בשנה.

הבלאי למקלדת בכל הויכוח כאן עלה יותר 

ולכל מי שמפחד מבלאי וצריכת דלק, תפסיקו לאותת ואל תדליקו מזגן.

• אהבתי 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

כמה בלבולי מוח על פעולה כל כך פשוטה שהמחיר הכלכלי שלה יכול להגיע לכמה שקלים בשנה.

הבלאי למקלדת בכל הויכוח כאן עלה יותר 

אותי מעצבן לראות נהגים במכוניות מודרניות שמדליקים את אורות החזית בשעות היום. זה מראה על חוסר הפעלת המוח ופעולה "על אוטומט", כי "ככה אני רגיל/ה". לא מודעים שיש להם מערכת תאורה ברכב שעושה את אותה עבודה, ואפילו יותר טוב.
די דומה לנהגים שלא מודעים לכך שיש להם ברכב אורות ערפל אחוריים ולא מדליקים אותם שצריך, ובמקום זה מפעילים 4 ווינקרים...

• אהבתי 1
פורסם
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

אני גם משתדל לבלום כמה שפחות, כי חבל לי על נורות הבלימה (האמת שהערב שמתי לב שאחת נשרפה לי 🤔)

לפני 6 דקות, FARM כתב:

אותי מעצבן לראות נהגים במכוניות מודרניות שמדליקים את אורות החזית בשעות היום. זה מראה על חוסר הפעלת המוח ופעולה "על אוטומט", כי "ככה אני רגיל/ה".

מה רע בלבצע פעולה שלא מזיקה? תתפלא, יש גם אנשים שעושים את זה ודווקא כן מפעילים את המוח... אתה לא צריך להתעצבן כל כך. 

יותר מעצבנים הסתומים שבשעות החשיכה עדיין נוסעים רק עם הdrl , ולא שמים לב שהגיע הזמן להדליק את אורות המעבר.

יש!! השירשור הפך לשירשורפלצת!! 😜

• אהבתי 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...