Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נטייה הצידה בכביש 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח רבים מכירים את כביש 1 למזרח בקטע שליד כפר חב"ד

יש שם בנתיב הימני למשך כמה מאות מטרים הטייה חדה  לצד ימין  של הכביש

ראיתי שם הבוקר משאית שהיה נראה שהיא כמעט מתהפכת מישהו פעם פנה למע"צ על זה?

פורסם

שלום,

מנצל את השאלה כדי לחזור ולכתוב תתקשרו למוקד של מע"צ 2120*  ותפתחו קריאה לכל מפגע בכביש, המענה מהיר, מקצועי ואם הכביש לא בתחום אחריותם הם מקשרים מיידית לגורם האחראי ומוודאים טיפול.

אם צריך מעלים על הקו את הקבלן שמגיע לטפל בבעיה כדי לוודא שהסכנה טופלה, בסיום הטיפול מדווחים אם אתה מבקש.

נהגים שמדווחים על סכנות או על רמזור בעייתי עוזרים לכולנו לנהוג בבטיחות ולחזור הביתה בשלום ובמהירות.

(אין לי שום קשר למע"צ)

פורסם

ה'הטייה' הזאת - מלווה בסדקים לאורך?  נשמע שאתה מדבר על קריסה של סוללת הכביש, תן דיווח (עדיף עם תמונות) לנת"י (מע"צ לא קיימים כבר איזה 20 שנה), יש להם טופס מקוון מאד נוח.
הם בודקים ויכניסו את זה לתוכנית העבודה בהתאם לדחיפות. מניח שלפני החורף אף אחד לא יגע בזה, ובאופן כללי מדובר על איזור בעייתי, צריך יהיה לסגור את החלק הבעייתי בכביש למשהו כמו חודש (מקווה שזה רק נתיב ולא שניים).
אגב אם הייתי צריך לנחש - הייתי אומר שזה כאן בתמונה רואים סדקים שמראים על תחילת קריסת המבנה (והיא מ2015).
הסיבה אגב היא ריבוי משאיות שחלקן עמוסות יתר על המידה, ביצוע לא מספיק טוב של מבנה המצעים שמתחת לאספלט (הידוק לא מספק, תערובת מצע שלא עמדה בדרישות המתכנן), או טעות תכנון של יועץ תכן מבנה הדרך בפרוייקט הסלילה.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 16 שעות, shellcase כתב:

צריך יהיה לסגור את החלק הבעייתי בכביש למשהו כמו חודש

הייתה קריסה דומה בכביש החוף לכיוון דרום ליד עתלית. משכו את הטיפול הרבה זמן ובסוף טופל רק בסגר הגדול בתחילת הקורונה.

פורסם

יש בעיה רצינית לסגור לתנועה כביש כזה עורקי, זה לא קרצוף ריבוד - זה לוקח כמה שבועות לשקם את זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 21 שעות, shellcase כתב:

ה'הטייה' הזאת - מלווה בסדקים לאורך?  נשמע שאתה מדבר על קריסה של סוללת הכביש, תן דיווח (עדיף עם תמונות) לנת"י (מע"צ לא קיימים כבר איזה 20 שנה), יש להם טופס מקוון מאד נוח.

אם הבנתי נכון זה לפני היציאה ל443 בנתיב הכי ימני יש שם באמת שיפוע משמעותי מאוד, למיטב זיכרוני זה ללא סדקים, 

פורסם

כן. אני פניתי למע"צ בהמלצת חבר הפורום רפי לין, הם שלחו לשם שיפוצניק כבישים והוא דיבר איתי מהשטח, אבל תיקנו רק חצי מהבעיה, ועדיין נשאר שם חצי לא תקין לפני ההשתלבות לכביש 443- ו- 6 צפון.

תפנה אליהם שוב בכוכבית 2120.

משתדל לעזור

פורסם

לפני חודש דיווחתי על כביש 781 שהתחיל להיות גלי ומקום ספציפי ששם היה במף גדול.

היום ראיתי ששמו שלט אזהרה בתחילת הכביש וישרו את הגל הגדול. לא יודע אם הדיווח שלי עזר, אבל לפחות סידרו את זה חלקית, כי הכביש עדיין די גלי, אז תודה לנת"י.

• אהבתי 1

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...